اکبر مقدم ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 این امکانپذیر نیست چون هر دو تا یک مازول هستن و از یه محل تنظیم میشن اگه 12 کالا بزاری تو هر دو طرف 12 تا نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 عدم نمایش تاریخ بروزرسانی با سلام من قالب الکترومارکت 1.6 دارم . می خوام تاریخ بروزرسانی که برای هر محصول میزنه رو غیر فعال کنم که نمایش داده نشه . چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 عدم نمایش تاریخ بروزرسانی با سلام من قالب الکترومارکت 1.6 دارم . می خوام تاریخ بروزرسانی که برای هر محصول میزنه رو غیر فعال کنم که نمایش داده نشه . چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟لینک صفحه سوالات پرتکرار الکترومارکت در پایین صفحه هست . برین و وقت بذارین و مطالعه کنید ( فقط 5 دقیقه وقت شما رو میگیره ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 با درودامکان بزرگتر کردن فونت ها در این قالب هست ؟؟؟؟ چون در نسخه جدید فونت ها خیلی ریز هستن بخصوص در قسمت مشخصات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 با درودامکان بزرگتر کردن فونت ها در این قالب هست ؟؟؟؟ چون در نسخه جدید فونت ها خیلی ریز هستن بخصوص در قسمت مشخصاتخیر ، فونت ها ثابت هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام اقا بهمن من تو قالب دریچه یه مورد رو دیدم گفتم شاید بتونین تو قالب الکترومارکت هم اونو در نظر بگیرین این متن تو سبد خرید میاد ((با پرداخت این سبد خرید شما میتوانید 10800 امتیاز وفاداری جمع آوری کنید که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود 2,160 ریال.))آیا امکان اضافه کردنش تو این قالب هست یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام اقا بهمن من تو قالب دریچه یه مورد رو دیدم گفتم شاید بتونین تو قالب الکترومارکت هم اونو در نظر بگیرین این متن تو سبد خرید میاد((با پرداخت این سبد خرید شما میتوانید 10800 امتیاز وفاداری جمع آوری کنید که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود 2' date='160 ریال.))آیا امکان اضافه کردنش تو این قالب هست یا خیر[/quote']باید باشه ، اگه نیست ، بررسی میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام.در قالب الکترو مارکت صفحه اصلی سایت سمت کناری پایین شاخه ها در قسمت سبد خرید من چطوری میتونم متن ارسال رایگان رو بردارم؟http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electromarket16 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام.در قالب الکترو مارکت صفحه اصلی سایت سمت کناری پایین شاخه ها در قسمت سبد خرید من چطوری میتونم متن ارسال رایگان رو بردارم؟http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electromarket16این کلمه مربوط به قالب نیست ، بلکه از خود پرستاشاپ لود میشود ، از بخش ترجمه ها میتوانید عوض کنید به هر کلمه ای که دوست دارید و به ویرایش حامل های خود بروید و در بخش مناطق و هزینه های ارسال ، فیلد " خارج از محدوده فعالیت " را روی اعمال بالاترین قیمت تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 با سلام در صفحه پرداخت سفارش پخش پرداخت در انتهای صفحه گزینه ها رو خوب نشان نمی دهد یکی کادرش کوچیکه یکی بزرگهایا میشه اندازه های کادر رو یکی کردایا میشه این قسمت رو جدولی کرد یعنی کنار هم باشند در یک ردیف به جای اینکه زیر هم باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moalemta ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 با سلامممنون از پشتیبانی خوب شمایک سوال داشتم من فروشگاه رو فقط به 2 تا آپدیت اولی که فرستادید آپدیت کردم و شاید 3 تا از آپدیت ها رو انجام نداده باشم! الان میتونم آخرین آپدیت رو انجام بدم؟ و نیازی به قبلی ها نیست؟ و اگه قرار باشه شما آپدیت پرستا و قالب رو انجام بدید چقدر هزینه داره؟؟خیر دوست عزیز ، کاملا در فایل راهنما و در اطلاعیه آپدیت توضیح داده شده که فقط افرادی که نسخه پرستاشاپ 1.6.0.14 دارن و آپدیت های قبلی را نصب کرده اند میتوانند این آپدیت را نصب کنن . اگر شما فقط دو آپدیت انجام داده اید و بقیه رو انجام ندادین ، بهترین کار اینه که ابتدا پرستاشاپ خود رابه نسخه 1.6.0.14 ارتقا دهید ( یا از بازارچه بسته ارتقا را خریداری کنید ) و سپس قالب خودتون رو پاک و آخرین نسخه قالب را که آپدیت ها توش هست نصب کنید ، چون نصب این همه آپدیت بسیار زمان بره .موفق باشیدخیلی ممنون این کار رو انجام میدم فقط من 2000 تا محصول وارد کردم اگه قالب رو دوباره نصب کنم مشکلی پیش نمیاد و این که آخرین آپدیت قالب رو چطوری باید نصب کنم و از کی بگیرم یا دانلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 با سلام در صفحه پرداخت سفارش پخش پرداخت در انتهای صفحه گزینه ها رو خوب نشان نمی دهد یکی کادرش کوچیکه یکی بزرگهایا میشه اندازه های کادر رو یکی کردایا میشه این قسمت رو جدولی کرد یعنی کنار هم باشند در یک ردیف به جای اینکه زیر هم باشندبستگی به ماژول های پرداختتون داره ، اگر از پی لاین یا زرین پال یا بانک ملت استفاده میکنید باید این ماژول ها استایل داده بشن تا با بقیه یک سایز بشن . خیلی ممنون این کار رو انجام میدم فقط من 2000 تا محصول وارد کردم اگه قالب رو دوباره نصب کنم مشکلی پیش نمیاد و این که آخرین آپدیت قالب رو چطوری باید نصب کنم و از کی بگیرم یا دانلود کنم؟نصب یا تغییر قالب ربطی به محصولات نداره . بعد از ارتقای پرستاشاپ ، از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moalemta ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 نصب یا تغییر قالب ربطی به محصولات نداره . بعد از ارتقای پرستاشاپ ، از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید .باشه فقط بهمن جان من قالب رو از سایت خود شما خریدم از چه طریق قالب رو برام ارسال می کنید؟ تو بازار چه هم گشتم آپدیت رو پیدا نکردم که بخرم ! لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 باشه فقط بهمن جان من قالب رو از سایت خود شما خریدم از چه طریق قالب رو برام ارسال می کنید؟ تو بازار چه هم گشتم آپدیت رو پیدا نکردم که بخرم ! لطفا راهنمایی کنید.عرض کردم خدمتتون بعد از ارتقای پرستاشاپ ، وارد بخش پشتیبانی انجمن بشین و تیکت ارسال کنید تا قالب برای شما ارسال گردد : www.ipresta.ir/support/ http://bazaar.ipresta.ir/prestashop-services/58-prestashop-upgrade-package.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ardalan2 ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 الکبرو مارکت اپن سورسه؟یعنی بعدا میشه خودم یه سری کد واسش بنویسمو تغییرش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 الکبرو مارکت اپن سورسه؟یعنی بعدا میشه خودم یه سری کد واسش بنویسمو تغییرش بدم؟خیر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلام. توو قالب الکترو مارکت کل محصولات من رفته و دیده نمیشه! هیچ شاخه ای وجود ندارهدر حالی که قبلا بودهاز کجا میتونم دوباره محصولات توو سایتم نمایش داده شه؟ضمنا اینکه از کجا توو صفحه اصلی قسمت راست صفحه بالای شاخه ها ، در قسمت سبد خرید من ، کلمه ارسال رایگان رو حذف کنم؟ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلام. توو قالب الکترو مارکت کل محصولات من رفته و دیده نمیشه! هیچ شاخه ای وجود ندارهدر حالی که قبلا بودهاز کجا میتونم دوباره محصولات توو سایتم نمایش داده شه؟ضمنا اینکه از کجا توو صفحه اصلی قسمت راست صفحه بالای شاخه ها ، در قسمت سبد خرید من ، کلمه ارسال رایگان رو حذف کنم؟ممنون.ربطی به قالب نداره مشکل شما ، احتمالا دچار مشکل شده فروشگاهتون . آدرس سایت هم که .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alitaala ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 میخواستم بدونم که من چطور می تونم که محصولات بلوک محصولات محبوب و محصولات پر فروش در بدنه اصلی قالب رو تغییر بدم جون الان چند ماهه که محصولات قبلیه من هنوز روی صفحه در این بلوک ها هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 وقت بخیرضمن خسته نباشید به شما طراح و پشتیبان گرامیلطفا راهنمایی بفرمایید به چه صورت میشه قسمت گم شدن پسورد رو درست کرد ؟من روی دکمه گم شدن گم شدن گذرواژه که کلیک می کنم همون کادر 180 درجه می چرخه, کلمات به هم میریزه و هیچی کار نمیکنه.پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما.با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 وقت بخیرضمن خسته نباشید به شما طراح و پشتیبان گرامیلطفا راهنمایی بفرمایید به چه صورت میشه قسمت گم شدن پسورد رو درست کرد ؟من روی دکمه گم شدن گم شدن گذرواژه که کلیک می کنم همون کادر 180 درجه می چرخه' date=' کلمات به هم میریزه و هیچی کار نمیکنه.پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما.با احترام[/quote']لطفا در این تاپیک فقط سوالات مربوط به قالب الکترومارکت رو مطرح کنید . مابقی سوالات خود را در تاپیک های مربوطه دیگر مطرح نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 سلام و خسته نباشید.از کجا میشه به بالای سایت الکترو مارکت بنر گذاشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 سلام و خسته نباشید. از کجا میشه به بالای سایت الکترو مارکت بنر گذاشت؟فقط در بخش هایی میتوانید بنر و عکس اضافه کنید که در دموی قالب وجود دارد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi106 ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 این قالب الکترو مارکت میشه لینک دمو پنل مدیریت هم بدید تا امکانات را نگاه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 با سلامبهمن جان تیکت گذاشتم ولی پاسخ داده نشدهاگه خواستین بعد از مطالعه این متن رو پاک کنیدمن یه ماژول جستجو پیشرفته پیدا کردم که خیلی خوبه هم عکس محصولات رونشون میده هم میشه فیلتر بر اساس شاخه ها کردمیخوام با قالب هماهنگ کنم میشه هزینه رو اعلام کنیدیا اگه میخواین ماژول رو بدم واسه همه اینکارو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .