B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2015 خب به صورت پیشفرض کدوم حالت انتخاب شده؟نمیشه حالت پیشفرض رو به صورت لیست مشخص کرد؟حالت پیشفرض حالت گرید هست دوستان این قالب با پرستای 1.6.0.6 سازگاری داره؟؟؟سازگار هست اما نسخه های قبلی ، اکنون اگر بخواهید از این قالب استفاده کنید باید ابتدا پرستاشاپ خود رابه نسخه 1.6.0.14 ارتقا دهید که فعلا توصیه نمیشه . قالب الکترومارکت به زودی با پرستاشاپ 1.6.1 سازگار خواهد شد ، تا آن موقع صبر کنید و سپس پرستاشاپ خود را ارتقا دهید . واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golden-mobile ارسال شده در آذر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 من الان پرستای 1.6.0.6 رو دارم،قالبمم دیفالت هست،اگه بخوام الکترومارکت بریزم روش از کدوم ورژن الکترومارکت باید استفاده کنم؟اگه امکانش هست لینک سازگار با ورژن پرستای من رو بدین تا قالب رو خریداری کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در آذر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 سلام من هفته پیش جمعه با درخواستی که دادم پرستا شاپ رو از 1.6.0.6 به 1.6.0.14 برام بازارچه به روز کرد . و الکترومارکت خودم را با توجه به نکاتی که گفته بودید به روز کردم اما الان سایت به هم ریخته است و بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من الان پرستای 1.6.0.6 رو دارم،قالبمم دیفالت هست،اگه بخوام الکترومارکت بریزم روش از کدوم ورژن الکترومارکت باید استفاده کنم؟اگه امکانش هست لینک سازگار با ورژن پرستای من رو بدین تا قالب رو خریداری کنم!قالب مناسب نسخه 1.6.0.6 دیگه آپدیت نمیشه ، یعنی اگه باگی چیزی توش باشه باید بسازید باهاش ، برای همین توصیه نمیشه خریداری کنید ، بهتره پرستاشاپ خود را ارتقا دهید . سلام من هفته پیش جمعه با درخواستی که دادم پرستا شاپ رو از 1.6.0.6 به 1.6.0.14 برام بازارچه به روز کرد . و الکترومارکت خودم را با توجه به نکاتی که گفته بودید به روز کردم اما الان سایت به هم ریخته است و بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید. این موارد در تاپیک قالب حل و پیگیری نیست ، از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید با مشخصات کامل وورد به هاست و مدیریت . واکنش ها : marefat1360 و mamadj 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 سلامچرا این قالب نمایش سریع به صورت لایت باکس نداره؟بعدشم تو نمایش محصول برای هر رنگ عکس مخصوص رو نمایش نمیده. خود قالب این قابلیت رو داره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلامچرا این قالب نمایش سریع به صورت لایت باکس نداره؟بعدشم تو نمایش محصول برای هر رنگ عکس مخصوص رو نمایش نمیده. خود قالب این قابلیت رو داره؟ممنوندر مورد نمایش سریع ، خوب دلیل نیاز نیست ، هر قالبی به یه شکلی طراحی میشه و در این قالب هم چنین قابلیتی قرار ندادیم .در مورد رنگ و عکس محصول ، اگر در دمو مشاهده کرده اید که که رنگ هر عکس رو نشون نمیده ، باید خدمتتون عرض کنم روی دمو محصولات به صورت الکی وارد میشوند . واکنش ها : mamadj و np.1400 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام بر دوستان عزیزم من یه سوالی داشتم در فروشگاه بدو کالا www.bodokala.com قسمت خبرنامه بخشی از آن ترجمه نشده وقتی ایمیل را وارد کرده و تایید میکنیم پیام هایی که اعلام می شود لاتین است به قسمت ترجمه ماژول خبرنامه رفتم و نتوانستم چیزی پیدا کنم برای تغییر به فارسی لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام بر دوستان عزیزم من یه سوالی داشتم در فروشگاه بدو کالا www.bodokala.com قسمت خبرنامه بخشی از آن ترجمه نشده وقتی ایمیل را وارد کرده و تایید میکنیم پیام هایی که اعلام می شود لاتین است به قسمت ترجمه ماژول خبرنامه رفتم و نتوانستم چیزی پیدا کنم برای تغییر به فارسی لطفا راهنمایی کنید.از بخش پشتیبانی تیکت بزنید با مشخصات هاست و مدیریت واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alitaala ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 من قبلا یه سوالی پرسیدم که متاسفانه جوابی نگرفتم و دوباره میپرسم.میخواستم بدونم که من چطور باید محصولات رو در بلوک پر فروش و بلوک محبوب در بدنه اصلی قالب تغییر بدم.چون الان مثلا تو بلوک محبوب هنوزم محصولات 1 ساله پیش هستن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 سلامخسته نباشید کی به آخرین ورژن پرستاشاپ آپدیت میشه ؟ متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 من قبلا یه سوالی پرسیدم که متاسفانه جوابی نگرفتم و دوباره میپرسم.میخواستم بدونم که من چطور باید محصولات رو در بلوک پر فروش و بلوک محبوب در بدنه اصلی قالب تغییر بدم.چون الان مثلا تو بلوک محبوب هنوزم محصولات 1 ساله پیش هستن.محصولات پرفروش رو نمیتونید تغییر بدین ، چون هیچ تنظیمی نداره و براساس تعداد فروش ، هر محصولی بیشترین فروش رو داشته ، بالاتر از همه نمایش داده میشود ( ممکن است برخی مواقع محصولی فروش بیشتری داشته اما نمایش داده نمیشه ، در این مواقع مشکل از کش هست ، به پارامترهای پیشرفته / کارایی رفته و از سمت چپ / بالا ، پاک کردن حافظه موقت رو کلیک نمایید )در مورد محصولات محبوب ، هر محصولی تیک شاخه خانه رو داشته باشه میاد اونجا نمایش داده میشه ، برای برداشتن محصولات فعلی و گذاشتن محصولات جدید ، کافیست به ویرایش محصول مورد نظر رفته و تیک شاخه خانه اونو بردارین تا محصول از اون بخش حذف بشه . سلامخسته نباشید کی به آخرین ورژن پرستاشاپ آپدیت میشه ؟ متشکردر حال آماده کردن آپدیت هستیم . واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alitaala ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 من اون کاری که شما گفتین رو کردم اما متاسفانه هر محصولی که داخل صفحه هست رو که تیکش رو بر میدارم باز یکسری دیگه جایگزین میشه که باید برم دوباره تیک اونها رو بردارم و کار خیلی زمانبری هست و در کل اصلا نمیشه....در ضمن نمای قشنگی هم نداره که محصولات بدون قیمت و یا اینکه محصولات قدیمی و برای چند ساله پیش داخل سایت نشون داده بشن که خود همین باعث میشه که مشتری از بین بره چون فکر میکنه سایت قدیمیه و از سایت خارج میشه.ایا نمیشه کاریش کرد چون واقعا نمیشه این همه محصول رو تک تک باز کرد و تیکشون رو برداشت.یعنی جوری باشه که هر محصولی که خودمون به دلخواه می خواهیم رو انتخاب کنیم و اونجا نشون داده بشه؟ممنون از جواب قبلتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 من اون کاری که شما گفتین رو کردم اما متاسفانه هر محصولی که داخل صفحه هست رو که تیکش رو بر میدارم باز یکسری دیگه جایگزین میشه که باید برم دوباره تیک اونها رو بردارم و کار خیلی زمانبری هست و در کل اصلا نمیشه....در ضمن نمای قشنگی هم نداره که محصولات بدون قیمت و یا اینکه محصولات قدیمی و برای چند ساله پیش داخل سایت نشون داده بشن که خود همین باعث میشه که مشتری از بین بره چون فکر میکنه سایت قدیمیه و از سایت خارج میشه.ایا نمیشه کاریش کرد چون واقعا نمیشه این همه محصول رو تک تک باز کرد و تیکشون رو برداشت.یعنی جوری باشه که هر محصولی که خودمون به دلخواه می خواهیم رو انتخاب کنیم و اونجا نشون داده بشه؟ممنون از جواب قبلتون.این ماژول یکی از ماژول های پیشفرض پرستاشاپ هست و شکل و ساختار و امکاناتش همینی هست که مشاهده میکنید ، میتوانید سفارش دهید تا یک ماژول براتون برای اینکار بنویسن که در پیکربندی اون ماژول بتونید محصولات دلخواه رو انتخاب کنید و نمایش داده بشه ( از بخش تیکت ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 با سلامسرعت سایت ما مدتی است که خیلی کم شده ایا راهی هست که سرعتشو زیاد کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 باید ابتدا دلیل کاهش سرعت پیدا بشه چون کاهش سرعت میتونه عوامل بسیار متفاوتی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 با سلام و عرض خسته نباشیدمن دیروز با کارشناسان برای طراحی سایت با پرستاشاپ صحبت کردم آقای ذاکریان به خوبی منو راهنمایی کرد و پرستا رو روی هاست سی پنل به صورت تستی نصب کردم.دنیای حیرت انگیزی داره و امکانات آن بسیار زیاد است و برای این همه امکانات شکر گذاری نتوان کرد سوالی که دارم می خوام قالب الکترو مارکت رو بخرم و توی بعضی از کامنت ها دیدم که سایتشون به دلایل مختلفی به مشکل خورده ، می خواستم ببینم:1-برای خرید الکترو مارکت نیاز به چه ورژنی از پرستا هست که به خوبی کار کنه و مشکلاتی رو بوجود نیاره و البته بعدا میشه اون رو آپدیت کرد به نسخه های بالاتر؟2-من با وردپرس خوب کارکردم ولی به عنوان یه تازه کار در پرستاشاپ "می خوام ببینم پرستا هم مثل وردپرس می مونه و یه پوسته به اون اضافه می کنید و به امکانات خود cms تغییری ایجاد نمیشه؟ یا اینکه امکانات اون تغییر میکنه با توجه به نوع قالب؟" --منظورم از امکانات ، کاتالوگ محصول و امکاناتی است که به ما می ده تا بهتر مدیریت انجام بدیم--3-برای سوالات در مورد خود پرستا که قسمت های مختلفش چه کار هایی انجام میدن باید کجای تاپیک رو بررسی کرد؟ --مثلا آیتم هایی به عنوانAction در جایگاه ها وجود دارد نمی دانم چی هستند؟-- نهایت سپاس از شما و همکارانتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 خیلی خوش اومدید به دنیای پرستاشاپ. قبل از هر چیز خواهشی ازتون دارم که لطفا سوالات نا مرتبط رو در یک تاپیک نپرسید1. فعلا قالب الکترومارکت با نسخه 1.6.0.14 سازگار می باشد. در صورتی که آپدیت برای قالب بیاد میتونید پرستاتون رو به نسخه بالاتر ارتقا بدید که البته تضمینی برای سازگاری قالب با نسخه های بالاتر وجود نداره2. خیر تغییر قالب تاثیری روی محتوا و محصولات سایتتون نداره. البته کار کردن با پرستا کمی متفاوت تر و تخصصی تر از وردپرسه3. بهترین راه جستجو میان چند هزار تاپیک انجمن هست. اون action و ... مربوط به هوک های تخصصی پرستاشاپه که توصیه میکنم به عنوان یه تازه وارد فعلا بهش کاری نداشته باشید شاید هیچ وقت نیازی به استفاده از اون اکشن ها پیدا نکنید. البته در مورد هوک های پرستاشاپ کمی بدونید بد نیست (جستجو کنید) واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 سلام و با تشکر از شما که وقت برایم گذاشتید و منو راهنمایی کردید.سوالاتی در مورد سئوی پرستا داشتم که آیا جایی داره در قالب که فقط متن وارد کنیم مثل یک پست در ورد پرس که توی انجمن ها زیاد گشتم و ندیدم ، اگه تو این تاپیک میشه جواب بدید که چه بهتر و گرنه بگید توی کدوم قسمت باید سوالم رو بپرسم؟؟؟ بازم ممنون از دقت نظرتون ، موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 دوست عزیز دنیای وردپرس با پرستا فرق داره شما باید یه مدت با پرستا کار کنین تا به چم و خم اون آشنا بشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 ممنون از راهنماییتونیکم بیشتر راهنمایی کنید ، من هنوز تازه واردم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 فروشگاه بالینو ؟؟ چه قدر به بامیلو شبیه !!!از توضیح دقیق و کاملتون که البته به من کمک نکرد ممنوناز دوستان دیگه کسی هست من رو کمک کنه؟؟ سئوی سایت در سایت های فروشگاهی که فقط محصول ارائه می دن و اصولا جایی برای تحلیل و توضیحات کامل برای محصولات وجود ندارن بسیار سخت است و فقط سوال من در مورد اینه که جایی که داره که در مورد یه محصول توضیح کامل (بدون قیمت محصول در آن صفحه و مواردی که به فروش ختم بشه) داشته باشه ، مثل بلاگی ، چیزی ، چون سئوی سایت باید روی اطلاعاتی که به کاربر داده میشه تمرکز داشته باشه نه اینکه فقط یه صفحه خرید باز بشه و کاربر رو مجبور به خرید کنید مگه پرستا اینقدر بی در و پیکره که حتما باید کار کنی تا دست بیاد؟؟؟؟اول تحقیق و آموزش ، بعدا راه اندازی و نتیجه .... ، اگه قرار باشه هر کاری رو بدون فکر شروع کرد و بدون علم ادامه داد که نمیشه ، اونوقت باید هر روز دنبال اینو اون توی cms بگردیم ، پرستا توی این دوسه روزی که من دارم باهاش روی سی پنل به صورت تستی کار میکنم cms بسیار قدرتمندیه که این امکانات رو براش تعبیه کردن و البته مستند سازی هم شده ، شما بهتره اول مستندات رو نگاه کنید و بعدا به افراد تازه کار پیشنهاد بدید. برای خرید قطعی باید حس اعتماد رو از اطلاعاتی که به کاربر میدید فراهم کنید و گرنه این همه سایت فروشگاهی ، چرا هیچ کدوم مثل دیجی کالا نمیشن که اول تحلیل و بررسی کالا ها رو گذاشت و بعد رفت سراغ فروش کالا....... ---از تمامی استادید شرمنده که این مطلب رو توی این تاپیک گذاشتم ---دوست عزیز اگه میخواین در این انجمن بمونید و استفاده ببرید لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید. لطفا سوالات خودتون رو در بخش های مناسب مطرح کنید و از بی احترامی به کاربرانی که لطف میکنن بهتون جواب میدن در صورتی که هیچ وظیفه ای ندارن و مثل شما کاربر این انجمن هستند خودداری کنید .هیچ بی احترامی مخصوصا به کاربرانی که هیچ سودی از این انجمن عایدشون نمیشه و لطف میکنن و در این انجمن وقت میذارن تحمل نخواهد شد . تاپیک بزودی پاکسازی و پست های نامربوط پاک خواهد شد واکنش ها : اکبر مقدم و mamadj 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 من می خوام قالب رو ابتدا روی یه دامنه روی سی پنل به صورت تستی بالا بیارم و تمام تستهام رو ابتدا روی اون انجام بدم و سپس به یه حدی از تسلط به اون و آشنایی با نحوه ایجاد محصول و ... شدم روی دامنه اصلی بیارم بالا (چون نمی خوام لینک های تستی در ایندکس گوگل نشون داده شه و سئو سایت به ... بکشه)سوالی که هست با خرید این قالب فقط امکان استفاده بر روی یک دامنه وجود داره ؟؟؟ راستش داشتم می خریدمش و بهم گفت نام دامنه رو وارد کن تا لایسنس رو برای اون دامنه صادر کنیم !!!! گفتم اول بپرسم و بعد خرید کنم ، می گن ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه... ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 دوست عزیز اگه میخواین در این انجمن بمونید و استفاده ببرید لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید. لطفا سوالات خودتون رو در بخش های مناسب مطرح کنید و از بی احترامی به کاربرانی که لطف میکنن بهتون جواب میدن در صورتی که هیچ وظیفه ای ندارن و مثل شما کاربر این انجمن هستند خودداری کنید .تاپیک بزودی پاکسازی و پست های نامربوط پاک خواهد شدشما درست میگید ، من از ایشون معذرت می خوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 من می خوام قالب رو ابتدا روی یه دامنه روی سی پنل به صورت تستی بالا بیارم و تمام تستهام رو ابتدا روی اون انجام بدم و سپس به یه حدی از تسلط به اون و آشنایی با نحوه ایجاد محصول و ... شدم روی دامنه اصلی بیارم بالا (چون نمی خوام لینک های تستی در ایندکس گوگل نشون داده شه و سئو سایت به ... بکشه)سوالی که هست با خرید این قالب فقط امکان استفاده بر روی یک دامنه وجود داره ؟؟؟ راستش داشتم می خریدمش و بهم گفت نام دامنه رو وارد کن تا لایسنس رو برای اون دامنه صادر کنیم !!!! گفتم اول بپرسم و بعد خرید کنم ، می گن ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه... ممنونسوالات مربوط به خرید رو از بخش بازارچه و تیکت مطرح نمایید Www.ipresta.ir/support/ واکنش ها : hamid_dp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadj ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با عرض سلاممن هرکاری میکنم در صفحه اصلی قسمت سربرگها.عکس کنار نوشته ها قرار نمیگیرد.صفحات قبل هم توضیح دادید که اول سطر باشد.اما هرکاری میکنم عکس یا زیر نوشته قرار میگیرد یا بالای نوشته.ممنون میشم راهنمایی کنید اگر هم نیاز به تیکت هست بگید کهسوال دومم هم در مورد ویژگی های محصول هست که ترتیب نمیشه بهشون داد.هربار مرتب میکنی از دوباره بهم میخورن.ممنون میشم جوابم رو بدهیدیا علی واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .