ramtin2025 ارسال شده در تیر 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2018 درود علت کار نکردن ماژول واتر مارک تصاویر در به روز رسانی جدید چیست آیا این مورد برای من پیش اومده و یا همکانی است ؟ سلام باید تیکت بزنید تا بررسی بشه این ماژول مشکلات زیادی داره و با تغییرات هاست هم ممکنه از کار بیفته موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2018 سلام این مورد رو هم تازه دیدم که شخصی نیست و حتی دمو اصلی هم این مشکل رو داره که اصلا محصولات تو یه ردیف نیستند و هر محصول و.. متفاوت نمایش داده میشه اینو ممنون میشم کمک کنید حلش کنیم من با این لینک همه محصولاتم رو نمایش میدم. سپاس نمونه لینک سایت من نمونه دمو اصلی قالب مدیران عزیز این مشکل رو میشه زحمت حل کردنش رو بکشید ؟ هم دمو اصلی هم قالب ما این مشکل رو داره مشکل از سمت ریسپانسیو هست زوم صفحه رو کم و زیاد میکنی مشکل بهتر یا بدتر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2018 سلام وقت بخیردوستان من این قالب رو خریداری کردم ولی هیچ جا برای دانلود نداشت....میشه راهنمایی کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در دی 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2018 از داخل سفارش ها https://ipresta.ir/order-history روی اسم قالب کلیک کنید تا دانلود بشه واکنش ها : koroshcomputer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2018 سلام من جدیدا متوجه شدم وقتی با موبایل میریم گزینه های خرید و مشخصات و موجود است رو نشون نمیده فکر کردم مشکل از قالب من هست که دمو رو هم دیدم و دمو هم به این صورت هست... ایا تو نسخه های بعدی حل نخواهد شد این مورد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 سلام این تم من سال 94 خریداری کردم ورژن 2 این تم الان نصب کردم ولی کد لایسنس قبلی غیر فعال شده لطفا راهنمایی کنید. از 5 شنبه تیکت زدم ولی جوابی دریافت نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 درود شماره تیکت تون رو در پیام خصوصی ارسال کنید تا پیگیری کنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 درود شماره تیکت تون رو در پیام خصوصی ارسال کنید تا پیگیری کنیم. موفق باشید 73331657 لطفا رسیدگی کنید چون الان سایت به دلیل کد لایسنس غیر فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidian ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 دوست عزیز آیا این قالب آپدیت هم میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 درود خیر متاسفانه، برای این قالب آپدیتی ارائه نخواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در تیر 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2019 قالب خوبی هست من الان سه سال روش هستم کم کم باید فکر مهاجرت روش باشم واکنش ها : myentessari 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در بهمن 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2019 سلام با آپدیت گوگل وب مستر خطا فراوان برای من میاد قالب خارجی لئو تم با آپدیت تمام این خطا را رفع کرد الان گیر قالب ایرانی که خریداری کردم هستم لطفا برای دو قالب الکترون و الکترو مارکت آپدیت منتشر کنید این مشکل اساسی هست داخل سئو به شدت تاثیر برام کم دارد میزاره http://s7.picofile.com/file/8377292600/01.png http://s6.picofile.com/file/8377292618/02.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2019 تیکت بزنید براتون رفع می کنیم واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در بهمن 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2019 تیکت بزنید براتون رفع می کنیم من بنده تیکت زدم گفتم باید خدمات پشتیبانی خریداری کنی البته مشکلی ندارد ولی من داخل نظرات متوجه شدم الکترون دارد برای 1.7 میاد اگر تا 1 الی 2 ماه اینده میاد بنده صبر میکنم چون خیلی وقت منتظر انتقال بدم سایتم به 1.7 ولی قالب مناسب پیدا نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2019 انشالله. تمام تلاشمون بر اینه که قالب الکترون رو تا 2 ماه آینده برای پرستاشاپ 1.7 عرضه نهایی کنیم گرچه کیفیت کار برامون اولویت داره واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 18، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2021 با سلام واحترام در بخش گردونه برندها در قالب الکترومارکت وقتی روی یک برند کلیک میشه پیغام میده هیچ محصولی تولید نشده میشه راهنمایی نمایید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 20، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2021 لطفا برای پشتیبانی قالب های تجاری تیکت بذارید تولیدکننده ها (برندها) رو تعریف کردید در بخش کاتالوگ و برای محصولاتتون تولیدکننده رو انتخاب کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 20، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2021 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، admin گفته است : لطفا برای پشتیبانی قالب های تجاری تیکت بذارید تولیدکننده ها (برندها) رو تعریف کردید در بخش کاتالوگ و برای محصولاتتون تولیدکننده رو انتخاب کردید؟ با سلام و تبریک سال نو پشتیبانی که در تعطیلات هستند الان یه مشکل اساسی که دارم هر محصولی که در کادر جستجو میزنم اسمش میاد خودش نمیاد!! تو قسمت ناوبری قالب من تمام گزینه ها و شاخه ها رو تیک زدم در کارایی حافظه موقت رو هم پاک کردم همراه با کش مرورگر و پرستاشاپ قالب رو الکترو مارکت هست رو قالب پیش فرض که میارم این مشکل رو نداره 1.6.1.24 خواهشا رسیدگی نمایید ممنون از شما ویرایش شده خرداد 20، 2021 توسط farzad3620 ازقلم افتادن مطلب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .