ahosein ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 سلامدر صفحه اصلی سه بلوک محصولات پرطرفدار، محصولات پرفروش و آخرین و جدیدترین محصولات فروشگاه رو نشون میده.حالا چطور میتونم یک بلوک با محصولات و تیتر دلخواه قرار بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 به صورت عادی نمیتونینباید ماژول نوشته بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلام،اقا من این سوالو چندین بار پرسیدم به پاسخی نرسیدم و میدونم اینجا جاش نیست ولی اقا بهمن معمولا جواب میدنممنون اقا یه سوال دارم عضویت در خبرنامه پرستا چه فایده ای داره؟فایدش اینه که ما بتونیم به مشتریانی که عضو شدن ایمیل ارسال کنیم،حالا سوال اینجاس چطور میتونیم این کار رو بکنیم؟یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم برا همه مشتریان ارسال کنیم چه اونا که عضو هستن چه نیستن چه راهی هست؟پیشاپیش ممنون از پاسخ گویی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt_nic ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلام خدمت تمامی دوستانچند روز پیش رنگ قالب نایس من به رنگ سبز دراومد و دیگه هر کاری میکنم تغییر نمی کنه چه کار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 با اجازه آقا بهمنعضویت در خبرنامه به شما مدیر فروشگاه این امکان رو می ده که تبلیغات ایمیلی هم داشته باشین، این ایمیل ها رو به همراه ایمیل های مشتری های ثبت نامی، جمع آوری کنین و از طریق سایتهای ارسال کننده ایمیل انبوه ایمیل تبلیغی یا ... ارسال کنین از جیمیل و یاهو هم می شه ولی محدودیتهای خاص خودشون رو دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلام خدمت تمامی دوستان چند روز پیش رنگ قالب نایس من به رنگ سبز دراومد و دیگه هر کاری میکنم تغییر نمی کنه چه کار باید بکنم؟از بخش پشتیبانی مشکلات خود را مطرح کنید همراه با اطلاعات ورود به مدیریت خود : www.ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 با سلام . می خوام " ریسپانسیو ، سازگار با موبایل و تبلت " رو از قالب نایس 2 بردارم و تو گوشی و تبلت و همجا شبیه کامپیوتر باز کنه .... لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 با سلام . می خوام " ریسپانسیو ، سازگار با موبایل و تبلت " رو از قالب نایس 2 بردارم و تو گوشی و تبلت و همجا شبیه کامپیوتر باز کنه .... لطفا راهنمایی کنید . وارد ماژول تنظیمات قالب نایس شاپ شوید و غیرفعالش کنید به راحتی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasser9090 ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلام دوستانچطوری میتونم در قالب نایس شاپ 2 نوار لغزنده قیمت و حق کپی رایت پایین قالب فعال بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلام دوستان چطوری میتونم در قالب نایس شاپ 2 نوار لغزنده قیمت و حق کپی رایت پایین قالب فعال بکنم؟برای درج کپی رایت وارد ماژول بلوک محتوا شوید .مورد بعدی هم میتونید وارد پیکربندی ماژول ناوبری لایه ای شوید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahosein ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلامیک سوال داشتم. تو این قالب (یا شاید کلا تو پرستاشاپ) که برچسب های محصولات نمایش داده نمیشه، آیا بازهم تاثیری تو جستجو و سئو داره یا نه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 امکانات پرستاشاپ ماژول هستند و در هر قالبی میتونید فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahosein ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 امکانات پرستاشاپ ماژول هستند و در هر قالبی میتونید فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proالان من متوجه نشدم که پاسخ سوال بنده رو دادید یا نه !1. آیا همینطور که برچسب ها مخفی هستند و احتمالا ماژولش غیرفعال ، بازهم روی سئو تاثیری دارند یا خیر ؟2. اگر تاثیر ندارند و حتما باید ظاهر شوند از کجا باید فعال و ظاهرشون کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 سلام آقا بهمن در قلب نایس شاپ 2 ، تو گوگل وب مستر دو تا لینک 404 داریم که برای موبایله ، میشه حلش کرد ؟http://site.com/mobile/ http://site.com/m/ به نظر شما مشکلی هست یا اصلا چیز مهمی نیست !با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 سلام آقا بهمن در قلب نایس شاپ 2 ، تو گوگل وب مستر دو تا لینک 404 داریم که برای موبایله ، میشه حلش کرد ؟ http://site.com/mobile/ http://site.com/m/ به نظر شما مشکلی هست یا اصلا چیز مهمی نیست ! با سپاستنظیمات / قالب ها . در این صفحه قالب موبایل را خاموش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 سلام آقا بهمن در قلب نایس شاپ 2 ، تو گوگل وب مستر دو تا لینک 404 داریم که برای موبایله ، میشه حلش کرد ؟ http://site.com/mobile/ http://site.com/m/ به نظر شما مشکلی هست یا اصلا چیز مهمی نیست ! با سپاستنظیمات / قالب ها . در این صفحه قالب موبایل را خاموش کنید .خب من برای گوشی های هوشمند فعال کردم تا قالب تو گوگل به صورت موبایل فرندلی تشخیص داده بشه و هم برا موبایل و تبلت به صورت بهینه نشون بده. یعنی اگه نخام برا موبایل خاموش کنم اون دو تا ارور رو خواهد داد ؟مکشلی برا سئو پیش نمیاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 خب من برای گوشی های هوشمند فعال کردم تا قالب تو گوگل به صورت موبایل فرندلی تشخیص داده بشه و هم برا موبایل و تبلت به صورت بهینه نشون بده. یعنی اگه نخام برا موبایل خاموش کنم اون دو تا ارور رو خواهد داد ؟ مکشلی برا سئو پیش نمیاد ؟خاموش کردن آن گزینه ربطی به این مسئله نداره ، قالب نایس شاپ ریسپانسیو و موبایل فرندلی هست و نیازی به آن گزینه ندارد ، خاموش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahosein ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 امکانات پرستاشاپ ماژول هستند و در هر قالبی میتونید فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proالان من متوجه نشدم که پاسخ سوال بنده رو دادید یا نه ! 1. آیا همینطور که برچسب ها مخفی هستند و احتمالا ماژولش غیرفعال ، بازهم روی سئو تاثیری دارند یا خیر ؟ 2. اگر تاثیر ندارند و حتما باید ظاهر شوند از کجا باید فعال و ظاهرشون کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 الان من متوجه نشدم که پاسخ سوال بنده رو دادید یا نه ! 1. آیا همینطور که برچسب ها مخفی هستند و احتمالا ماژولش غیرفعال ، بازهم روی سئو تاثیری دارند یا خیر ؟ 2. اگر تاثیر ندارند و حتما باید ظاهر شوند از کجا باید فعال و ظاهرشون کنم ؟1 - پرستاشاپ ماژولی به اسم برچسب به صورتی که در اسکریپت هایی چون وردپرس وجود دارد را ندارد .2 - پرستاشاپ یک ماژول برچسب دارد که در ستون راست یا چپ یک بلوک ایجاد میکند و برچسب های مهم را نشان میدهد ، اینکه تاثیر در سئو دارد یا ندارد ، گوگل داند و بس . برای فعال کردن آن ماژول برچسب ها را فعال کنید و اگر فعال است و نشان نمیدهد ، از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید تا برای شما فعال گردد : http://www.ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meim ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 سلاممن یک سایت و قالب احتیاج دارم برای یک سایت فروش مصنوعات چوبی و میخواستم ببینم آیا این قالب این امکانات را دارد یا میشود بهش اضافه کرد؟در این قالب میشود امکانی که در قالب "پانیذ" هست را اضافه کرد مثل افکت نشاندادن کالاها و مهمتر امکان نشاندادن جزییات کالاها بصورت پنجره ای روی سایت(بدون انتقال دادن به صفحه جداکانه که وسط عکس محصول را میزنیم این فعال میشود).و اینکه تا وقتی که صفحه را پایین نیاورده ایم عکسها را باز نکند (این باعث میشد سرعت لود سایت زیادتر بشود) یعنی از ابزار آژاکس استفاده شود یا حتا مثل فیسبوک ادامه محصولات را بعد از اینکه صفحه را پایین آوردیم لود شود.و همچنین من میخواستم چند سوال بپرسم:۱- آیا این قالب امکان اضافه کردن این خصوصیت را دارد که مشتری برای اینکه سفارشش انجام شود ۱۰ درصد مبلغ را در مراحل سفارش به صورت آنلاین بپردازد؟(این پیش پرداخت در انجام سفارش باشد)۲- این قالب با همه درگاهای بانکی، روش پستی و پیک موتوری کارمیکند؟۳- میشه به فروتل وصل شد؟۴- امکان افزودن اس ام اس برای خبر کردن از خرید به مدیر سایت وجود دارد؟۵- امکان اضافه شدن سایزهای مختلف با قیمتهای مختلف برای یک کالا وجود دارد؟۶- امکان دارد که وقتی از مبایل به سایت وارد میشویم برخی از منوها را حذف کرد (مثل سرچ و سبدخرید و شاخه ها...) و آنها را کوچکتر(مثل "ورود به حساب" یا در یک منوی کشویی) در بالای صفحه قرار داد. خیلی در ذق میزند و صفحه را اشغال کرده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 سلاممن یک سایت و قالب احتیاج دارم برای یک سایت فروش مصنوعات چوبی و میخواستم ببینم آیا این قالب این امکانات را دارد یا میشود بهش اضافه کرد؟در این قالب میشود امکانی که در قالب "پانیذ" هست را اضافه کرد مثل افکت نشاندادن کالاها و مهمتر امکان نشاندادن جزییات کالاها بصورت پنجره ای روی سایت(بدون انتقال دادن به صفحه جداکانه که وسط عکس محصول را میزنیم این فعال میشود).و اینکه تا وقتی که صفحه را پایین نیاورده ایم عکسها را باز نکند (این باعث میشد سرعت لود سایت زیادتر بشود) یعنی از ابزار آژاکس استفاده شود یا حتا مثل فیسبوک ادامه محصولات را بعد از اینکه صفحه را پایین آوردیم لود شود.و همچنین من میخواستم چند سوال بپرسم:۱- آیا این قالب امکان اضافه کردن این خصوصیت را دارد که مشتری برای اینکه سفارشش انجام شود ۱۰ درصد مبلغ را در مراحل سفارش به صورت آنلاین بپردازد؟(این پیش پرداخت در انجام سفارش باشد)۲- این قالب با همه درگاهای بانکی، روش پستی و پیک موتوری کارمیکند؟۳- میشه به فروتل وصل شد؟۴- امکان افزودن اس ام اس برای خبر کردن از خرید به مدیر سایت وجود دارد؟۵- امکان اضافه شدن سایزهای مختلف با قیمتهای مختلف برای یک کالا وجود دارد؟۶- امکان دارد که وقتی از مبایل به سایت وارد میشویم برخی از منوها را حذف کرد (مثل سرچ و سبدخرید و شاخه ها...) و آنها را کوچکتر(مثل "ورود به حساب" یا در یک منوی کشویی) در بالای صفحه قرار داد. خیلی در ذق میزند و صفحه را اشغال کرده است. سلام بر شماخیر دوست عزیز قالب های عمومی همان چیزی هستند که در دموی آنها میبینید و امکان شخصی سازی و افزودن امکانات و کم کردن امکانات و تغییر امکانات رو ندارن . از بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید و درخواست طراحی قالب اختصاصی نمایید تا طبق نیازهای شما طراحی بشه براتون .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 آقا بهمن عزیز کی آپدیت میاد؟فرمودید اخر هفتهو اینکه بجای حذف مطالب ما اگه واسه اینه که به موضوع ربطی نداره لااقل یا یه تذکر بدید و پاک کنید یا منتقل کنید به تاپیک مربوطهالبته اینم بگم ما هم از رو ناچاری سوالاتمونو میاریم اینجا میپرسیم اخه خودمون که تاپیک جدا میزنیم جواب دادن خیلی طول میکشهممنون از پیگیری شما واکنش ها : arianeng 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 سلاماگه بخوایم که کد آمارگیر histats رو تو فوتر بذاریم و از ماژول بلوک استفاده نکنیم ، کد رو باید کجای کد فوتر قرار بدیم ؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 سلامماژول HTMLbox v1.5.2 رو برای قرار دادن کد آمار گیر histats نصب کردم اما وقتی کد رو قرار می دم تو مدیریت ماژول وقتی روی preview می زنیم آیکون آمارگیر رو نشون میده ولی تو قالب نشون نمیده! دوستان می تونن راهنمایی کنند ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arianeng ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلام آقا بهمن عزیز من به جای کد نماد اعتماد میخوام یه عکس بزارم که به شکل پاپ آپ باز شه. چون نماد رو واسه دامنه اصلی دارم و در حال حاضر گرفتنش واسه این زیر دامنه طول میکشه. میشه راهنمایی کنید به چه صورت عمل کنم که در سمت راست بالای صفحه یه عکس بزارم که به صورت popup نمایش داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .