maya ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 من ماژول بانک پارسیان رو مدتها رو سایتم داشتم و کار میکرد.منتها الان یکی دو هفته ای هست قطع شده. ( عدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده)ورژنم 1.3 هست.با ابنک صحبت کردم دوتا کد داد: --با سلام، احترامًا به استحضار مي رساند سايتفوق آماده بهره برداري مي باشد. لازم به ذكر است فروشگاههاي اينترنتيكه در اتصال به درگاه پارسيان مشكل دارند مي توانند به آدرس https://www.pecco24.com:27635/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx متصل شوند و كاربران را به آدرس https://www.pecco24.com/pecpaymentgateway/ همانطورکه ملاحظه مي فرماييد بر روي پورت 443 مي باشد ارسال نمايند. با تشكر --- حالا سوالم اینه که این دو تا ادرس رو جای کدوم آدرس و کجای ماژول بانک باید بزارم ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 این ماژول رو دریافت کنید: http://presta-shop.ir/attachment.php?aid=359 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 تست کردم نشد عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهندهچرا یه دفعه بانکم قطع شد ؟!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 اون مشکل دیگه یا از بانکه یا از سرور شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 منم همين مشكل رو دارمنميدونم ديگه چي كار كنميعني ميتونه از هاستينگم باشه ؟چون دوستان دارن باهاش كار ميكنن و مشكلي ندارن. من يك ورژن 1.4.6.2 هم نصب كردم وتست كردم با هر دو ماژول جديد و قديمي همين ارور رو ميده و روي ورژن 1.3.1 هم همين مشكل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 علت مشکلتان این است که بانک پارسیان از سرورهای خارجی پشتبانی نمیکنداین مشکل برای من هم پیش اومده بود شما میتوانید ضمن تماس با مرکز پشتیبانی بانک اطلاعات دقیق تر ولیست سرور هایی که پشتیبانی دارند رو دریافت کنیدالبته توجه داشته باشید که این مشکل فعلا فقط و فقط برای بانک پارسیان که از جانب خودشون هم هست وجود داره و سایر بانک ها پاسارگاد هیچ مشکلی ندارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 راست میگه : من جایی خوندم که میگنن بهتره ip ایرانی استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masooumi ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 منم همين مشكل رو دارمنميدونم ديگه چي كار كنميعني ميتونه از هاستينگم باشه ؟چون دوستان دارن باهاش كار ميكنن و مشكلي ندارن. من يك ورژن 1.4.6.2 هم نصب كردم وتست كردم با هر دو ماژول جديد و قديمي همين ارور رو ميده و روي ورژن 1.3.1 هم همين مشكل رو دارمبله قطعا مشکل از هاستینگ هست (البته مشکل هاستینگ نیست ولی ارتباط از هاست شما و سرور بانک پارسیان انجام نمیشه) علت مشکلتان این است که بانک پارسیان از سرورهای خارجی پشتبانی نمیکنداین مشکل برای من هم پیش اومده بود شما میتوانید ضمن تماس با مرکز پشتیبانی بانک اطلاعات دقیق تر ولیست سرور هایی که پشتیبانی دارند رو دریافت کنیدالبته توجه داشته باشید که این مشکل فعلا فقط و فقط برای بانک پارسیان که از جانب خودشون هم هست وجود داره و سایر بانک ها پاسارگاد هیچ مشکلی ندارند کلا این مشکل در سرور های بانک ملت و پاسارگاد هم هست و با بعضی از سرور ها مشکل دارند و حالا هم در بانک پارسیان. راه حلی که برای بانک ملت ارائه می کردیم این بود که از هاست ایران استفاده کنید که هم تعداد خطاها و هم سرعت فوق العاده بهتر می شد و به نظرم برای بانک پارسیان هم همینطور باشد و بهترین کار تغییر سرور به سروری که مشکلی نداره و یا سرور ایران هست. حتی بانک پارسیان برای مقابله با این مشکل وبسرویس دوم راه اندازی کرد که اون هم مفید واقع نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 ممنون از راهنماييتون ولي من با وب سرويس قبلي مشكلي نداشتم و راهت كارام پيش ميرفت حالا خود هاستينكم هم داره سرورش رو عوض ميكنه اگر تا اون زمان درست نشد سعي ميكنم هاستم رو عوض كنماگر دوستان هاست ايراني خوب سراغ دارن راهنمايي كنن. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 مثله اينكه طبق بخش نامه اي كه شده بايد همه سايت هاي دولتي و يا وابسطه به دولت بيان روي سرور هاي ايراني و تنها به سرورهاي ايراني خدمات بدن و انها رو هم پشتيباني كنند بعد مي گن تحريم هيچ اثري روي ملت ندارهاين يكيشفكر كنم همه رو مجبور كنن بيان روي سرور هاي ايراني اگه سرور ايراني هم خواستيد با امكانات بي نظير و تخفيف ويژه اعضاي اين انجمن در خدمتتون هستم http://msm.ir/domainبراي خريد با تخفيف ويژه اين انجمن مي تونيد پيام خصوصي دهيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 عرض سلام و احترام به همگی دوستان بانک پارسیان یه ایمیل زده مبنی بر اینکه باید سورس کد ماژول رو تغییر بدم دلیلش هم اینه که هاستم روی یک سرور خارج از ایرانه ( که محاسن خودش از قبیل Index شدن به مراتب بهتر از هاست های داخلی ) حالا من نمی دونم منظورشون از سورس کد چیه دقیقا .. ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 شما به بازارچه برید و ماژول جدید رو دانلود کنید.یک فایل فشرده شامل 2 تا ماژول دانلود میکنید.فایل رو از حال فشرده خارج کنید و یک فایل که new webservice نام گذاری شده رو روی سایتتون نصب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 من از ورژن 1.3 استفاده می کنم می تونم نصب کنم ؟! در غیر این صورت چاره ایی هست ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 دوستان اطلاعی ندارید باید چطور این موضوع رو حل کنم ؟! new WebService برای ماژول پرداخت پارسیان پرستا شاپ 1.3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 برو تو بازار چه ماژول جديدو دانلود كن و نصبش كنبراي منم درست نشد ولي بعدش اين متن رو براي هاستينگم فرستادم كردم و بعد از اعمال تغيرات مشكل بر طرف شدراه حلپس از پیگیری ها و هماهنگی های فراوان انجام شدهبا شرکت تجارت الکترونیک پارسیان مشکل اتصال به درگاه پرداخت بانک پارسیاناز خارج از کشور رفع گردید و مشتریان هاست برتینا از این پس می توانند به راحتی از تمامی سرورهای برتینا در آمریکا و انگلیس و کانادا و ایران به درگاه پرداخت پارسیان متصل شوند در این راه حل آدرس اتصال به درگاه بانک پارسیان از پورت قبی 443 به پورت جدید 27635 تغییر یافته است و برتینا این پورت را در تمامی سرورها و فایروال های خود در تمامی دیتاسنترها باز نمود تنها تغییر مورد نیاز کاربر تغییر ادرس وب سرویس قبلی به ادرس جدید زیر می باشد آدرس قبلی: https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/....asmx?wsdl آدرس جدید: https://www.pecco24.com:27635/pecpayment....asmx?wsdl و همچنین تغییر آدرس https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/?au= به ادرس https://www.pecco24.com:27635/pecpaymentgateway/?au= و پس از انجام تغییر بالا کافیست با شرکت تجارت الکترونیک پارسیان جهت فعالسازی آدرس جدید تماس حاصل نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 موقع اتصال به بانک پارسیان ( بعد از انخاب بانک ( موق لود شدن ... یک ارور میده : شناسایی فروشنده با شکست مواجه شد. شناسایی فروشنده با شکست مواجه شد.مشکل از کجاست به نظر شما ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 مشخصا يعني درگاهتون از طرف بانك هنوز تاييد نشده و شما جزو متريانشون هنوز نيستي اين مورد رو از بانك بايد پيگير باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .