decoral ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 با سلام بچه ها در ورد به بخش مدیریت پیغام زیر رو میده چیکار کنم؟Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 مشکل از سرورتونه. یکمی صبر کنید و دوباره امتحان کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 بنده هم این مشکل رو با هاست ویندوزی داشتم بعد از عوض کردن هاست و گرفتن cpanel مشکل من حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 بله تایید میشههاست ویندوز مهمان تلقی میشه و با مشکلات عدیده ای روبرو خواهید شدالبته هاست ناسازگار هم می تونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mta.sce ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 سلاممن روی لوکال نصب کردم و وارد صفحه اصلی هم میشم اما نمی تونم به بخش مدیریت برم فولدر install رو پاک کردم. اسم فایل admin رو هم عوض کردمFor security reasons, you cannot connect to the Back Office until after you have: - delete the /install folder- renamed the /admin folder (eg. /admin594) Please then access this page by the new url (eg. http://www.domain.tld/admin594) الان دیگه ارور قبلی نمیاد اما ایمیل و پسوردی رو که میزنم میگه چنین یوزری نداریم و اشتباههحالا من چیکار کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 به بخش مشکلات مراجعه کنید چندین راهکار برای رفع مشکل فراموشی رمز عبور مدیریت ارائه شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mta.sce ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 من جدول مریوط به یوزر ادمین رو پیدا نمیکنممیشه بگید اسم جدولش چیه؟ممکنه این مشکل از این باشه که موقع نصب از مرحله "پیکربندی فروشگاه " جلوتر نمیره و توی همون صفحه میمونه؟؟؟یعنی یوزر نساخته یاشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 در مرحله آخر نصب در لوکال باید دو یا 3 بار روی بعدی کلیک کنید تا این جدول ساخته بشه.ps_employee نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .