mazanshop.ir ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 این قالب نصب کردم ، از قالب اولیه خیلی بهتره ، تشکر بابت فارسی سازی قسمت شاخه ها و ماژول خیلی بالا رفته از کدوم بخش میتونم تنظیم کنم ؟!؟mazanshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 شما قالب رو درست نصب نکردید.برای نصب حتمن باید از نصاب پوسته استفاده کنید.یک بار دیگه نصب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iman110 ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 سلاماین قالب و بدون هیچ گونه خطایی توسط اینستالر نصب کردم ولی بعدش دیگه هیچ کدوم از صفحه هات ادمین رو نشون نمیده پیغام link cannot to establish database رو میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 خطایی که ذکر کردید هیچ ارتباطی به قالب نداره. نصب قالب هم هیچ ارتباطی به بخش مدیریت نداره. من احتمال میدم مشکل از هاستتون باشه. احتمالاً خودش درست میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 شما قالب رو درست نصب نکردید.برای نصب حتمن باید از نصاب پوسته استفاده کنید.یک بار دیگه نصب کنید.پوشه از سی پنل پاک کردم ، قالب از قسمت ماژول - قالب ها -نصاب پوسته - قالب آپلود کردم ، اما نمیدونم کجا میره ؟!؟!؟قالب p30-market راحت نصب شده بود پوشه مستقیم از سی پنل آپلود میکنم وارد قسمت قالب ها میشه اما با نصاب پوسته قالب جدید اضافه نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 متوجه نمیشم وقتی از طریق نصاب پوسته قصد دارید نصب کنید چه اتفاقی میفته؟ فایل رو آپلود میکنید و تنظیمات قالب ظاهر نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 متوجه نمیشم وقتی از طریق نصاب پوسته قصد دارید نصب کنید چه اتفاقی میفته؟ فایل رو آپلود میکنید و تنظیمات قالب ظاهر نمیشه؟قالب جدید نصب شد تشکرررریک بخش اشتباه میرفتم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 سئو ی قالب حفظ شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 http://www.up.ketabkhone.ir/uploads/13344974321.jpgچرا قسمت شاخه ها فروشگاه رفت بالای قالب ؟؟mazanshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 قالب شما قالب پیش فرضه! یا از بخش قالب ها قالب جدید رو انتخاب کنید یا باید به صورت دستی موقعیت ماژول ها رو برای قالب پیش فرض درست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 من تو قالب PRESTASHOP ALTERNATIVE هرچه سعی میکنم تبلیغ بالای سایت رو حذف کنم و یکی دیگه بجاش جایکزین کنم حذف نمیشه چیکار کنم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 اگر منظورتون تبلیغی که کنار لوگو هست باید به ماژول blockheaderlogo(مطمئن نیستم اسمشو) برید و اون رو پیکر بندی کنید و عکسش رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 یکی ماژول blockadhome تبلیغات صفحهی اصلی v1.0 توسط یکی هم ماژول blockheaderlogos لوگوهای سرصفحه v1.0 توسط هر کدوم خواستی ویرایش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vazirian ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 با سلام و خسته نباشید. من این قالب رو نصب کردم اما بعد از افزودن محصول متوجه شدم که در صفحه اصلی محصولات به صورت پشت سر هم نمایش داده نمیشه. یعنی در خط اول چهار محصول ، در خط دوم یک محصول ، خط سوم چهار محصول ، خط چهارم یک محصول و همینطور یک خط در میان یک محصول قرار میگیرد. این مشکل چطور رفع میشه؟ Glancebag.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 باید طول و عرض اون قسمت قالبتون ویرایش شه و مربوط به قالب هست باید کلا روی global.css و همچنین چینش کار کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vazirian ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 باید طول و عرض اون قسمت قالبتون ویرایش شه و مربوط به قالب هست باید کلا روی global.css و همچنین چینش کار کنیدمتاسفانه نتونستم توی global.css چیزی در این باره پیدا کنم. خیلی باهاش سروکله زدم. می تونید یک نگاهی بهش بندازید و راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .