niyahel ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 سلام ... چطور میشه این ویژگی ها رو واسه محصول اضافه کرد . تو دموی قالب اینا هست من چطور میتونم این بخش ها رو اضافه کنم lمنظورم مواردیه که زیرش خط کشیده شده http://up.persianscript.ir/uploads/1a0a-Capture.pngمنظورم میدونید چیه ؟؟ یه سری ویژگی مثل گارانتی رو بهش اضافه کردند یا رنگی که اونجا تو باکسا وجود داره ووو بقیش که خب جود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 اون مدل و گارانتی و رنگ از منو کاتالوگ مشخه های محصول بعضی هاش هم منو کاتالوگ ویژگی های محصولبا خرید محصول اینقدر جایزه بگیرین هم ماژول وف اداری هست، نصب یا فعالش کنینافزودن به سبد حرید هم که وقتی فروشگاه روی حالت نمایشگاه یا کاتالوگ مد نباشه نشون داده می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 دوست عزیز بهتره آیدی یاهوی آقا بهمن رو اد کنین ایشون هم اکثر مواقع انلاین میشن و نیازهای قالب شما رو برطرف میکنن فکر کنم از اونجا بهتر به نتیجه بررسین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 تاپیک سوالی که زده می شه برای دریافت جواب هست، دوست گرامیآقا بهمن هم توی همین انجمن، وقتی کاربری سوالی می پرسه، جواب رو داخل تاپیک می دن، اگر جوابی دارین که برای کاربر مفید هست، ارائه بدین، قوانین انجمن این طور اقتضا داره که سوال و مخصوصا جواب مربوط به خود سوال باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 چطور توی بخش ویژگی مثل سایت دیجی کالا که چند خط در یک فیلد ویژگی می نویسن درج کنم من با پرستاشاپ هرچی می نویسم توی یک خط درج میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 چطور توی بخش ویژگی مثل سایت دیجی کالا که چند خط در یک فیلد ویژگی می نویسن درج کنم من با پرستاشاپ هرچی می نویسم توی یک خط درج میکنهبا پرستاشاپ نمیشه متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m3hrdad ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلام من هم از پرستاشاپ استفاده میکنم ولی این مورد چند خطی رو حلش کردمچطور شما میگید با پرستاشاپ نمیشه ؟ http://up.shatot.com/images/1444668144031.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلام من هم از پرستاشاپ استفاده میکنم ولی این مورد چند خطی رو حلش کردمچطور شما میگید با پرستاشاپ نمیشه ؟ http://up.shatot.com/images/1444668144031.jpgحل کردین روش رو بفرمایین تا دوستان استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلاممن هم از پرستاشاپ استفاده میکنم ولی این مورد چند خطی رو حلش کردمچطور شما میگید با پرستاشاپ نمیشه ؟ سلام دوست گرامی بهتر این بود که راهنمایی میکردین نه سوال رو با یه سوال دیگه پاسخ بدین صرف اینکه بگید من این کارو کردم چه فایده ای داره؟ برای این قسمت باید از طریق کدهای css مقدار white-space رو pre-line قرار بدین تا خطوطی که توی مدیریت ایجاد کردین رو جدا نمایش بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .