hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلامعزیزان از لینک هر محصول چطوری میشه اقلام موجودی رو برداشت ؟ که به مشتری نشون نده چه تعدادی موجود است اما مشتری بتونه سفارش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 نیاز به تغییر قالب داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلامعزیزان از لینک هر محصول چطوری میشه اقلام موجودی رو برداشت ؟ که به مشتری نشون نده چه تعدادی موجود است اما مشتری بتونه سفارش بدهسلام یه راهنمایی کوچیک میکنم امیدوارم کمکت بکنه . داخل هاستت به این مسیر برو : themes >> default_bot.....>>css حالا فایل product_rtl.css را به حالت ویرایش باز کن و در انتهای فایل این کد را اضاه کن . #quantityAvailable,#pQuantityAvailable span{display:none} حالا فایل رو ذخیره کن و کش را خالی کن . ببین تغییر ایجاد شده یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 فکر میکنم در تنظیمات » محصولات میشه نمایش موجودی رو برداشت Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : nima_pw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلامعزیزان از لینک هر محصول چطوری میشه اقلام موجودی رو برداشت ؟ که به مشتری نشون نده چه تعدادی موجود است اما مشتری بتونه سفارش بدهسلام یه راهنمایی کوچیک میکنم امیدوارم کمکت بکنه . داخل هاستت به این مسیر برو : themes >> default_bot.....>>css حالا فایل product_rtl.css را به حالت ویرایش باز کن و در انتهای فایل این کد را اضاه کن . #quantityAvailable,#pQuantityAvailable span{display:none} حالا فایل رو ذخیره کن و کش را خالی کن . ببین تغییر ایجاد شده یا نه .ممنون از توجه شماداداش عدد حذف شده اما قلم موجود است هنوز پا برجاست چون بالای متن توضیحات هر محصول موجود است رو دارم نیاز نیست دیگر به این ایتم ممنون میشم بگید چه کدی رو قرار بدم تا این قسمت قلم موجود است که با قرمز مشخص کردم مخفی بشه. سپاسفکر میکنم در تنظیمات » محصولات میشه نمایش موجودی رو برداشت Sent from my Xperia using Tapatalk proتنظیمات رو زیر رو کردم هیچی مربوط به این ایتم پیدا نکردم 2 جا هم موجود است رو نوشته نمونه دومی که مقدار رو جهت سو استفاده همکاران هم نمایش میده حذف بشه به نظرم خیلی خیلی بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلامعزیزان از لینک هر محصول چطوری میشه اقلام موجودی رو برداشت ؟ که به مشتری نشون نده چه تعدادی موجود است اما مشتری بتونه سفارش بدهسلام یه راهنمایی کوچیک میکنم امیدوارم کمکت بکنه . داخل هاستت به این مسیر برو : themes >> default_bot.....>>css حالا فایل product_rtl.css را به حالت ویرایش باز کن و در انتهای فایل این کد را اضاه کن . #quantityAvailable,#pQuantityAvailable span{display:none} حالا فایل رو ذخیره کن و کش را خالی کن . ببین تغییر ایجاد شده یا نه .ممنون از توجه شماداداش عدد حذف شده اما قلم موجود است هنوز پا برجاست چون بالای متن توضیحات هر محصول موجود است رو دارم نیاز نیست دیگر به این ایتم ممنون میشم بگید چه کدی رو قرار بدم تا این قسمت قلم موجود است که با قرمز مشخص کردم مخفی بشه. سپاساون کد را حذف کن و این را قرار بده#availability_statut, #pQuantityAvailable{display:none}همونطورکه دانوش گقت عمل کن . احتیاجی که به این دست کاری ها که گفتم نیست .گزینه "نمایش تعداد موجودی در صفحه محصول " در تنظیمات . تنظیمات محصول موجود هست . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 نمایش کلمه موجود است و نیست از تنظیماتی که گفته شد، فقط برای صفحه اصلی یا خانه جواب می ده، برای محصولات ساب کتگوری یا محصولات شاخه ها جواب نمی ده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 دوستان عزیز از قسمت تنظیمات > محصول > نمایش تعداد موجودی در صفحه محصول رو روی خیر قرار دادمعدد و قلم نیز حذف شده اما موجود است که با سبز نمایش میده رو چطوری حذف کنم یه راه اصولی برای حذف.... با اموزش زیر حذف کردم و حذف شد ایا مشکلی نداره این کار ؟ میخوام فقط توی صفحه محصول حذف بشه از صفحه شاخه هاو... نیاز نیست حذف بشه.. سپاس دوستان #availability_statut, #pQuantityAvailable{display:none} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 اقا برو تنظیمات - محصولات- موجودی محصولات- فعال کردن مدیریت موجودیرو خیر کن درست می شهاون تغییری که دادی رو هم برگردون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 دوستان عزیز از قسمت تنظیمات > محصول > نمایش تعداد موجودی در صفحه محصول رو روی خیر قرار دادمعدد و قلم نیز حذف شده اما موجود است که با سبز نمایش میده رو چطوری حذف کنم یه راه اصولی برای حذف.... با اموزش زیر حذف کردم و حذف شد ایا مشکلی نداره این کار ؟ میخوام فقط توی صفحه محصول حذف بشه از صفحه شاخه هاو... نیاز نیست حذف بشه.. سپاس دوستان #availability_statut' date=' #pQuantityAvailable{display:none} [/quote']دوست عزیز با اون تغییراتی که من بهت گفتم هیچ مشکلی پیش نمیاد . و کاملا هم کار عادیی هست و به هیچ کجایی آسیبی نمیزنه . مددیت موجودی را هم اگه غیر فعال کنی کلا دیگه تعداد ها همه جا غیر فعال میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 یعنی تعداد دستی که برای محصولات هم وارد شده غیر فعال می شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 یعنی تعداد دستی که برای محصولات هم وارد شده غیر فعال می شه؟وقتی مدیریت موجودی را غیر فعال کنید اصلا در صفحه محصول نمیتونید تعدادی را برای محصول تعریف کنید و مشتری به تعدادی که دلش بخواد میتونه خرید کنه و محدودیتی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 دمت گرم مهرانجو که گفتیهمین جوری وقت درست و حسابی ندارم چه برسه یه مشکل دیگه هم به مشکلات اضافه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلامداداش این روش رو امتحان کردمگزینه موجود است از یه سری محصولات حذف شده از یه سریا حذف نشده. ! به عبارتی دیگه محصولاتی که ترکیب رنگ ندارند گزینه موجود است وجود ندارد اما محصولاتی که ترکیب رنگ براشون تعریف شده گزینه موجوود است رو دارند2 لینک زیر رو ببینید http://www.iroption.com/blow-off-valves-greddy-fv.htmlhttp://www.iroption.com/ayene-tasho-barghi-206-207.html داخل هاستت به این مسیر برو : themes >> default_bot.....>>css حالا فایل product_rtl.css را به حالت ویرایش باز کن و در انتهای فایل این کد را اضاه کن .#availability_statut, #pQuantityAvailable{display:none} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 با عرض معذرت اپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .