shmata ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 با سلام آیا ماژول محصولات مرتبط یا محصولات مشابه از ماژولهای پیش فرض پرستا است یا خیر ؟به چه صورت میتونم اون رو دانلود کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 بله ماژول محصولات هم شاخه به صورت پیشفرض در ماژول های بخش کاربری موجوده و نیازی به دانلود ندارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 برای پرستا 1.3 هم موجوده ؟ چون من نمیتونم این ماژول را مشاهده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 بله موجوده با نام " شاخه های محصولات v1.2.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 این ماژول به طور پیش نصب نبود برای همین دوباره پرسیدم ممنون از راهنمایی تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima707070 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 من میخوام زیر محصولاتم محصولات پیشنهادی داشته باشم چکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلامماژول محصولات هم شاخه رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima707070 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلامماژول محصولات هم شاخه رو فعال کنید موفق باشیداین کار رو انجام میدم ولی می خوام محصولاتی که میخوام رو بیاره ولی اون نسبت به برچسب ها عمل میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلاممیتونید از لوازم جانبی در صفحه محصول استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .