akam ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 با سلام و خسته نباشید من ورژن 1.6.0.6 دارم، در بخش quick-order می خوام فیلد کد پستی نمایش داده نشه، فایل های address.tpl و authentication.tpl رو فقط بخش هایی که div در مورد postcode بود را کامنت کردم. جواب نمیده، چرا به نظرتون؟ همینطور برای فیلد birth date نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 بومی سازی /کشورهاویرایش ایران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 بومی سازی /کشورهاویرایش ایرانمصداق لقمه از پشت گردن .... بود!!! ممنونبرای birth date در حالت guest یا create account تنظیماتی داریم یا همونجوری که گفتم باید کامنت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 برای تاریخ تولد باید کامنتش کنید توی قالب. که اگر اشتباه نکنم اگر میخواید توی تموم قسمت های سایت غیر فعالش کنید 2 یا 3تا فایل رو باید ویرایش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 ممنون اره همینطور بود. انجام شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 سلام این حذف تاریخ تولد رو چطوری باید انجام بدیم برای ما مبتدی ها توضیح بفرمایید.نه برنامه نویسی میدانیم و نه ...تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 سلام آقا وحید شما برای حذف تاریخ تولد باید یه آشنایی جزیی به html داشته باشید و از قالب اون بخش رو حذف کنید و یا از ماژول هایی که فیلد ها را کاهش میدن که تجاری هستن استفاده کنید . البته تاجایی که یادم هست شما از سبد خرید دی بی اس تم استفاده میکردین و فکر کنم اون خودش قابلیت حذف اون فیلد رو داشته باشه . اگر هم برای سایت دیگه ای یا قالب دیفالت میخواید استفاده کنید . بگین تا بیشتر راهنمایی کنم و یا فایل اصلاح شده را براتون ضمیمه کنم .موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 ممنونم از راهنمایی سبد دی بی اس تم برای این کار خوبه . منتها مشکل اینه بعضی فقط میخوان ثبت نام کنن و بعدا خرید کنند . سبد موقع خرید یک ای دی هم ایجاد میکنه اگر فایل تصحیح شده رو قرار بدید به من و دیگران لطف بزرگی کردید . اگر یاد بدید بقیه فیلد ها رو چطور میشه کم کرد که دیگه نور الا نور هست تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azim ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 آقا لطفا به منم بگید چطور میشه تاریخ تولد رو کلا حذف کرد.بلد نیستم :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 برای کاهش فیلدهای ثبت نام یک ماژول با عنوان ماژول لاگین و عضویت پرستا استور هست که میتونید هر فیلدی رو که میخواین حذف و یا اجباری و محدود کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 برای کاهش فیلدهای ثبت نام یک ماژول با عنوان ماژول لاگین و عضویت پرستا استور هست که میتونید هر فیلدی رو که میخواین حذف و یا اجباری و محدود کنین.گرونه اقا . با همین تصحیح فایل بهتر کار راه میفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام آقا وحید شما برای حذف تاریخ تولد باید یه آشنایی جزیی به html داشته باشید و از قالب اون بخش رو حذف کنید و یا از ماژول هایی که فیلد ها را کاهش میدن که تجاری هستن استفاده کنید . البته تاجایی که یادم هست شما از سبد خرید دی بی اس تم استفاده میکردین و فکر کنم اون خودش قابلیت حذف اون فیلد رو داشته باشه . اگر هم برای سایت دیگه ای یا قالب دیفالت میخواید استفاده کنید . بگین تا بیشتر راهنمایی کنم و یا فایل اصلاح شده را براتون ضمیمه کنم .موفق باشید .سلام اخوی ما منتظریم واکنش ها : vahid110 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .