maya ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 سلاممن از ماژول بانک پارسیان در پرستا 1.3 استفاده میکنم. منتها پس از پرداخت کد رهگیری بانک در سیستم من ثبت نمیشه. ( منظورم همون کدیه که بانک پس از پرداخت در سایت خودش به مشتری میده )چکار باید کرد؟ممنون از سایت خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 منم همين مشكل رو دارم ولي كاريش نميشه كرد چون فقط همين ماژول در دسترس هست اگر كسي بتونه اين ماژول رو اصلاح كنه عالي ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 اگر خريديد از خريدار و پشتيبانيتون اقدام كنيد اگر از اينجا گرفتيد كه بايد منتظر ويرايش و يا نسخه جديد براي اين نسخه از فروشگاه ساز بمانيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masooumi ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 همانطور که new_sra عزیز فرمودند فعلا در نسخه موجود این امکان وجود ندارد ، به امید خدا در نسخه بعدی این ماژول این بخش هم انجام خواهد شد.(همین الان هم در سایت های دیگر ماژول تجاری برای بانک پارسیان هست که این امکان در اون لحاظ شده است.) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .