farzad6631 ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 سلاممن میخوام برای سفارشات مشتری یه قسمت دریافت فایل بذارمطبق گفته دوستان باید از قسمت شخصی سازی استفاده کنماین کار رو انجام دادم و یک فیلد ارسال فایل اضافه کردماما با جای قرار گیری این فیلد مشکل دارمچطوری میتونم ببرمش یه جایی که توی چشم باشه و خوب دیده بشه؟؟؟میخوام یا بره بالای اضافه کردن به سبد خریدیا زیر تصویر کالا یا توی مراحل بعدی سبد خریدخواهشن راهنمایی کنید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 باید در قالبتون دستکاری کنید در فایل product.tpl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در تیر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 ممنون از راهنماییتونایا کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام این مشکل برای من هم پبش اومده چجوری جاش بیارم بالاتر از نظرات چون با هر نظری هی پایین تر میره . از دید مشتری خارج میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام این مشکل برای من هم پبش اومده چجوری جاش بیارم بالاتر از نظرات چون با هر نظری هی پایین تر میره . از دید مشتری خارج میشهاز قالب پیشفرض استفاده میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 بله دیفالت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 بگید دقیقا میخواید به کدوم قسمت منتقل بشه که راهنماییتون کنم . به زیر توضیحات کوتاه در قسمت وسط صفحه یا قبل از بلوک توضیحات محصول ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 بگید دقیقا میخواید به کدوم قسمت منتقل بشه که راهنماییتون کنم . به زیر توضیحات کوتاه در قسمت وسط صفحه یا قبل از بلوک توضیحات محصول ؟زیر توضیحات کوتاه تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 سلام . شرمنده اون موقع فراموش کردم آدرس سایت رو بپرسم چون با دیدن صفحه محصولتون و دیدن تعداد فیلد ها بهتر میشه جایگزاری کرد شرمنده اما الان فرصت نشد براتون آموزشش رو بزارم ولی خب چون بدقولی نشه دوتا جایگزاری مختلف کردم که شما باید فایل ها رو از حالت زیپ خارج و جایگزین فایل product.tpl موجود در مسیر themes >> default-bootstrap بکنید . البته این فایل ها مخصوص نسخه 1.6.0.14 قالب پیشفرض همین انجمن هست . دوتا فایل ضمیمه کردم اگر مایلید اون قسمت زیر توضیحات کوتاه قرار بگیره فایل product center را در مسیر گفته شده جاگزین کنید و اگر مایلید بالای توضیحات محصول قرار بگیره فایل product top رو جایگزین مسیر گفته شده بکنید . البته فراموش نکنید که قبلش از فایل product.tpl اصلی قالبتون یک بکاپ داشته باشید تا درصورت وجود مشکل بازگردانیش کنید به حالت اول . البته بازم با دیدن صفحه محصولتون بهتر میشد . اگه مایل بودین آدرس رو بدین تا آموزش بهتری براتون قرار بدم. بعد از تغییرات هم اگر تغییری ندیدین کامپایل رو روشن کنید و کش مرورگر را هم خالی کنید . اگه مشکلی بود بگین تا بازم سر فرصت راهنماییتون کنم .product center.zipproduct top .zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 ممنون از راهنمایی و زحمتی که برای فایل ها کشیدیولی مسیری که گفتی فایل product.tpl نداره (منم از 1.6.14 دیفالت استفاده میکنم)سه تا فایل product هست به نام nbr-product-page وorder-address-multishipping-products و order-address-product-lineهمین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 کمی دقت کنید وجود داره . غیر ممکن هست فایل product.tpl رو در مسیر Themes 》 default-bootsrapنداشته باشید . اگه از دایرکت ادمین استفاده میکنید شاید اون پوشه چند صفحه ای باشه و توی صفحه دوم بوده و ندیدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 http://uupload.ir/files/3bnv_aa.jpg نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 خب همونطور که گفتم شما فقط صفحه اول را میبینید . در پایین همین قسمت که گذاشتین معمولا نوشته page 1 2 3شما روی عدد 2 کلیک کنید . تا برید به صفحه دوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 بازم تشکر از کمکی که کردی درست شدایا میشه اون سفارشی تر کرد مثلا تو اون کادر یه تاریخ اضافه بشه منظورم انتخاب کردن هست مثل http://uupload.ir/files/2f0a_qq.jpg تا کاربر تاریخ رو انتخاب کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 شدنش که شدنی هست چون آموزشش رو توی سایت نمو دیده بودم . میتونید خودتون آموزشش ویدءوییش رو توی سایت nemops.com رببینید و مرحله مرحله برید . ولی من متاسفانه خودم ندیدم و تستم نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soheil154 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 با سلام تغییر نوع فایل ورودی به چه صورت امکان پذیر می باشد ؟مثلا فایلهای ورودی zip و یا Rar رو فقط ثبول کنه در کدام قسمت اطلاعات مربوط به شخصی سازی محصول وجود داره ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
horvash ارسال شده در فروردین 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2017 ممنونم از راهنمایی خوبتون میشه بگید چجوری میشه توی توضیحات کوتاه گذاشت فیلد شخصی سازی رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 نمیشه مگر با تغییر در کدهای قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .