gharanjik ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 سلام من یه فروشگاه نمونه سوالات پیام نور دارم دانشجوها وقتی تو گوگل سرج می کنن بیشتر اینا رو سرج می کنن -نمونه سوالات پیام نور- سوالات پیام نور-نمونه سوالات پیام نور با جواب -نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه من این کلمات کلیدی رو کجای سایتم بزارم ؟؟؟ یعنی میخوام سایتو سئو کنم و نه محصولاتش رو چون هیچی دانشجویی اسم درس رو تقریبا سرج نمی کنن (تقریبا سئو کردن محصول اثری نداره ). فقط همون چند تا کلمه بالایی رو سرج می کنن و حالا هر سایتی تو صفحه اول گوگل بود می رن داخل سایت چون تعداد رشته ها زیاده و هر کدوم از این رشته ها کلی درس دارن و بعد برای هر درس باید کلی محصول تعریف کنم که سئو کردن همه اینا خیلی خیلی خیلی خیلی وقت میبره حالا من میخوام قید سئو کردن این محصولات و دسته بندی ها رو بزنم تا سریعتر بتونم فایل ها رو بزارم (پدرم در اومد از سئو کردن اینا) در پایان اگه من قید سئو کردن این دسته بندی ها (نام رشته و بعد نام درس و بعد نام محصول ) تو گوگل اثر منفی داره؟؟؟بعد اون کلمات کلیدی رو باید کجای سایت وارد کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djfilm ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 سلام دوست عزیز شما هر محصولی که اضافه میکنی باید براش قسمت سئو رو پر کنی و از کلمات مربوط به متن محصولاتت استفاده کنید و سعی کنی فقط تگ های دانلود بزنی چون سایت دانلود سوال داری و سعی کن مثلا بزن دانلود سوالات کنکور,دانلود سولات جدید کنکور,و چیزای شبیه به این که هممشون شبیه باشه قسمت عنوان در سئو و توضیحات رو خوب پر کن سعی کن یه سایت مپ برا سایتت تهیه کنی که رایگانش رو میتونی داخل بعضی سایتهای خارجی هست درست کنی چیزه به درد به خوری هست من خودم درست کردم واسه سایتم نتیجه هم گرفتم سایت مپ باعث میشه مطالبت بهتر ایندکس بشن گوگل واینگه برای شاخه های اصلی یه روز وقت بذار کلماته کلیدی رو خوب بزن تاثیر داره زیاد و در اخر خیلی چیزا هست که دیگه داخل این بحث نمیگنجه و یه چیزه مهم دیگه قسمت تنظیمات مدیریت سایت یه چندتا شاخه هست برو داخل index و کلماته کلیدی رو بزن خیلی تاثیر داره برات از تکرار پرهیز کن هر چیزی میزنی در رابطه با کارت باشه واکنش ها : ramtin2025، fns4565 و adminsystem 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 سلام دوست عزیز شما هر محصولی که اضافه میکنی باید براش قسمت سئو رو پر کنی و از کلمات مربوط به متن محصولاتت استفاده کنید و سعی کنی فقط تگ های دانلود بزنی چون سایت دانلود سوال داری و سعی کن مثلا بزن دانلود سوالات کنکور' date='دانلود سولات جدید کنکور,و چیزای شبیه به این که هممشون شبیه باشه قسمت عنوان در سئو و توضیحات رو خوب پر کن سعی کن یه سایت مپ برا سایتت تهیه کنی که رایگانش رو میتونی داخل بعضی سایتهای خارجی هست درست کنی چیزه به درد به خوری هست من خودم درست کردم واسه سایتم نتیجه هم گرفتم سایت مپ باعث میشه مطالبت بهتر ایندکس بشن گوگل واینگه برای شاخه های اصلی یه روز وقت بذار کلماته کلیدی رو خوب بزن تاثیر داره زیاد و در اخر خیلی چیزا هست که دیگه داخل این بحث نمیگنجه و[b'] یه چیزه مهم دیگه قسمت تنظیمات مدیریت سایت یه چندتا شاخه هست برو داخل index و کلماته کلیدی رو بزن خیلی تاثیر داره برات از تکرار پرهیز کن هر چیزی میزنی در رابطه با کارت باشه[/b]ممنون از بایت راهنمایی خوبی که کردی دمت گرم ولی این نکته آخری که با رنگ آبی مشخص کردم نفهمیدم میشه یکم واضح تر توضیح بدی بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 قسمت تنظیمات جایی که سایتت رو مدیریت میکنی محصول اضافه میکنی زیرشاخه ش قسمت سئو و URLها رو بزنی چندتا شاخه هست قسمت indexرو براش کلمات کلیدی و توضیحات متا بزن خیلی خوبه سایت مپ هم خیلی خوبه پیگیر باش اول برو داخل وبمستر سایتتو ثبت کن بعد سایت مپ هم ثبت کن به سایتت برای شناسایی بهتر کلمات کلیدی و ایندکس شدن مطالب کمک میکنه موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 قسمت تنظیمات جایی که سایتت رو مدیریت میکنی محصول اضافه میکنی زیرشاخه ش قسمت سئو و URLها رو بزنی چندتا شاخه هست قسمت indexرو براش کلمات کلیدی و توضیحات متا بزن خیلی خوبه سایت مپ هم خیلی خوبه پیگیر باش اول برو داخل وبمستر سایتتو ثبت کن بعد سایت مپ هم ثبت کن به سایتت برای شناسایی بهتر کلمات کلیدی و ایندکس شدن مطالب کمک میکنه موفق باشیممنون ولی من دقیق خوب متوجه نشدم چی گفتی واس همین هم از قسمتی که گفتی عکس گرفتم تا نشونت بدم http://s3.picofile.com/file/8193704768/Capture.PNG یعنی باید رو افزودن کلیک کنم ؟؟؟ خب بعد چی کار کنم ؟؟؟روی افزودن هم کلیک میکنم نمیدونم باید چی کار کنم عکس صفحه افزودن در پایین http://s3.picofile.com/file/8193705126/Capt2ure.PNGمیشه یکم دقیق تر توضیح بدید سایت مپ رو هم تو گوگل وب مستر گذاشتم فقط یه بار ---- یه بار گذاشتن کفایت میکنه یا باید به صورت دوره ای سایت مپ جدید در گوگل وب مستر بزاریم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 خب همون عکسه دومی که گذاشتی واسش کلماته کلیدی و متا و عنوان بزن بعد ذخیره ش کن یه مشکل دیگه که توی عکس دیدم عنوان سایت اصلا خوب نیست (مرکز نمونه سوال پیام نور)شما سایت دانلود سوال داری سایت سازمان سنجش که نیست این عنوان سایته منه اینطور بزن البته با موضوع مال خودت خرید پستی فیلم|خرید سریال|خرید فیلم جدید|خرید فیلم جدید سعی کن طولشم زیاد نباشه که انشالا نتیجه ی بهتر بگیری گوگل به عنوان سایت خیلی حساسه یعنی خودش به تنهایی تاثیر بسزایی داره واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 خب همون عکسه دومی که گذاشتی واسش کلماته کلیدی و متا و عنوان بزن بعد ذخیره ش کن یه مشکل دیگه که توی عکس دیدم عنوان سایت اصلا خوب نیست (مرکز نمونه سوال پیام نور)شما سایت دانلود سوال داری سایت سازمان سنجش که نیست این عنوان سایته منه اینطور بزن البته با موضوع مال خودت خرید پستی فیلم|خرید سریال|خرید فیلم جدید|خرید فیلم جدید سعی کن طولشم زیاد نباشه که انشالا نتیجه ی بهتر بگیری گوگل به عنوان سایت خیلی حساسه یعنی خودش به تنهایی تاثیر بسزایی دارهتو عکس اولی همونایی که پیش فرض تعریف شدن آیا کفایت میکنه یا باید بقیه رو هم ایجاد کنم ؟؟؟ بعد تاثیری دارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 نه فقط ایندکس رو بزن اونا رو کاری نداشته باش و اینکه اگه عکسی چیزی میذاری با پنل مدیریت خودت اپلودش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 نه فقط ایندکس رو بزن اونا رو کاری نداشته باش و اینکه اگه عکسی چیزی میذاری با پنل مدیریت خودت اپلودش کناینجا که گزینه ای به اسم ایندکس نیست که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 توی عکس اولی که گذاشتین شناسه 4 ایندگس هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 توی عکس اولی که گذاشتین شناسه 4 ایندگس هستسلام خیلی خیلی ممنون از بابت کمکتونمن این کلمات کلیدی رو برای ایندکس تعریف کردم می خواستم بدونم این کلماتی که تعریف کردم نظرتون خوبه ؟سایتم در مورد فروش نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی هستش میتونی یه نگاهی به سایتم بندازی کلمات کلیدی:دانلود ، نمونه سوالات، پیام نور، پاسخنامه ، مرکز ،جواب، فروش توضیحات متا: دانلود نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی تشریحی بعد اینا همون کلمات کلیدی سایت هستن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 کلمات کلیدی:دانلود نمونه سوال پیام نور، دانلود نمونه سوالات جدید پیام نور،دانلود سوال پیام نوری، خرید سوال پاسخنامه ، مرکز دانلود سوال خرید سوالات پام نور توضیحاتم بد نیستن باید سعی کنی به همدیگه ربط داشته باشن و اینکه برو داخل این سایت سایته خودتو بزن عیبها رو پیدا و اصلاح کن http://check.autobacklink.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 کلمات کلیدی:دانلود نمونه سوال پیام نور، دانلود نمونه سوالات جدید پیام نور،دانلود سوال پیام نوری، خرید سوال پاسخنامه ، مرکز دانلود سوال خرید سوالات پام نور توضیحاتم بد نیستن باید سعی کنی به همدیگه ربط داشته باشن و اینکه برو داخل این سایت سایته خودتو بزن عیبها رو پیدا و اصلاح کن http://check.autobacklink.ir/ممنون دوست عزیز یه سوال آیا برای محصولاتی کی میزارم باید کلمات کلیدی محصولات رو هم تعریف کنم ؟ تو انجمن یکی گفت کلمات کلیدی تاثیری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 بله دیگه کلمات کلیدی ارزش سابق رو نداره ولی برای هدایت کاربران میتونه مفید باشه و پر کردنش خالی از لطف نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 کلمات کلیدی:دانلود نمونه سوال پیام نور، دانلود نمونه سوالات جدید پیام نور،دانلود سوال پیام نوری، خرید سوال پاسخنامه ، مرکز دانلود سوال خرید سوالات پام نور توضیحاتم بد نیستن باید سعی کنی به همدیگه ربط داشته باشن و اینکه برو داخل این سایت سایته خودتو بزن عیبها رو پیدا و اصلاح کن http://check.autobacklink.ir/ممنون دوست عزیز یه سوال برای محصولاتی که ایجاد میکنم لازمه که کلمات کلیدی رو هم براش تعریف کنم ؟ یا فقط همون تعریف کلمات کلیدی تو index کفایت میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 کلمات کلیدی مهم نیستن دوست منیک سوال رو دوبار و چندبار تکرار نکنیدارزش یک صفحه برای گوگل و موتورهای جستجو محتویات صفحه است Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 با درود خسته نباشید . میتونید راهنمایی کنید که چرا سایت من در ویرایش گوگل وب مستر معرفی کردم ، اما فعلا فقط نقشه گوگل مپ میاد و نوشته های سایتم در صفحه نخست موقع جستجو نمیاد علت چیست ؟در قسمت ایندکس پرستا نیز من توضیحات سایتم اعمال کردم ! واکنش ها : hamedkhan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2016 بالا اومدن در صفحه نتایج جستجوی گوگل فرآیند زمان بر و پیچیده ای هست. باید سایتتون مرتب به روز باشه و محتوای سایتتون رو قوی وارد کنید تا به مرور زمان در صفحات اول گوگل ظاهر بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .