amir110 ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلام وخسته نباشیددوستان من موقع نصب به این ارور برخورد میکنم مشه کمکم کنید برطرفش کنم http://s6.picofile.com/file/8196297618/presta.PNG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 میشه جوابم رو بدین کارم لنگهممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 عنوان تاپیکتون اشتباهه ، اصلاح کنید .روی لوکال هاست نصب میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 روی لوکال دارم نصب میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 پس موقع نصب دقت داشته باشین که به اینترنت وصل باشین . چون موقع نصب یه چیزایی از اینترنتی دانلود میشه . ضمنا از نرم افزار xampp استفاده کنید برای لوکال هاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 ممون،مشکل حل شد.یه سوال دیگه : اگه اسم دیتابیسم رو یادم رفته باشه باید چه طوری اسم اون رو پیدا کنم .راستی پوشه تنظیمات کلی در پرستا کدام پوشه می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام . اطلاعات دیتابیستون رو میتونید در مسیر زیر داخل هاستتون پیدا کنید .Config/settings.incدرمورد پوشه تنظیمات کلی هم منظورتون رو متوجه نشدم . واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 نه روی لوکال رو میخام فعلا روی هاست نرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 فرقی نداره اگه لوکال هم میخواید باید به پوشه ای که پرستا رو نصب کردین برید و همین مسیر را پیدا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 ممنون از راهنمایی تون ، پیداش کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 منم همین مشکل رو دارماز زمپ استفاده میکنمپرستا 1.6 فارسیچی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در مهر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 منم همین مشکل رو دارماز زمپ استفاده میکنمپرستا 1.6 فارسیچی کار کنم؟من هم به طور کامل متوجه نشدم.ولی با چند بار حذف و دوباره نصب کارم راه افتاد .ولی به طور اساسی دنبالش رو نگرفتم.شما هم اگر دلیل اصلیش رو فهمیدید بنده رو در مطلع کنید . عذر بنده را به دلیل تاخیر در پاسخ پذیرا باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .