ezafemelcee ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 سلامدوستان .میخواستم امار بازدید تو سایت داشته باشم از کدوم قسمت باید انجامش بدم.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 با سلاماصولا تو فروشگاه آمار بازدید قرار نمیدن ، چون فروشگاه شبیه سایت دانلود و وبلاگ میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ezafemelcee ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 خوب پس از کجا بفهمم چند نفر بازدید کننده داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 با نظر آقا بهمن موافقم من چندین بار آمار در فروشگاه گذاشتم خیلی زشت شداما اگر حتماً می خواهی اینکار را انجام دهی ماژول درج کد html را از انجمن دانلود و نصب کنید و سپس کدی که از سایتهایی مثل وبگذر می گیرید را در بخش پیکربندی ماژول وارد کرده و ذخیره کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 با استفاده از ماژول گوگل آنالیز استفاده کنید که خود پرستاشاپ داره و آموزش این ماژول توی همین سایت جستجو کنید پیدا می کنید واکنش ها : mifashop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 شما از هر جا میخواید یه کد مخفی بگیرید و در یک ویجت html قرار بدید . اینطوری کسی نمیبینه و خودتون میتونید اون رو رصد کنید . وبگذر پیشنهاد نمیشه . من http://www.histats.com استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 با نظر آقا بهمن موافقم من چندین بار آمار در فروشگاه گذاشتم خیلی زشت شداما اگر حتماً می خواهی اینکار را انجام دهی ماژول درج کد html را از انجمن دانلود و نصب کنید و سپس کدی که از سایتهایی مثل وبگذر می گیرید را در بخش پیکربندی ماژول وارد کرده و ذخیره کنید. این ماژوال رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 ماژول را اگر در انجمن جستجو کنید راحت می توانید پیدا کنیدهمچنین گروه پرستا استور هم جدیداً ماژول بسیار کارآمدی را در این زمینه جدیداً آماده کرده اند که از آن هم می توانید استفاده کنید واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 شما از هر جا میخواید یه کد مخفی بگیرید و در یک ویجت html قرار بدید . اینطوری کسی نمیبینه و خودتون میتونید اون رو رصد کنید .وبگذر پیشنهاد نمیشه .من http://www.histats.comاستفاده میکنم این تارنما (سایت) آمارگیر گویا در ایران و برای برخی مدتی هست به مشکل برخورده.وبگذر هم مشکلش اینه که چه توی ماژول HTML یا چه در میون کدهای فوتر بزاریمش دوتایی نشون می ده! روشن نیست چرا اینجوری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 ماژول را اگر در انجمن جستجو کنید راحت می توانید پیدا کنیدهمچنین گروه پرستا استور هم جدیداً ماژول بسیار کارآمدی را در این زمینه جدیداً آماده کرده اند که از آن هم می توانید استفاده کنید این ماژوال رو هم دانلود کردم و استفاده کردم اما باز چیزی نشون نمی ده .توی صفحه خود آمارگیر هم چیزی نشون نمی ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 وقتی ماژول را نصب کردید و به قسمت پیکربندی ماژول رفتید در بخش متن باید گزینه html را انتخاب کنید و در صفحه ایی که باز می شود کدتان را ثبت و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 وقتی ماژول را نصب کردید و به قسمت پیکربندی ماژول رفتید در بخش متن باید گزینه html را انتخاب کنید و در صفحه ایی که باز می شود کدتان را ثبت و ذخیره کنید دقیقا همین کار رو کردم . اما نشد باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 کدی که باید وارد کنید را کامل کپی کرده اید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام سایت histats.com روی سرورهایی قرار داشت که ایران رو تحریم کرد (IP کاربران ایرانی رو مسدود کردن) و متاسفانه در حال حاظر از خدمات خوب سایت histats بی بهره شدیمخودم به عنوان جایگذین از سایت shinystat.com استفاده میکنم، چون نزدیک ترین امکانات رو به histats دارهجهت قرار دادن کد هم ماژول رایگانی جهت این کار ارائه شده که از این لینک میتونید دانلود کنید دقت کنید که بعد از نصب ماژول از قسمت "ماژول ها -> مدیریت کدهای کوچک" اقدام به تعریف بلاک های خود نمایید موفق باشید واکنش ها : tenderboy و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام سایت histats.com روی سرورهایی قرار داشت که ایران رو تحریم کرد (IP کاربران ایرانی رو مسدود کردن) و متاسفانه در حال حاظر از خدمات خوب سایت histats بی بهره شدیمخودم به عنوان جایگذین از سایت shinystat.com استفاده میکنم، چون نزدیک ترین امکانات رو به histats دارهجهت قرار دادن کد هم ماژول رایگانی جهت این کار ارائه شده که از این لینک میتونید دانلود کنید دقت کنید که بعد از نصب ماژول از قسمت "ماژول ها -> مدیریت کدهای کوچک" اقدام به تعریف بلاک های خود نمایید موفق باشید مرسیثبت نام کردم و داخل برنامه گذاشتم.اما وقتی یکبار کد رو کپی میکنم فقط کد ها رو نمایش می ده آخر وبسایتماما وقتی دو بار کپی میکنم دوبار آیکن رو نشون میدهhttp://www.mehrabstore.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .