mehrdad201 ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان میخواستم ببینم ماژول درگاه بانکی بانک اقتصاد نوین برای پرستا (نسخه 1.6) ساخته نشده ؟ واکنش ها : ghamnadaram 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 سلام دوستان کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟ ما شدید به این ماژول بانکی نیاز داریم. اگه ممکنه کسی تقبل کنه و اعلام هزینه را دستور بفرمایید .تقدیم کنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 با سلامبنده هم می خواستم بدونم ماژول اقتصاد نوین موجوده یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلام ماژولش ایجاد شده و رایگان هم هست موفق باشید واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irtakin ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 متاسفانه بنده نتونستم ماژولش پیدا کتم .. از دوستان خواهش می کنم اگه این ماژول وجود دارد لینک بده... اگه وجود نداره ممنون میشم دوستانی که قادر به نوشتن هستن به بنده پیغام بدن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلام آدرس ایمیلتون رو در پیام خصوصی بفرستید براتون ایمیل کنم موفق باشید واکنش ها : zarkav و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arianeng ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 خوب لطفا لینک بدید تا همه استفاده کنن!یعنی چی تو خصوصی میفرستید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلام ارسال لینک این ماژول مخالف قوانین انجمن بود برای همون گفتم با تشکر واکنش ها : zarkav و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zarkav ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام ارسال لینک این ماژول مخالف قوانین انجمن بود برای همون گفتم با تشکر سلام دوست عزیزپیام خصوصی واستون فرستادم ، لطفا این ماژول را برای من ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 با عرض سلام بنده ماژول درگاه پرداخت بانک اقتصاد نوین را برای پرستای 1.6 می خوام باید کجا دانلودش کنم ؟ آقایان مدیر انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام. میتونید از سایت پرستااستور دریافت کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .