parstellshop ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 سلام1-هنگامی که کالایی را جستجو میکنیم مثلا نمایش میدهد 35 مورد یافت شد ولی همیشه فقط و فقط 12 مورد را نمایش میدهد.2-آیا میشود متن صفحه page not find را تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 سوال اولتون گاهی پیش میاد و فکر میکنم مشکل از ماژول ناوبری لایه ای هست و زیاد هم اهمیت نداره .و اما در مورد سوال دومتون ، بله از بخش ترجمه ها میتونید متن هر صفحه و هر بخشی رو عوض کنید و محدودیتی ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 سلام بهمن جان.درمورد اون مشکلشون که گفتین احتمالا مربوط به ماژول ناوبری هست منم مشکل مشابهی دارم که خب اگه ماژول ناوبریم رو غیر فعال کنم حل میشه . تا الان فک میکردم مشکل از قالب هست و تداخلی با ماژول ایجاد کرده ولی این چند روزه چند نفر دیگه رو هم دیدم که مشکل منو داشتن که مینویسه 1 از 32 ولی فقط یک صفحه 12 تایی کالا رو نشون میده .این مشکل رو من فقط توی مرورگر کروم اندروید دارم ولی بقیه مرورگر ها این مشکل پیش نمیاد . راه حلی براش وجود نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 والا باید بگردم تو فروم های خارجی ببینم چیزی در این مورد وجود داره یا نه . این مشکل تو همه قالب ها و قالب پیشفرض هم دیده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parstellshop ارسال شده در مهر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 مشکل اینجاست که فقط پایین صفحه جایی که باید شماره صفحه رانمایش بدهد تا بشود به صفحه بعد برویم نیست.اگر این گزینه ها را نمایش بدهد مشکلی نیست.و مشکل فقط در مرورگر کروم هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .