admin ارسال شده در آذر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 1. بله سازگاره2. بهمراه قالب آموزش نصب اون موجوده. اما قبلش باید خود پرستاشاپ رو نصب کنید که آموزش اون هم در انجمن موجوده (جستجو کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 سلام.ایا امکان معرفی محصول به عنوان حراج هست؟ایا امکان ایجاد پیشنهاد شگفت انگیز هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 معرفی محصول بصورت حراج از امکانات خود پرستاشاپ استبرای ایجاد پیشنهاد شگفت انگیز باید ماژول بنر تایمر تخفیف معکوس رو از سایت پرستا استور تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amitis ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 با عرض سلام و خسته نباشیدشاخه ها یا دسته ها ( category ) که در دموی قالب ، بالای قالب هست از کجا میشه مدیریت و ویرایشون کرد؟شاخه های ستون راست را بلد هستم ولی قسمت بالای قالب را خیر.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 با سلام. دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم: در ماژول ها " منوی افقی" رو جست جوی کنید و پیکربندی کنید به صورت خودکار نیست. دوستان من میخوام قابلیت ظاهر شدن با پایین اومدن اسکرول رو به کلی بردارم ، چهگونه این کارو کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 امکان برداشتن انیمیشن قالب وجود نداره. شاید در یکی از آپدیت های آینده این قابلیت رو به قالب اضافه کنم که بتونید فعال و غیر فعال کنید انیمیشن رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
123456za ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 سلام من امروز این قالب خریدم یک سوال خیلی ساده و اینه چطور ستون راست رو در صفحه اول فعال کنمدر بخش تنطیمات قالب فعال کردم ولی صفحه اول فروشگاه ستون راست نمیادولی در بقیه صفحات ستون راست هست لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 در برخی قالب های فارسی این موضوع برعکس هست. یعنی در تنظیمات قالب باید ستون چپ رو فعال کنیداما اگر این کار رو هم کردید و بازم نشون نداد باید به مسیر ماژول ها - موقعیت ها رفته و عبارت displayLeftColumn رو با استفاده کلیدهای Ctrl+F پیدا کنید. هر ماژولی رو که میخواهید در صفحه اصلی در ستون نمایش داده بشن رو ویرایش کرده و از قسمت استثناها کلید Ctrl رو نگه دارید و صفحه index رو از حالت انتخاب شده (highlight) خارج کنید و ذخیره کنید واکنش ها : 123456za 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash0611 ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 سلاممنم تازه قالب پانیذو نصب کردم و محصولاتو که به فروشگاه اضافه کردم توی نمایش بصورت جدول 3تایی نشون میده درصورتی که توی دمو پانیذ 4تایی هستشhttp://www.lovest.ir/14-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-ممنون میشم راهنمایم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
123456za ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 در برخی قالب های فارسی این موضوع برعکس هست. یعنی در تنظیمات قالب باید ستون چپ رو فعال کنیداما اگر این کار رو هم کردید و بازم نشون نداد باید به مسیر ماژول ها - موقعیت ها رفته و عبارت displayLeftColumn رو با استفاده کلیدهای Ctrl+F پیدا کنید. هر ماژولی رو که میخواهید در صفحه اصلی در ستون نمایش داده بشن رو ویرایش کرده و از قسمت استثناها کلید Ctrl رو نگه دارید و صفحه index رو از حالت انتخاب شده (highlight) خارج کنید و ذخیره کنید بله دقیقا استثناها مشکل ساز شده بوددوستانی که مثل من خیلی با پرستا کار نکردن منظور از استثناها اینه که مثلا ماژول محصولات جدید در صفحه اصلی نشون نده که برای منindex ماژول ها همه در استثنا بود و ستون نشون نمیدادو همونطور که ادمین عزیز فرمودن حتما باید در بخش تنطیمات قالب هم ستون ها فعال باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلاممنم تازه قالب پانیذو نصب کردم و محصولاتو که به فروشگاه اضافه کردم توی نمایش بصورت جدول 3تایی نشون میده درصورتی که توی دمو پانیذ 4تایی هستشhttp://www.lovest.ir/14-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-ممنون میشم راهنمایم کنید تیکت بذارید چک میکنم واکنش ها : arash0611 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamea ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 یکی به من کمک کنهمن دیشب این قالب رو خریدمالان تو سایتم آپلودش کردم و با موفقیت آپلود شدولی وقتی انتخابش میکنم برای فروشگاهم یه صفحه سفید میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامبرای صفحه سفید جستجو کنید، بارها توضیح داده شدهضمنا قالب نصب رایگان دارد و میتونید تیکت بذارید و اطلاعات رو بفرستید تا طراح قالب براتون نصب کند. موفق باشید واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 دیباگ رو جستجو کنید در انجمن تا بتونید خطا رو پیدا کنیدبعد خطایی که میده رو اینجا بذارید تا راهنماییتون کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamea ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 ببخشید من وقتی میخوام وارد پیکر بندی ماژول iblockreinsurance بشم ازم سریال فعال سازی میخوادباید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 موقع خرید از بازارچه کد لایسنس به شما نمایش داده میشه. اگر اون رو جایی یادداشت نکردید به حساب کاربری خود در بازارچه مراجعه کرده و از بخش جزییات سفارش شماره لایسنس خودتون رو پیدا کرده و در ماژول وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Get_Right ارسال شده در دی 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2015 سلام.قالب خوبیه ولی بنده یه مشکلی باهاش دارم.وقتی یک موضوع رو انتخاب میکنی در هر سطر 3 محصول نمایش داده میشه! که این باید 4 تا باشه. لطفا راهنمایی کنید که چطور 4 تاش کنم. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Get_Right ارسال شده در دی 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2015 یه سوال دیگهداشتم.چطور مثل دمویه قالب میتونم تو قسمت موضوعات تصویر بزارم؟ http://8pic.ir/images/1u4dupub76b59rszkj5v.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2015 برای مشکل اولتون تیکت بذاریدپاسخ سوال دومتون:کاتالوگ - شاخه ها - ویرایش شاخه مورد نظر - افزودن بندانگشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2015 سلاممن از این قالب استفاده میکنمچند تا سوال دارم اول اینکه آیا امکان عوض کردن رنگ پس زمینه در این قالب هست؟ دوم اینکه امکان قرار دادن فیلم مربوط به هر محصول در صفحه خاص خودش هست ؟ اگر هست ماژول رو معرفی بفرماییدسوم آیا امکان قرار دادن فایل PDF دستور العمل کارکرد محصولات در صفحه خودشان هست یا نه؟سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 پاسخ سوالاتتون: 1. خیر. مگر این که css بلد باشید و یک فایل مثلا zz.css در پوشه themes/paniz/css/autoload بسازید و بکگراند رو اورراید کنید (آموزش فایرباگ رو مطالعه کنید)2. اگر بخواهید تو توضیحاتش بذارید میتونید از ادیتور خود پرستا موقع افزودن توضیحات ویدیو بذارید اما اگر جای دیگری مد نظرتونه باید ماژول تهیه کنید3. میتونید از بخش ضمیمه (پیوست) موقع افزودن محصول فایل های مرتبط با محصول رو قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 ممنون از راهنماییتوناما در قسمت پیوست نمیتونم فایل pdf آپلود کنمخطا میده، میگه فایل اشتباهه2.8 مگا بایت هم حجمشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 اون ارتباطی با قالب نداره. تیکت بذارید برای مشکلتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 با سلام و احترام.این قالب یک نقص داره، از تصاویر بند انگشتی در زیر شاخهها پیشتیبانی نمیکنه! (امکان ضروری و دیفالت)لطفاً پیگیری کنیدhttp://s6.picofile.com/file/8220022126/Snapshot_2015_10_30_175306.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلام من یک سوال دارم این قالب رو خریدم و کد لایسنس رو گرفتم ولی دامین خودم رو عوض کردم و دامین قبلی کلا حذف شده الان چرا لایسنس قالب رو توی ماژول iconfig می زنم کاری نمیکنه ضروری سریع جواب بدین باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .