farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلاممشتری ثبت سفارش کرده و الان میخواد از طریق پنل کاربری خودش پرداخت آنلاین کنه ولی هیچ گزینه ای وجود نداره برای پرداخت و تسویه حسابدر ضمن پرداخت آنلاین بانک ملت برای ما فعاله ولی آثاری تو پنل کنترل مشتری دیده نمیشود. خواهش میکنم بفرمایید این گزینه رو مثل دیجی کالا تو پنل کاربر چطوری اضافه کنیم یا اگه راهی برای حل مشکل هست اعلام فرماییددر ضمن سفارشاتی که ثبت میشه در کنترل پنل ما بهیچ وجه قابل پاک شدن نیست چون بعضی از سفارشات جعلی هست ولی قابل پاک شدن نیست.سایت RCkala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 یک حساب کاربری برام بسازید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 یک حساب کاربری برام بسازید تا بررسی کنم سلامممنون از کمکتون، اگه لطف کنید تو سایت rckala.com عضو بشید تا یه پنل کنترلی بهتون بده بعد میبینید بعد از ثبت کالا جایی برای تسویه حساب نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلام دوست عزیز. توی پرستا شاپ امکان پرداخت آنلاین پس از ثبت سفارش داخل پنل کاربری وجود نداره و فقط مشتری در همون هنگام ثبت خریدش درگاه رو میتونه مشاهده کنه . و اما درمورد حذف سفارشات هم چنین امکانی در پرستا با ماژول هست که به هیچ عنوان توصیه نمیشه از اون ماژول استفاده کنید چون دارای باگ هست و اکثر افرادی که ازش استفاده کردن بعدا در ثبت سفارشاتشون به مشکل خوردن. واکنش ها : B.A.H.M.A.N و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلام دوست عزیز.توی پرستا شاپ امکان پرداخت آنلاین پس از ثبت سفارش داخل پنل کاربری وجود نداره و فقط مشتری در همون هنگام ثبت خریدش درگاه رو میتونه مشاهده کنه .و اما درمورد حذف سفارشات هم چنین امکانی در پرستا با ماژول هست که به هیچ عنوان توصیه نمیشه از اون ماژول استفاده کنید چون دارای باگ هست و اکثر افرادی که ازش استفاده کردن بعدا در ثبت سفارشاتشون به مشکل خوردن.ممنون از پاسختون ولی راه حلی دارین که مشتری بعد از ثبت سفارش فردای آن روز یا هر وقت بتونه از پنل کاربری خودش واریز کنه و تسویه حساب کنه؟ rckala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 متاسفانه خودم دنبالش بودم ولی چنین امکانی نیست مگر اینکه دوستان بتونن چنین ماژولی رو براتون بنویسن. در حال حاضر تنها راهی که مشتری میتونه پس از ثبت سفارشش وجه سفارش رو پرداخت کنه استفاده از ماژول فیش بانکی هست و توسط ماژول ثبت فیش بانکی که در بازارچه هست مشتری میتونه اطلاعاتش رو ثبت کنه . واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 البته اگه میخواید مشتری از طریق درگاه پرداخت بانک ملت پرداختش رو ثبت کنه میتونید یکی از اسکریپت های پرداخت مبلغ دلخواه بانک ملت رو کنار پریتا نصب کنید و مشتری پس از پرداخت اطلاعات پرداختشو از طریق ماژول ثبت اطلاعات فیش بانکی به شما اطلاع بده . واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلاممتوجه منظورتون نمیشم. سبد خرید برای مشتری باقی میمونه و فردا هم که مراجعه کنه ، محصول در سبد خریدش هست و میتونه پرداخت رو انجام بده. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad2705 ارسال شده در آبان 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلاممتوجه منظورتون نمیشم. سبد خرید برای مشتری باقی میمونه و فردا هم که مراجعه کنه ، محصول در سبد خریدش هست و میتونه پرداخت رو انجام بده. موفق باشیدسلامنه منظور من این نبود. مورد خیلی کاربردیه.مثال میزنم. من امروز یک محصول رو از سایت خرید کردم و در روال ثبت سفارش، گزینه خرید آنلاین رو نمیزنم و میزارم سفارش تو پنل ثبت شه و میخوام هر وقت از فروشگاه بهم تماس گرفتن برای تایید سفارش، برم تو پنلم و مبلغ رو آنلاین واریز کنم. مثل دیجی کالا و بیشتر فروشگاهها.تعجب میکنم که همچین فروشگاه ساز بزرگی چطور همچین امکاناتی نداره. واقعا کار مارو خیلی سخت کرده. لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در اسکریپت سی اس کارت که شخصی سازی شده این امکان رو فراهم کردن ( اسکریپت های دیگه هم هست مثل اسکریپت هاست و...)که حساب مشتری رو بدهکار می کنن و بعد مشتری پرداخت می کنه و خرید نهایی می شهروال خرید سخت تر هست ، نه آسون تر و مشتری های کمتری به این نوع خرید رغبت نشون می دن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلاممی خواستم بدونم چگونه میشه آرم و لوگو پرداخت آنلاین master card و... را حذف کردیعنی فقط میخام که آرم پرداخت آنلاین بانک مثلا ملت قرار بگیرهخیلی خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 میتونید از ماژول پیکربندی قالب themeconfigurator استفاده کنید و عکس بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .