jackson ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 سلام به مدیرت محترممن در مرحله دیتابیس با مشکل مواجه شدم با اینکه همه چیز رو درست گذاشتم در فیلدهای نصب دیتابیس ولی نمیدونم چرا این ارور رو میده:Your database connection settings are not valid. Please check your server, name, login and prefix.ضمنا هاستم پولی هست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 شما از طریق پیام خصوصی آدرس سایتت .، اطلاعات دیتابیس و پنل هاستتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه براتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 آدرس سرور ممکن است localhost نباشد. از سرویس دهنده سؤال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 سلاممن هم مشکل دوستمون را دارم.با دیتابیس اتصال برقرار نمیشه در ضمن سرورم localhost است.باید چیکار کنم چندین بار دیتابیس ساختم ولی فایده ای نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 احتمالا ناسازگاري هاستتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 ولی من ورژن های قبلی وحتی 1.4.8.2 انگلیسی را هم به راحتی نصب کردم.این احتمال وجود داره که فقط با ورژن 1.4.6.2 ناسازگار باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 1.4.6.2 انگلیسی رو نصب کنید ببینید مشکل ندارید.http://www.prestashop.com/download/old/prestashop_1.4.6.2.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2012 سلاملینکی را که دادید(1.4.6.2انگلیسی) نصب کردم ولی بازم این error را داد:Your database connection settings are not valid. Please check your server, name, login and prefix بهتر نیست از ورژن های قبلی استفاده کنم؟(چون امکان خرید یه هاست دیگه برام وجود نداره).ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 من 1.4.4.1 را هم نصب کردم،دیتابیس هم شناخته شد ولی وقتی که کلید next را زدم باز این ارور را داد:خطا هنگام قرار دادن اطلاعات در پایگاه داده:'CREATE TABLE `ps_access` ( `id_profile` int(10) unsigned NOT NULL, `id_tab` int(10) unsigned NOT NULL, `view` int(11) NOT NULL, `add` int(11) NOT NULL, `edit` int(11) NOT NULL, `delete` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id_profile`,`id_tab`) ) ENGINE= DEFAULT CHARSET=utf8'You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near \'DEFAULT CHARSET=utf8\' at line 9(خطا: : 1064) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 سلام دوستانبالاخره بعد از چند روز دانلود و آپلود و نصب وحذف کردن مشکلش حل شد و 1.4.6.2 نصب شد.مشکلی که هنگام نصب فروشگاه ساز با دیتابیس به وجود می آمد به خاطر این بوده که شما قبلا چندین اسکریپت را نصب و حذف ویا نصف برنامه را نصب کرده اید و رهاش کردید.با پشتیبانی هاست خودتون تماس بگیرید و باهاش درمیون بذارید و بگید یه دستی به هاست شما بکشه(تعمیرش کنه)بعد دیگه بدون هیچ مشکلی دیتابیس را می شناسه و نصب میشه.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 سلام من دیتا بیسم داخل 127.0.0.1 به این اسم ساختم kaladay اما داخل سایت اینجوری ساختم kaladay_kaladayالان چه جوری دیتا رو متصل کنم به سایت رو هاستم ؟؟ با تشکراین ارور چیه ؟؟؟؟ Link to database cannot be established. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 داخل لوکال مثل هاست نیست، شما کافیه فقط اسم رو وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 مشکل رفع شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .