سات کالا Satkala.com ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلامخسته نباشیدبعد از آپدیت ماژول ها فکر کنم این مشکل برام پیش اومده : وقتی میخوام به سبد خرید کالایی اضافه کنم ارور میدهImpossible to add the product to the cart.textStatus: 'error'errorThrown: 'Internal Server Error'responseText به هاست تیکت زدم گفتن از هاست نیست ولی باز اگه تغییرات خاصی بخوام در تنظیمات هاست انجام میدن. ممنون میشم راهنمایی بفرمائین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 هیچ مشکلی مشاهده نگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام.سایتتون کامل لود نشده.این ارور فکر کنم به خاطر این باشه.اگه بازم مشکلی بود تیکت بدید به دی بی است تم براتون اوکی میکنن.شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در آبان 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 هیچ مشکلی مشاهده نگردیدسلام آقا بهمن . برا من هنوز ارور هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 با پشتیبان قالبتون تماس بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلام، در تکمیل گفته های دوستان اگر فقط رو مرورگر خودتون این پیغام رو میگیرید احتمالاً مشکل از کش مروگر شما هست برای مرورگر firefox از کلید ترکیبی Ctrl + F5 و برای Chrome از Ctrl + R برای بارگذاری مجدد کش استفاده کنید موفق باشید واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .