artemis ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 سلام1- چرا وقتی قیمت محصولی را 0 می گذاریم تو مرحله پرداخت دکمه تایید رو ترجمه نشده نمایش می ده؟ با این عبارت I Confrim my order2- بیشتر مواقع وقتی روی این دکمه کلیک می کنم به صفحه بعد نمی ره3- وقتی روی فایل pdf صورت حساب و ... کلیک می کنم یه صفحه باز میشه که این خطا رو نشون می ده public_html/tools/fpdf/cache/mska_6a96a958930018d34812491eaf00492f4- چطور میشه فایل فاکتور و صورتحساب رو حذف کرد اما لینک فایل محصول قابل دانلود در قسمت سفارشات حذف نشه؟ ( از قسمت سفارشها - وضعیت ها نشدنی امتحان کردم) ببخشید زیاد سوال پرسیدم اما به نوعی به هم مربوط میشن و تو انجمن هم سرچ کردم چیزی ندیدم. ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 1 . خوب ترجمش كنيد در قسمت ترجمه ها 2 : .htaccess رو به روز كنيد 3 : بايد دانوش جان كه روي فاكتور كار كرده جواب بده 4 : در تنظيمات وضعيت سفارش مي تونيد اينو برداريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 در مورد pdf من احتمال میدم مشکل از هاست شما باشه و یا اصلاحیه رو درست نصب نکردید و یا اشتباه دانلود کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
artemis ارسال شده در خرداد 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 با تشکر از دوستان که لطف کردن و جواب دادناصلاحیه مربوط به نسخه نصب شده فروشگاه را دو بار به همان روشی که توضیح داده بودید نصب کردم اما نشد.من در قسمت ترجمه نتونستم چنین گزینه ای پیدا کنم، اگه میشه لطف کنید و آدرس دقیقی بهم بدیندر مورد سوال 4 تو پرانتز ذکر شده که تو اون قسمت نمیشه چون با حذف فاکتور لینک دانلود هم حذف میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 در مورد گزینه اول یک عکس قرار بدید.در مورد pdf نظری ندارم ولی احتمال زیاد از هاست شماستآدرس سایتتون رو هم لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 مورد 1 ترجمه شده. باید مشکل از جای دیگه ای باشه که نشونش نمیده. دانوش جان اگه میشه بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 روی کدوم ماژول؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 روی کدوم ماژول؟ در زمان نهايي كردن سفارش ميپرسه كه در قسمت ترجمه هاي پيام هاي خطا به "من سفارشم را تایید میکنم" ترجمه شده. دليل عدم نمايشش رو شما بررسي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 این مشکل تو بازارچه هم وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 این یک باگ هست ظاهرن و در برخی موارد دیده میشه. فعلا راهکاری براش نداریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .