nasimparsi ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 با درود دوستان من به یک مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید که این مشکل از کجا می تونه باشه بنده امروز یک واریزی از درگاه زرین پال داشتم. ولی هر چی می گردم هیچ گونه سفارسی در تارنما (وبسایت) فروشگاه بنده درج نشده که بتونم ارسالش کنم. در حالی که در زرین پال این واریزی ثبت شده لطفا راهنمایی بفرمایید باید چکار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلاممشکل یا از ماژول شماست و یا از زرین پال. طبق تجربه خودم اغلب این مشکل از سمت زرین پاله و وبسرویسش درست عمل نمیکنه و باید سفارش رو دستی تائید و ثبت کنید موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلاممشکل یا از ماژول شماست و یا از زرین پال. طبق تجربه خودم اغلب این مشکل از سمت زرین پاله و وبسرویسش درست عمل نمیکنه و باید سفارش رو دستی تائید و ثبت کنید موفق باشید ببخشید این تایید دستی سفارش رو متوجه نشدم. مشکل از ماژول زرین پال هست؟الان من برای زرین پال تیکت فرستادم ولی این تایید سفراش دستی که می فرمایید شدنی نیست. من هیچ اطلاعاتی از این مشتری ندارم. اگر شماره ای چیزی ازش داشتم باهاش تماس می گرفتم. الان نمی دونم باید چکار کنم. لطفا بگین در چنین زمان هایی باید چکار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلامپرستاشاپ همه چیز را ثبت میکند. به منوی مشتریان>>سبدهای خرید بروید و سبد خرید را پیدا کرده و ویرایش کنید و آنرا تبدیل به سفارش کنید موفق باشید واکنش ها : asasoal و nasimparsi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلامپرستاشاپ همه چیز را ثبت میکند. به منوی مشتریان>>سبدهای خرید بروید و سبد خرید را پیدا کرده و ویرایش کنید و آنرا تبدیل به سفارش کنید موفق باشید ببخشید درگاه بهترین از زرین پال وجود داره که چنین مشکلی پیش نیاد؟ بدبختانه چند مدت هست این مشکل داره تکرار می شه آیا ادرگاه های دیگری مانند پی پال و .. بهتر نیستند؟ بهترین گزینه که مشکلات اینچنینی نداشته باشند چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .