sepahan ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 یه مشکل عجیب من وقتی فایل شما را تغییر میدم میاد قیمت را جایگزین اسم محصول میکنه چرا به نظرتون؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 من جای ستون ها رو فرضی زدم. مطابق راهنمای پست اول و ارسال های بعدی دوستان تکمیل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 و ورود داده ها را بزنم این پیغام را میده ������ ��� ���� ������� (ID 2) نمی توان ذخیره کرداین فیلد با توجه به روش تایید نامعتبر استisCatalogName:(Product->name = ������ ��� ���� ������� برای زبان 6واقعا کسی تونسته با اسم فارسی کار کنه با این قضیه البته تو اکسل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 نحوه نمایش فایل csv در اکسلتست شده برای excel 2010به تب DATA بروید سپس گزینه ی FROM TEXT رو انتخاب کنیدبعد از انتخاب فایل csv و بعد از انجام مراحل بعدی فایل شما به دسترسی نمایش داده می شودبرای کسب اطلاعات بیشتر به http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/text-import-wizard-HP010102244.aspx مراجعه کنید. ضمنا در مرحله با انتخاب تنظیمات ، در قسمت preview می توانید پیش نمایش آن را ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 برای 2007 که بهم ریخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2012 موجود برای سفارش صفر و یک ؟ تاریخ اضافه کردن محصول نمایش قیمت صفر و یک ؟URL تصویرها (x,y,z)پاک کردن تصویرهای حاضر (0=خیر، 1=بله)ویژگی چجوری باید پر بشه ؟فقط آنلاین موجود است صفر و یک ؟وضعیت شامل چی میشه ؟؟ جدید و قدیم ؟ با صفر و یک ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 من فعاليت هاي درج شده در پست اول را اجرا كردم، فايل را بارگزاري كردم وقتي به گام بعدي مي روي همه چيز هست اما همه در ستون شناسه جمع شدند و زمانيكه ورود داده هاي Csv را مي زنيد پيام ستون نام * باید تنظیم شود مي ايد نكته اينكه من اصلا عنوان فارسي در ليست ندارم و اشكالاتي كه مطرح شد را ندارم ، فايل را هم به همان شكل گفته شده ساختم اگر ممكن است راهنمايي كنيدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 من فعاليت هاي درج شده در پست اول را اجرا كردم، فايل را بارگزاري كردم وقتي به گام بعدي مي روي همه چيز هست اما همه در ستون شناسه جمع شدند و زمانيكه ورود داده هاي Csv را مي زنيد پيام ستون نام * باید تنظیم شود مي ايد نكته اينكه من اصلا عنوان فارسي در ليست ندارم و اشكالاتي كه مطرح شد را ندارم ، فايل را هم به همان شكل گفته شده ساختم اگر ممكن است راهنمايي كنيدسپاس جای جدا کننده فیلد با مقدار رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 ممنون از پاسختون اما جواب ندادهشدار می دهد به تعداد محصولاتی که در فایل دارم بازنویسی اتصال برای ( اطلاعات جدول) باز نویسی شده به عنوان ( اطلاعات جدول) ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 اون وارنینگ ها بخاطر نبودن لینک ریرات (یو ار ال ویژه) هست که قابل چشم پوشیهمشکل اینکه تمام فیلدها در یک ستون جمع میشن با اون کاری که گفتم حل نشد؟]چند پست قبل مای لیدی توضیح داده چطور در ویندوز seprator رو عوض کنید اون راه هم امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 در مجموع داستان زياد داره اين ايا ماژولي نمي شود براي اين كار تهييه كرد بعنوان ماژول سفارشي و فروشي در فرئشگاه پرستا قرار داد؟ممنون مي شم اگر كسي مي تونه اين را به صورت اختصاصي هم براي بنده تهييه كند اطلاع دهدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 مطمئن باشید این بخش کامل هست و ماژول هم تهیه بشه این مشکلات رو دارید.من توصیه میکنم به جای اکسل از برنامه دیگه ای استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 در مجموع داستان زياد داره اين ايا ماژولي نمي شود براي اين كار تهييه كرد بعنوان ماژول سفارشي و فروشي در فرئشگاه پرستا قرار داد؟ممنون مي شم اگر كسي مي تونه اين را به صورت اختصاصي هم براي بنده تهييه كند اطلاع دهدسپاس غیر از جریان ی که باید از عربی استفاده کنید ، بقیه موارد مشکلی نداره ، یجای کار رو اشتباه انجام میدیدن ، جدا کننده مقدار و فیلد دقیق چک کنید ، من حدود 250 تا محصول رو با 4 تا تولید کننده مختلف + لینک عکسهاشون ، همه رو ایمپورت کردم بدون هچ مشکلی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 من امروز فارسی ایمپورت کردم ، ولی اصلا فارسی ها در پرستا نمایش داده نمی شوند ! انگار اصلا ستون فارسی وجود ندارد !!چطوری اینو حلش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 نسخه ی فروشگاهتون چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 1.4.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 فكر كنم دوستاني كه اين كار رو عملي انجام دادن و به نتيجه هم رسيدن فايل نمونه خودشون رو با كم كردن محصولاتشون و مثلا 4 يا 5 تا براي دوستان بزارند اينجا مشكلشون حل ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 باید فایل حاوی اطلاعاتتون رو به صورت UTF-8 ذخیره کنید سپس وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 مشکلی در فایل csv نیست ، تمامی اطلاعات به درستی ذخیره شدند ، مشکل ی نیز با نوشتن ی عربی حل شد ، فقط وقتی وارد پرستا میکنی ، در بخش ورود فایل csv ، اونجایی که فیلد های بالا رو تنظیم میکنی ، توی ستونی که فارسی نوشتم هیچی نشان داده نمیشه !!!!! منم گفتم مشکلی نیست ، وارد کردم ، ولی توی سایت هم نشان داده نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 بدون شک یک جای کار رو اشتباه انجام میدید چون دوستان دیگه تست کردند و نتیجه گرفتن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 با درود میخواهید فایل و سایت را در اختیار قرار دهم تا شما این کار را انجام دهید ؟دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 [justify]دوستان محترم و مطلع من هم برای وارد کردن فایل فارسی ترکیبات همین مشکل آقای مصطفی را دارم، در واقع ستون ها وقتی ترکیبات را انگلیسی .ارد می کنم می آید اما وقتی فارسی وارد می کنم، تنها یک ستون نمایش می دهد و ناقص است، UTF8 هم فابل را ذخیره کردم نشد! راهکار پیشنهادیتون چی هست؟ برای مثال برای تلفن همراه مثلا ترکییب دارد حافظه داخلی 16 گیگ - گارانتی کامتل اینها فارسی باید وارد شود! اگر کسی اطلاع دارد ممنون می شم راهنمایی کنید یا نمونه فایل اکسل ترکیبات که فارسی بده جواب داده اگر دارید اپلود کنید ما الگو بگیریم[/justify] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در دی 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2012 من هنوز مشکل سفید بودن و عدم نمایش حروف فارسی بعد از بارگذاری رو دارم کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 دوستان من بازهم تست کردم و نتیجه داد. منتظر یک آموزش همراه با یک نرم افزار باشید. همین امشب. واکنش ها : khadi67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman-may ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 دوستان من بازهم تست کردم و نتیجه داد. منتظر یک آموزش همراه با یک نرم افزار باشید. همین امشب. با سلام پس چی شد آموزش ؟؟؟همه کاری کردم ... یونیکد هم تنظیم شده و ذخیره میکنم ولی فارسی ها نمایش داده نمیشوند !!! همه این مشکلو دارن ظاهرا ....لطفا هر چه سریعتر دوستان کمک کنن.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .