ali_00731 ارسال شده در مرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2014 1.6 چطور کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1375 ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 من روی 1.6 نصب کردم.فقط اون کد ها را از من می خواهد.مشکلی پیش نمی آید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 متاسفانه شما اطلاعات كافي از مسائل بانكداري و امنيت حساب بانكي نداريد و دليلي براي توضيح نميبينمبه نظرتون بانك ملت كه با يك يوزر پسورد ساده ميشه وارد بانكداري اينترنتي ش شد امنيت بالايي دارهبا يك كيلاگر ساده ميشه يوزر پستون رو هك كرد و به راحتي حسابتون رو تخليه كارددستگاه رمزياب از يك الگوريتم پيچيده براي هر حساب استفاده ميكنهكمي به اخبار دنيا توجه كنيد ميبينيد كه پيشرفته ترين بانكها با اين دستگاه كار ميكنناين دستگاه براي هر حساب جداگانه برنامه ريزي ميشه و قابل هك كردن نيست و به محض باز شدن از كار ميوفته و.... كه در حوصله اين بحث نيستديگه ما خودمون هر روز بخشنامه ها و اخطاريه هاي اينچنيني رو ميبينيم بنده خودم قبول دارم صادرات از لحاظ خدمات الكترونيكي ضعيف عمل كرده كه دليلشم وابستگي به شركت خدمات انفورماتيك هست اما دليل نميشه كه بگيد فقيسرترينشما ميدونيد كه بالاترين سقف انتقال وجه اينترنتي ماله صادراته و همراه بانكش بيشترين امكانات رو نسبت به ساير بانكها داره و..... يك درخواست ايجاد ماژول براي اين بانك بحث رو به كجا كشوند بنده هم نميخوام از اين بيشتر بحث رو به حاشيه ببرم و صرفا براي روشن تر شدن موضوعه اين بحث رو ادامه دادم فقط اين رو بدونيد كه شما كمي به اطرافيانتون نگاه كنيد ميبينيد كه حساب صادرات دارن و اين ماژول ميتونه براي اين فروشگاه خوب باشهممنون از لطفتونمن یک روزه از صادرات درگاه پرداخت گرفتم اما متاسفانه ماژول نداره دارم میرم سراغ بانک سامان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 بانک صادرات ماژول داره با همکاری بانک سامان انجام میشه توی انجمن هم هستش آقای شریف زحمتش رو کشیده اند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 بانک صادرات ماژول داره با همکاری بانک سامان انجام میشه توی انجمن هم هستش آقای شریف زحمتش رو کشیده اند.بله درست میفرمائید داونلود کردم اما هنگام رفتن به بانک پیغام میده که پذیرنده نامعتبر میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در مهر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2016 با سلامماژول بانک صادرات برای 1.6 هست؟؟؟لطفا اگه هست لینک دانلودش رو قرار بدین.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2017 دوستان ماژول بانک صادرات وجد داره الان؟ به نظر مباحثی مطرح بوده که مربوط به قدیم بوده. می خواستم بدونم الان هم ماژولی داره بانک صادرات که بشه در کنار درگاه های دیگه استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .