miladsrt ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 باسلامآیا این امکان در پرستا شاپ وجود دارد که بتوان برای پیک موتوری برای نقاط مختلف شهر قیمت های متفاوتی تعیین نمود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 سلام فکر کنم بشه ولی این کار خیلی سخته شما بیا و پیک موتوری را رایگان قرار بده و در شرایط خدمات قید کن که پیک موتوری رایگان نیست و هزینه اش به عهده مشتری می باشد .این طوری پیک خودش وقتی محصولو برد ، خودش پولشو میگیره ، خیال تو هم راحته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladsrt ارسال شده در تیر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 حدود 1 هفته،نزدیک به 10 تا فروشگاه مختلف نصب کردم ، ولی هیچ کدام این ویژگی را ندارند،راست میگی!!بهتره با همین بسازم.ولی پرستا شاپ خیلی گسترده تر از فروشگاه سازای دیگست، واقعا خوشم اومد.دست مترجما و سازنده هاش درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 شما باید استانهای ایران رو تغییر بدی و یک سری منطقه جدید تعریف کنی. چون قیمت حامل روی منطقه تعریف میشه.یک سری منطقه بسازی به طور مثال:تهران - شمالتهران جنوبو ...سایر استانها و بعد چند استان به همین نام بسازیتهران شمال در منطقه تهران شمالتهران جنوب در منطقه تهران جنوب...بقیه استان ها در منطقه سایر استانها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 یا اینکه می تونی یه مازول به راحتی برای این کار بسازی با انواع انتخابات برای مشتری ها و یا اینکه اگه مثلا چند تا محصول کوچیکه توی ترکیبات قیمت های متفاوت برای انواع ترکیبات ایجاد کنی ولی راه معقولش همونیه که دانوش جان گفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladsrt ارسال شده در تیر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 دستوارت فوق را انجام دادم ، بیشترش حل شد ولی دو جا مشکل دارم:1- خطای شهر میدهد.2- به جای کلمه "استان" کلمه "مناطق" قرار گیرد.در عکس مشخص شده. عکس:www.p30gamez.com/ax/Untitled.jpg گزینه ورود شهر را حذف کردم ، اما موقع ثبت ارور میدهد!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 گزینه ورود شهر اجباری است و نمیتوان حذف کرد.میتونید مقدارش رو یک مقدار پیش فرض بدید و مخفیش کنید.البته این برای وقتی هست که تمام مشتریان شما مربوط به یک شهر باشند. در غیر این صورت برای سایر استان ها به مشکل میخورید و مشتری شهرش رو نمیتونه انتخاب کنه برای تغییر هر کلمه ای در قالب میتونید به راحتی به بخش ابزارها - ترجمه ها مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladsrt ارسال شده در تیر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 تشکر جناب دانوش"استان" را به "منطقه" تبدیل کردم.اما کجا باید مقدار فیلد "شهر" را پیش فرض بدم ، بعد مخفیش کنم؟از کجا تعقییرش بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 واسه این مورد باید قالب و فرم ثبت نام رو تغییر بدید.در انجمن جستجو کنید. مطالبی وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roban-soorati ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 این مشکل رو منم پیدا کردم توی مناطق اومدم مناطق شهر رو تعریف کردم اما توی فرم ثبت نام نمایش داده نمیشن و هزینش هم محاسبه نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 http://presta-shop.ir/Thread-1173-%D9%83%D9%85-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D9%8A%D9%84%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85?highlight=%D9%81%D9%8A%D9%84%D8%AF نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .