hidden ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 سلامدوستان من یه مدت نبودم سایت خیلی پیشرفت کرده.. افرین یه چند تا ماژول نصب کردم که یه سری مشکلات داره ممنون میشم کمک کنید مشکلات ماژول ها و قالب ها رو رفع کنم1- در قسمت محصولات " محصولاتی که عکس یا همون تصویر داره رو نشون میده اما کادرش رو خراب کرده و یه خط کشیده شده تو تصاویر محصولات که عکسشو ضمیمه کردم2- منوی بالای سایت بدون مشکل کار میکنه اما یه مشکل کوچیک داره اونم این که میخوام زیر شاخه ها رو یه علامت کوچیک بزنه که برای نمونه گزینه رینگ فابریک سایپا رو یه علامت زدم و مشکل دوم هم اینکه کادر دور دسته بندی نمیدونم چرا کمرنگ هست ؟ اگر میشه برداشته بشه بهتر هست..پیشاپیش ممنون از کمکتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 کسی کمک نمیکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 دوست من این موارد همگی اشکالات راست چین سازی قالب شماست.به آموزش های انجمن سر بزنید شاید کمکتون کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 سلامعزیز این مشکل وجود نداشته.... چند وقتی هست این مشکل پدیدار شده... چطوری میتونم حل کنم ... من دقیقا نمیدونم کدوم کد باید از لفت بشه رایت یا بر عکس شما میتونی کمکی کنی ادرس فروشگاهمwww.iroption.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 در آموزش راست چین سازی و فایرباگ که برای نوشتنش وقت گذاشته شده استفاده کنید میتونید خیلی از این موارد رو یاد بگیرید.اگر منظورتون این هست که بنده اشکالات سایت شما رو پیدا کنم و برای رفعش راه حل بدم باید بگم که متأسفانه وقت کافی ندارم و ممکن نیست.اگر قرار باشه مدیران تا این حد به ریزه کاری های فروشگاه های مختلف رسیدگی کنند وقت کافی برای پاسخگویی به سؤاات باقی نمیمونه و باقی کاربران هم همین انتظار رو خواهند داشت. اگر از بچه های انجمن کسی میتونه به ایشون کمک کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 ما تا جايي كه بتونيم در حد ساده كمك مي كنيم ولي ديگه اين ريزه كاريها نياز به صرف وقت بيشتريه اگه دوست داريد مي تونيد پشتيباني فني بخريد حالا يا از بازاچه يا از اينجا:http://matrixsoft.ir/shop/other/201-prestashop.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .