imanmaj ارسال شده در آبان 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2011 این ماژول دل و روده هاست رو میریزه بیرون و بهتون نشون میده که تنظمیات دسترسی فایلها درسته یا نهورژن php و mysql فضای هاست و .... رو چک میکنه.روی 1.4.4 تست کردم مشکل نداشت و عمل میکرد.(البته من روی لوکال تست کردم!!)بعد از آپلود، در قسمت سایر ماژولها این ماژول رو نصب کنین سپس روی پیکربندی کلیک کنید.نتیجه رو میتونین مشاهده کنین!!مثل این عکس!موفق باشینserverconfiguration.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 بنده نيز امتحان كردم رو هاست جواب داد.نسخه1.3.1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 من تست کردم ولی فضای هاست رو کلا 0 زده و اطلاعات خیلی کمتری از عکس پیوست شده شما داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 روی پرستا 1.5.2 تست کردم جواب داد.. ممنون .. مفید بود حالاکه با این ماژول تست کردم این پیغام رو دیدم :/tools/smarty/compile is not writeable.ولی داخل فولدر Smarty چیزی به اسم compile نبود ! اساتید عزیز لطفا بفرمائید علتش چیه ؟ ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 علت اینه که این بخش در نسخه ۱۵ تغییر مکان داده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 با سلاممن نسخه جدید واسه ورژن1.5 پیدا کردم ونصب هم کردمو موارد زیرو نشون میده.اینها لازم هستن که نصب بشن؟ و اگه لازم هستن ماژول پرستا شاپ هست یا مربوط میشه به هاست لطفا راهنمایی بفرمایید. Xcache is not installed.APC is not installed.Memcached is not installed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2019 سلام وقت بخیر من نصبش کردم سایتم https://talaiy.ir پرستا1.6هست جواب داد عالی بود ممنونم واکنش ها : [email protected] 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2019 لطفا تاپیک های قدیمی رو بی دلیل آپ نکنید. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده