دانوش ارسال شده در دی 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 با درود به همه دوستان پرستاشاپ فارسی همانطور که قبلا از طریق کانال تلگرام پرستاشاپ به شما اطلاع داده بودیم مشکلی از طرف سایت پرستاشاپ جهانی وجود داشت که نصب نسخه های بومی را با مشکل مواجه میکرد. با حل این مشکل توسط پرستاشاپ جهانی اکنون نسخه جدید پرستاشاپ یعنی 1.6.1.7 با اندکی تاخیر آماده دانلود است. همزمان با آن نسخه 1.6.1.6 نیز منتشر می شود. سرعت در بومی سازی مانند چند نسخه قبلی بومی سازی در یک روز انجام شده ولی با کمی تاخیر منتشر می شود. آی پرستا با تکیه بر دانش روز توانسته سرعت را در کنار کیفیت فراهم کند. سازگاری قالب ها و ماژول ها ماژول ها و قالب هایی که با نسخه های 1.6.1.5 سازگار باشند با این نسخه هم سازگارند. پرستاشاپ فارسی نسخه 1.7 توجه کنید که منظور از نسخه 1.6.1.7 پرستاشاپ 1.7 نیست. پرستاشاپ 1.7 هنوز در مرحله تست و رفع اشکالات هست. با توجه به تغییرات ساختاری نسخه 1.7 تا زمانی که بتوان یک فروشگاه پایدار با نسخه 1.7 راه اندازی کزد و مشکلی در تهیه قالب و ماژول هم نداشت حداقل 6 ماه دیگر زمان لازم است. به محض انتشار نسخه 1.7 پرستاشاپ به سرعت عملیات بومی سازی را اجرا خواهیم کرد. تغییرات این نسخه تغییراتی به نسبت نسخه های بومی قبلی در این نسخه وجود ندارد. تنها تغییراتی که پرستاشاپ 1.6.1.7 داشته است در نسخه فارسی هم وجود دارد که می توانید در فایل ChangeLog مشاهده کنید. دانلود پرستاشاپ 1.6 - نسخه نهایی و پایدار پرستاشاپ 1.6.1.7 واکنش ها : hadi1404، admin، mobin63 و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در دی 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 درود بر شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 درود بر شما و سپاس از کوشش های همگی دوستانی که دست اندر کار بودند آیا این ویرایش از پرستاشاپ نیاز به زمان برای آزموده شدن داره یا نسخه ی ایستا هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 نسخه رسمی و تست شده هست واکنش ها : nasimparsi و admin 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 با سلام و تشکر از زحمات اساتید ارجمند واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 کسی این نسخه رو آپدیت کرده برای ما تو مراحل گیر می کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 من به این ورژن آپدیت کردم . مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در اسفند 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2016 سلام به همه دوستان من نسخه را دانلود کردم و نصب شد. 1.6.1.7 مشکلی در نمای کلی سایت دارم زبان فارسی رو هم اضافه کردم. کش هم خاموشه. کامپایل هم اجباریه ولی متن قسمت منو ترجمه نشد؟ نمیدونم باید خودم در قسمت منو متنها رو فارسی کنم آیا؟ ضمنا جای اجزا صفحه مثل قالب انگلیسی هست و سمت چپ!!! ولی در نسخه دمویی که روی انجمن است این مشکلات نیست؟ https://ipresta.ir/demo/ سایت من http://shetab24.ir/ADs/presta.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2016 نباید چنین مشکلی باشه. بهتره یک بار دیگه نصبش کنید. اگر نشد باید بررسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در اسفند 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2016 نباید چنین مشکلی باشه. بهتره یک بار دیگه نصبش کنید. اگر نشد باید بررسی بشه یه نسخه دیکه تو یه فوادر دیگه نصب کردم. فرقی نداشت ولی مشکل چپ چین شدن حل شد در بخش زبان گزینه is rtl language رو فعال کردم و درست شد. ولی هنوز منو اصلی و زیر شاخه ها به کل انگلیسی هست عجیب اینجاست منو ادمینم فارسی نمیشه!! همه چیز تو ادمین فارسی شده تقزیبا الا منو اصلی سمت راست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در فروردین 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2017 خدایش من از 1.6 راضی نبودم خوشحال شدم 1.7 منتشر شده هست این مشخص میکنه خیلی مثل من از 1.6 راضی نبودند من همین که نسخه پایدار 1.7 بیاد کوچ میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2017 با درود دوستان گرامی آیا پرستاشاپ 1.6.1.7 دمو داره که ببینم قالب دیفالت چه حالتی داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 سلام و خسته نباشید پرستاشاپ 1.6.1.11 فارسی کی منتشر میشه ؟ نسخه پایدار انگلیسی منتشر شده واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza6620 ارسال شده در خرداد 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2017 سلام و عرض ادب دوستان نسخه 1.7 پرستا فارسی قرار نیست عرضه بشه؟ من نسخه انگلیسی رو برای تست نصب کردم، به نظر جذاب تر و بهتر از نسخه های قبلی هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2017 سلام.نه هنوز تاریخ دقیقی برای انتشارش مشخص نشده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده