pep30 ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 سلام میخوام فونت عناوین بلاک ها و نوشته های منو بشه B koodak فونت رو هم پیوست کردم کسی خواست دانلود کنه ...!!! اینو میدونم که باید فراخوانیش کنم ... @font-face { font-family: 'BKoodak'; src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6�8 */ url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3�5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ اما کجا؟! توی کدوم فایل!!!؟fonts.zipاین 2 تا از فونت های خیلی خوب و زیبا در وب هستنید که کمک زیادی به زیبایی وب میکنه !!! یکان و کودک! Byekan- Bkoodak واکنش ها : behzad_rad، mrali1234 و AHMN48 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 خودم تونستم توی Global.css برید قبل از Body کدی که دادم رو Paste konidفایل پیوست رو جایی که global.css هست کپی کنید. اکسترکت کنید.بعد جایی که نوشته font-family ='BKoodak' کنید درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 به بخش آموزش منتقل شد.نکته: فونت رو باید روی سایتتون بارگذاری کنید و بعد فراخوانی کنید. با این روش نیازی به وجود فونت روی سیستم کاربر نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 Global.css کجاست و از کجا باید بریم توش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 توی پوشه تم داخل پوشه css/rtl میتونید پیداش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 مدیریت محترم آقا شرمنده . توی globa.css من اینجوری هست باید به چه شکلی در بیاد }body {background-color: white;font-size: 11px;font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif;color: #5d717e;text-align: center}با سلام بنده قالب دارچینا رو از شما خریداری کردم ولی همه وب من فارسی نشده چرا ؟ولی توی دموی دارچینا همه فارسی هست . یه سوال دیگه اینکه من ماژول نماد اکترونیکی رو خریداری کردم ولی هنوز برام نیومده ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 باید زبان فارسی رو انتخاب کنید از مدیریت به عنوان زبان پیشفرض . قالب مشکلی نداره چون تست شده و هم اکنون بیش از 100 نفر دارن از قالب دارچینا استفاده میکنند . ضمنا مواردی مثل پیگیری خرید و .. رو فقط از طریق بازارچه پیگیری کنید و در انجمن در این رابطه چیزی ننویسید . همچنین موراد متفرقه که به موضوع بحث مربوط نمیشن رو مطرح نکنید ( الان ماژول نماد چه ربطی به فونت داشت ؟!! لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 میشه آموزش کامل تغییر فونت پیش فرض بزارید هر چی گفتید نصفه نیمه و ناقصه آدم میمونه باید چکار کنهاز اول تا اخرش توضیح بدیهید لطفاممنون میشم واکنش ها : hadishad و barati_a 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 دوستان هر کدوم آموزش میدن اما طوری مینویسن که من خودم هم که بلدم گیج میشم چه برسه بقیه کاربرا ! برای گذاشتن فونت فارسی در پرستاشاپ مراحل زیر را طی نمایید : 1 - فونت پیوست شده را دانلود و محتویات اون رو در پوشه زیر کپی کنید . themes/default/css/rtl/ 2 - کد زیر را در اول فایل themes/default/css/rtl/global.css بذارین : @font-face { font-family: "b"; src: url("b.eot?#") format("eot"), url("b.woff") format("woff"), url("b.ttf") format("truetype"); } 3- حالا هر جایی خواستین با فونت فارسی نشون داده بشه کافیه تو استایل اون یعنی تو فایل global.css بنویسید font-family:b, و اون بخش فارسی میشه . برای فارسی کردن فونت تمام سایت در فایل global.css آخر فایل این خط رو اضافه کنید : a{ font-family:b !important; line-height:20px; } اگر هم خواستین مثلا عنوان ها و h1 و h2 و غیره فارسی بشه فقط تو استایل همون بخش ها بنویسید font-family:b . درصورتی که با این آموزش هم نتونستید انجام بدین نشان دهنده اینه اصول اولیهاستایل نویسی رو بلد نیستید و بهتره اول کمی css یاد بگیرین . امیدوارم بتونید با این آموزش فونت های زیبایی به سایتتون اضافه کنید . wfonts.zip واکنش ها : wooer، AHMN48، shikotak و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 این شد یه آموزش در شان و منزلت پرستاشاپی ها...............از زحمات بی دریغتون خیلی ممنون...از این به بعدم هر کی خواست آموزش بنویسه و این طوری ننویسه یعنی هنوز با اصول اولیه آموزش دادن در وب و مدیریت وب آشنا نیست.بهتره یکم با خودش فکر کنه........... . ما هم امیدواریمضمنا فونت رو هم تونستم با آموزش کامل بالا عوض کنم خیلی زیبا و قشنگ هم شد پس معلومه با مقدمات آشنایی کامل دارم.به شما هم توصیه میکنم فونت فروشگاهتون رو عوض کنین خیلی باحال میشهیاحق واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در شهریور 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2013 سلامیه بار انجام دادم شد ولی خواستم دوباره فونتش رو نازنین کنم دیگه نمیشه ؟میشه برام درست کنین ازت متشکرمglobal.css رو برات فرستادمglobal.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2013 سلام خدمت آقا بهمن و سایر عزیزان: فونت فروشگاهم رو عوض کردمحالا اگه بخام فونت رو tahoma کنم و سایز 11 باید چکار کنم؟اگه بشه این فونت رو بزاریم که رو سایت بزارم از روی سایت فراخوانی بشه عالیه..! :rolleyes: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 خودم دست به کار شدم فونت tahoma واسه وبسایت رو از یه سایتی ساختم و دانلود کردم واینجا هم واسه دوستان میزارم استفاده کنید:تو فروشگاه خودم هم اعمال کردم مشکلی ندارهhttp://www.ztcmobile.ir :rolleyes: :rolleyes:Tahoma web font by ztcmobil.ir.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 خیلی ممنون بابت آموزش ساده و پرکاربردتون. چطور میشه فونت ماژول ها را هم تغییر داد ؟ مثلا ماژول محصولات پرطرفدار. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 باید به فایل CSS داخل پوشه ماژولتون مراجعه کنید و بازش کنید.. فقط کافیه Font-family را اسم فونت دلخواهتون (که قبلا و توی CSS اصلی پوسته فراخوانی اش کردید) را بنویسید... لذا در داخل CSS ماژول لازم نیست دوباره دستورات فراخوانی فونت را بیارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 باید به فایل CSS داخل پوشه ماژولتون مراجعه کنید و بازش کنید.. فقط کافیه Font-family را اسم فونت دلخواهتون (که قبلا و توی CSS اصلی پوسته فراخوانی اش کردید) را بنویسید... لذا در داخل CSS ماژول لازم نیست دوباره دستورات فراخوانی فونت را بیارید متوجه شدم که باید چکار کنم. اما مشکل اینجاست که داخل فایل css نوشته مورد نظرم رو پیدا نمی کنم. امکانش هست یک مثال بزنید ؟ در ضمن اگه امکانش هست آدرس فایل css یک ماژول رو هم بگید. شاید من جای اشتباهی دنبالش می گردم. خیلی ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 سلامهمه ماژولها فایل css ندارن و اگه داشته باشن، داخل پوشه خود ماژول خواهد بوداگه نداره، میتونید تو همون global اضافه کنید و یا اصولی ترش اینه که داخل فایل تی پی ال به تگ های مورد نظرتون استایل بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 بعد از کلی کند و کاو و ... تونستم کل سایت رو فونتشو عوض کنم. حتی فیلدهایی که کاربر وارد می کنه :دی همه این تغییرات از فایل global.css انجام میشه. منتها یکم زحمت داره و فقط با یه تیکه کد تموم نمیشه کارمون. چون کلاس بندی شده هست دستور ما فقط به قسمتهای باز کد تاثیر میزاره. برای اینکه هر قسمت فونتش عوض بشه باید دستور font family رو واسش وارد کنیم. در ضمن حتما از fire bug استفاده کنید. به راحتی می تونید جایی که باید دستورات رو عوض کنید بفهمید. از همه دوستان هم ممنونم که کمک کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahoura ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 دوستان هر کدوم آموزش میدن اما طوری مینویسن که من خودم هم که بلدم گیج میشم چه برسه بقیه کاربرا ! برای گذاشتن فونت فارسی در پرستاشاپ مراحل زیر را طی نمایید : 1 - فونت پیوست شده را دانلود و محتویات اون رو در پوشه زیر کپی کنید . themes/default/css/rtl/ 2 - کد زیر را در اول فایل themes/default/css/rtl/global.css بذارین : @font-face { font-family: "b"; src: url("b.eot?#") format("eot"), url("b.woff") format("woff"), url("b.ttf") format("truetype"); } 3- حالا هر جایی خواستین با فونت فارسی نشون داده بشه کافیه تو استایل اون یعنی تو فایل global.css بنویسید font-family:b' date=' و اون بخش فارسی میشه . برای فارسی کردن فونت تمام سایت در فایل global.css آخر فایل این خط رو اضافه کنید : a{ font-family:b !important; line-height:20px; } اگر هم خواستین مثلا عنوان ها و h1 و h2 و غیره فارسی بشه فقط تو استایل همون بخش ها بنویسید font-family:b . درصورتی که با این آموزش هم نتونستید انجام بدین نشان دهنده اینه اصول اولیهاستایل نویسی رو بلد نیستید و بهتره اول کمی css یاد بگیرین . امیدوارم بتونید با این آموزش فونت های زیبایی به سایتتون اضافه کنید . [/quote']با تشکر از آقای بهمن بابت قرار دادن این فونت زیبایی فارسی و آموزش میخواستم بدونم چطور میتونم سایز این فونت را بزرگتر کنم میخوام سایز پیشفرض سایت 20 درصد بزرگتر بشه آیا راهی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 سلام این پوشه rtl در پرستا 1.6.0.6کجا هست؟ من ادرسی که گذاشتین رو رفتماما rtl.css هست http://www.xum.ir/images/2014/05/14/Capture14.jpg http://www.xum.ir/images/2014/05/14/Capture15.jpg واکنش ها : omidkhosravifar و tatmarketing 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 تو نسخه 1.6 پوشه ای به اسم rtl نداریم . این پوشه در نسخه های قبلی وجود داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 در نسخه ۱.۶ سه فایل rtl داریم و یک فایل fa.cssبرای تغییر فونت هم همین fa.css رو باز کنید و فونت رو تغییر بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 در نسخه ۱.۶ سه فایل rtl داریم و یک فایل fa.cssبرای تغییر فونت هم همین fa.css رو باز کنید و فونت رو تغییر بدید Sent from my Xperia using Tapatalk proمحتویات فایل (فونت)در کدام فایل و @font-face {font-family: "b";src: url("b.eot?#") format("eot"), url("b.woff") format("woff"), url("b.ttf") format("truetype");}در کدام فایل تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 فایل fa.cssشما کاری به @font-face ها نداشته باشید.بعد از تعریف فایل فونت ها میرسید به جایی که فونت ها مشخص شدند. body { font-family: 'droid naskh' , 'arial'; font-size: 12px; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 فایل fa.cssشما کاری به @font-face ها نداشته باشید.بعد از تعریف فایل فونت ها میرسید به جایی که فونت ها مشخص شدند. body { font-family: 'droid naskh' , 'arial'; font-size: 12px; }سلام خدمت آقا دانوشفونت ها رو دانلود کردم و توی پوشه فونت گذاشتمطبق دستور دوستمون هم عمل کردم آخرش هم توی گلوبال کد آخر رو اضافه کردم جواب ندادمشکل کار کجاست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .