mohsen1249 ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 با سلام خدمت مدیران محترم و توسعه دهندگان عزیز. چند تا ماژول تایمر گیر آوردم و میذارم اینجا برای مطابقت سازی و فارسی سازی که زحمتشو بکشید. << دوستان توجه کنید برای دانلود عمومی نیست چون نصب نمیشن و انگلیسی هستن >> Hot_Price_v0.8.1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 << دوستان توجه کنید برای دانلود عمومی نیست چون نصب نمیشن و انگلیسی هستن >> نصب نميشن!!دليل قرار دادنتون چيه پس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 سلامنصب كه ميشن. نمايش داده نميشن. نميدونم شايد جايگيريشون نامناسب بوده.توي پستم گفتم كه گذاشتم مديران و توسعه دهنده هاي عزيز رفع اشكال كنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 دوست عزیزم این ماژول رایگانه؟ یوقت ماژول پولی یا نال شده نباشه؟ فقط محض اطمینان دارم سوال میپرسم ببخشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 بله رایگانه ، ولی مال نسخه های قبلی هست و رو نسخه جدید کار نمکینه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 حیف شد، ماژول خوبی بود. دوستان حرفه ای نمیتونن ارتقاش بدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 سلام دوستان..........خبري نشد؟ من ماژول انگليسي زياد دارم كه نصب ميشن اما نمايش داده نميشن. اگه دوستان ميتونن كاري بكنن من ماژولها رو تو انجمن قرار بدم. يكيشون يه ماژول Rating ستاره ايه كه خيلي خوشكله اما متاسفانه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 شما قرار بده شاید به کار اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2012 باشه تا چند ساعت ديگه ماژول Rating ستاره اي رو قرار ميدم. اما شما اگر ميتونيد از همين Countdown Timer شروع كنيد ببينيم ميشه درستش كرد يا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 در مورد ماژول ها دقت کنید که حتماً رایگان باشند. این سایت به کپی رایت معتقد است.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در مهر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 این ماژولها بصورت رایگان جهت دانلود در چند سایت مختلف قرار گرفته بودن. خود سایتها نیز استفاده میکردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .