edomanoo ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 سلام من حدود دو سال هست که از پرستا شاپ نسخه 1.3 استفاده می کنم . و ابتدا رو میهن وب هاست بود سالیانه 30 هزار تومان میدادم . تا اینکه دو ماه قبل گفتن نمی تونن سرویس بدن و انتقال دادم به هاست دی ال الان یک ماه استفاده کردم . تو ماه دوم هستم میگه مصرف منابع زیاده (Query های شما مشکل داره) باید مثلا تغییرات زیر داده شهindex گذاری ساختار جداول و field و نوع اونها شروط عدم استفاده از RAND و DISTINCT و ...متاسفانه منم اطلاعات دقیق تو این زمینه که گفتن ندارم کلا این مساله چرا پیش اومده ؟ من تغییراتی ندادم . آیا با ارتقا به 1.4 این مساله بهبود پیدا می کنهفضای مصرفی من 900 مگ است از 1 گیگمصرف پهنای باند درماه نهایت بین 8 تا 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 نظر منو مي خوايد هاستتون قدرت ميزباني شما رو نداره و چيزايي كه بهتون گفتن بهانه اي بيش نيست وقتي شما تغييري ندادي تنها در صورتي مي تونه خيلي مصرف كننده باشي كه به جز خودت چندين نفر ديگه به مديريتت وارد ميشن و در غير اين صورت بي معنيه و قدرت ميزباني شما رو ندارن همين و بس! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 در مورد 1.3 اطلاعات زیادی ندارم. در 1.4 چنین چیزی برامون گزارش نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 با این تفاسیر باید میزبان سایتمو تغییر بدم از دوستان کسی هاست 100% مطمئن سراغ نداره معرفی کنه. سی پنل باشه . ماهیانه باشه پرداختش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 با این تفاسیر باید میزبان سایتمو تغییر بدم از دوستان کسی هاست 100% مطمئن سراغ نداره معرفی کنه. سی پنل باشه . ماهیانه باشه پرداختش والا اگر خواستید من میتونم بهتون هاست بدم، سرور امریکا هست، ماه اول استفاده کنید، اگر راضی بودید ماه دوم که خواستید پرداخت کنید هزینه ماه اول رو هم بدید ، اگر نه که هیچی... خوبه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 با این تفاسیر باید میزبان سایتمو تغییر بدم از دوستان کسی هاست 100% مطمئن سراغ نداره معرفی کنه. سی پنل باشه . ماهیانه باشه پرداختش والا اگر خواستید من میتونم بهتون هاست بدم، سرور امریکا هست، ماه اول استفاده کنید، اگر راضی بودید ماه دوم که خواستید پرداخت کنید هزینه ماه اول رو هم بدید ، اگر نه که هیچی... خوبه ؟اسم سایتتون لطف می کنید پلن ها رو ببینم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 با این تفاسیر باید میزبان سایتمو تغییر بدم از دوستان کسی هاست 100% مطمئن سراغ نداره معرفی کنه. سی پنل باشه . ماهیانه باشه پرداختش والا اگر خواستید من میتونم بهتون هاست بدم، سرور امریکا هست، ماه اول استفاده کنید، اگر راضی بودید ماه دوم که خواستید پرداخت کنید هزینه ماه اول رو هم بدید ، اگر نه که هیچی... خوبه ؟اسم سایتتون لطف می کنید پلن ها رو ببینم ؟ من واسه نیاز شخصی ریسلر دارم از یکی از هاست های برتر خارجی، اما رسمی هاست ارائه نمی کنم، اینم که میگم فقط میخوام کمکی کرده باشم به دوستانی که نیاز به هاست دارن واسه فروشگاه خودشونشما مشخصاتی که نیاز دارید رو بگید تا من براتون ردیف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 من هم اخیرا در مورد 1.3.1 با این مشکل مواجه شدم در سی پنل خودم مشاهده میکنم که استفاده از سی پی یو تا 10 درصد بالا میره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 ميتونيد به جوابيه شماره 2 همين سربرگ مراجعه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 دوستانی که مشکل استفاده بیش از حد منابع دارند میتونن نسخه 1.4.9 پرستاشاپ رو استفاده کنند ( البته هنوز نسخه بومیش فکر نکنم تو انجمن اومده باشه )این نسخه و نسخه 1.5 حدود 10 برابر کمتر از پایگاه داده و منابع سرور استفاده میکنند!! یعنی اگه سایتتون توانایی 2000 بازدید در روز رو داره الان ، با نسخه 1.4.9 به بالا 10 هزار تا هم میتونه تحمل کنه . اینو تست های انجام گرفته رو این نسخه ها تایید میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 سلام به دوستان و اساتید سایت من جدیدا به مشکل بر خورده و بیش از حد cpu استفاده می کنه چه راهکاری دارید 1.4.6.2 نسخه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 والا من با نسخه 1.4.6.2 این مشکل رو داشتم از ایران سرور هم هاست خریداری کردمبعد گفتن خیلی منابع زیاد مصرف میکنی مجبور شدم پلن فرا حرفه ای رو خریداری کنم و به 1.4.9 ابدیت کردم دو باره گفتن منابع زیاد مصرف میکنه و هاست و بستنو سرور مجازی ازشون گرفتم بازم میگن مشکل منابع داری نمیدونم والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 والا من با نسخه 1.4.6.2 این مشکل رو داشتم از ایران سرور هم هاست خریداری کردمبعد گفتن خیلی منابع زیاد مصرف میکنی مجبور شدم پلن فرا حرفه ای رو خریداری کنم و به 1.4.9 ابدیت کردم دو باره گفتن منابع زیاد مصرف میکنه و هاست و بستنو سرور مجازی ازشون گرفتم بازم میگن مشکل منابع داری نمیدونم والامگه بازدیتون چقدره در روز ؟!! یعنی سرور مجازی هم جواب نمدیه ؟! باید بگم اصلا چنین چیزی امکان نداره مگه اینکه روزانه بیش از 50 هزار بازدید داشته باشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 البته ممکنه از ماژول های استفاده شده باشه.چون خودم تجربه ماژول نویسی دارم و میدونم گاهی اوقات اشتباهاتی میتونه یک حلقه بی نهایت یا تو در تو تولید کنه که تا حد زیادی منابع مصرف میکنه.عموم کاربران این مشکل رو ندارند بنابراین باید در شخصی سازی ها، استفاده از اسکریپت های دیگه به جز پرستا، ماژول ها و ... دنبال مشکل باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .