saeidghodrati ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 اين پوشه داخل سايت من حدود 300 مگ حجم اشغال کرده کاره اين پوشه چيه اگر پاکش کنم مشکلي به وجود مياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 يه پوشه كش هستبه جز فايل index.php همه رو پاك كنيد محض احتياط نيز :سپس كامپايل رو از بخش تنظيمات و كارايي روشن و كش رو خاموش كنيد و بعد از يه بار رويت سايتتون دوباره ب حالت اول برگردونيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 اگر سیستم حافظه موقت سایتتون (کش) رو روی "سیستم فایل" یا همون CacheFS قرار بدید و فعالش کنید، این پوشه درست میشه که اگر جای کافی برای کش شدن روی سرورتون نداشته باشید باعث میشه به خوبی کار نکنه و بعضی از قسمت های سایتتون از کار می افته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2012 سلاممن سرور را جابجا کردم وقتی گزینه "استفاده از حافظه ی موقت (کش)" روی فعال قرار میدم ، ارور میده "برای استفاده از دایرکتوری CacheFS باید قابل نوشتن باشد"راه حل چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2012 پیشنهاد میشه این گزینه رو کلا خاموش کنید چون فقط برای هاست ها پرسرعت ، مجازی و یا اختصاصی بیشتر کاربرد داره . برای هاست های معمولی سیستم کش دیسک ، ممکنه سرعت رو به جای افزایش کاهش هم بده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلاماگه امکانش هست بگید چطوری باید درست بشه . پرمیشن را باید در هاست درست کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 خطا فارسي نوشته شده عزيز!! پوشه CacheFS رو در هاست دسترسي نوشتن يا همون 777 بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 فارسی نوشته شده عزیز ولی بعضی مواقع آدم چیزیو مطمئن نیست بپرسه خیلی بهتره ! درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 يعني سيستم پرستاشاپ غلط شما رو راهنمايي مي كنه؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 شروین جان احتمالا شک کردن که شاید ترجمه اشتباه باشهسوال پرسیدن پاسخ داده شد دیگه لطفا بحث رو ادامه ندید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 مهرشاد جان منظورم اينه كه اين راهنمايي توسط من نوعي نيست و از طرف خود سيستم صادر ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 با سلامپوشه cashefs بنده 2.5 گیگ فضا اشغال کرده و سایت یهو از کار افتاده. چه کار باید بکنم. سرور نت افزار نوشته: "در حال حاضر دسترسی شاخه مورد اشاره مسدود شده و دسترسی سایت فعال شده است. فعال سازی شاخه مسدود شده تنها در صورت غیر فعال کردن تنظیمات بخش کش اسکرپیت سایت به صورت دایمی قابل فعال سازی خواهد بود" فایل های این پوشه کش رو هاست انتقال داد و استفاده از حافظه نهان رو از اون پایین خاموش کردم. حالا مشکلی برای سایت پیش نمیاد اگه دائما خاموش باشه. اصلا باید کلا خاموش باشه یا روشن بزارم. چه کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید مورد اورژانسیهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 استفاده از کش سیستمی رو همیشه روی خاموش بذاید چون فضای زیادی اشغال میکنه و مشکلی هم با غیر فعال بودنش پیش نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .