mohsengamer ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 با عرض سلام خدمت تمامی دوستانبنده قالب دوچرخه رو از شما خریداری کردم ، یک مشکلی دارد :در هنگام ثبت نام ، چه فوری و چه کامل ، فیلد انتخاب شهر ، هیچ شهری رو باز نمی کند ، در صورتی که یکی از فیلدهای لازم برای انتخاب می باشد. اما هیچ شهری رو نمیشه انتخاب کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 شهر در هيچ قالبي به صورت انتخابي نيست دوست عزيز مگر اينكه از ماژول هاي درگاه پستي نظير فروتل و يا هموار و ... بهره مي بريد آيا اين طور است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsengamer ارسال شده در اسفند 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 شهر در هيچ قالبي به صورت انتخابي نيست دوست عزيز مگر اينكه از ماژول هاي درگاه پستي نظير فروتل و يا هموار و ... بهره مي بريد آيا اين طور است؟ بله دوست عزیز ، دوستتون آقای دانوش ماژول ایران مارکت رو درست کردند برای بنده، پس مشکل از این ماژول می باشد به نظر شما ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 هم بله هم خير اگر با راهنمايي هاي زير مشكل حل نشد ميتونه مشكل از ماژول باشه كه بعيد مي دونم چون ماژول تست شده ماژول داراي چنديدن پوشه است : override - modules - mails - doc - YOURTHEMEFOLDER يكي از پوشه هاي داخل ماژولي كه براتون فرستادن اسمش هست : YOURTHEMEFOLDER كه بايد در داخل پوشه قالب دوچرخه خودتون كپي كنيد و احتمالا شما در قالب پيش فرض كپي كرديدبعد از انجام عمليات هم تنظيمات / كامپايل را روشن و به سايتتون رفته و سپس اگه مشكل حل دوباره خاموش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 مشکل شما ارتقا از نسخه 1.3 به 1.4 بود و کد ایزو استان ها که تفاوت میکرد.کد ایزو رو براتون ارسال کردم تا دستی اصلاح کنید و استان البرز هم اضافه کنید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در فروردین 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 با سلام وخسته نباشید بنده این قالب را نصب کرده ام ولی یک سری مشکلات داشتم اول اینکه وقتی گزینه خرید یک کالا رو می زنم مستقیم به صفحه سبد خرید و مراحل سفارش کالا می ره و از صفحه اصلی خارج میشه و مورد دوم در مورد ماژول tm slide هست که در صفحه اصلی قرار دارد وقتی در پیکربندی ماژول گزینه اضافه کردن تعداد اسلایدها رو می زنم هیچ عملی رخ نمیده و تعدادشون همون سه تصویر باقی می مونه و اضافه نمیشه لطفا راهنمایی کتیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 مورد اول در مورد قالب وجود نداره یا سبد خریدتون رو از ای جکس خارج کردید یا سایتتون مشکل دارهمورد دوم تست نشده. اگر دوستانی تست کردند گزارش بدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 مورد اول در مورد قالب وجود نداره یا سبد خریدتون رو از ای جکس خارج کردید یا سایتتون مشکل دارهمورد دوم تست نشده. اگر دوستانی تست کردند گزارش بدندبا سلام وخسته نباشید خوشبختانه مورد اول با توجه به راهنمایی های شما درست شد ولی اگر از دوستان کسی در مورد ماژول slide show در صفحه اصلی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 سلام دوست عزیز بهتره که از ماژول های موجود برای slideshow استفاده کنید که هم امکانات بالا تری داره هم بدون ایراد کار میکنه مانند: nivo slider موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز بهتره که از ماژول های موجود برای slideshow استفاده کنید که هم امکانات بالا تری داره هم بدون ایراد کار میکنه مانند: nivo slider موفق باشید سلامماژولی که استفاده می کنم همون tm nivo slider v1.4 و به درستی کار می کنه فقط تنها مشکلی که داره اینه که نمیشه از 3 تا عکس بیشتر اضافه کرد و وقتی دکمه اضافه کردن اسلاید جدید رو از بخش پیکربندی ماژول میزنم هیچ تغییری نمیکنه و همون 3 تا اسلاید باقی میمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز tm nivo slider با nivo slider که من میگم فرق داره هر گردی که گردو نمیشه تو ضمیمه هست میتونید نصب کنید استفاده کنید موفق باشیدnivoslider.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 با سلام و خسته نباشید بنده قالب دوچرخه را از شما خریداری کردم و الان می خوام کپی رایت پایین صفحه را بردارم اگر لطف کنید راهنمایی کنید در ضمن قسمت مدیریت محتوا نیز تیک مربوط به کپی رایت نیز برداشته شده و کل قسمت مدیریت محتوا رو هم غیر فعال کردم ولی باز هم نشد در ضمن از قسمت blockcms قالب free sample هم ویرایش کردم باز هم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 کامپایل رو فراموش کردید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 با سلام وخسته نباشید بنده کامپایل رو هم فعال و غیر فعال کردم اما باز هم هیچ تاثیری نداشت اگه میشه کمک کنید تا این مشکل بر طرف بشهدر ضمن بنده در سایت می خواهم تمامی محصولات در صفحه اصلی به صورت صفحات 1-2-3-... نمایش داده شود مثل سایت های دانلود مانند اسان دانلود و ... ایا این امکان هست که ماژول محصولات پیشنهادی غیر فعال و یه ماژولی با اون قابلیت قرار بگیره ادرس سایت هم www.draco.ir می باشدباز هم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 دوستان کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 سلامباید از طریق بازارچه درخواست بدید تا ماژول رو براتون شخصی سازی کنندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 با سلامبنده 2000 تومانی رو که زده برای بومی سازی پرداخت کردم و هزینه دیگه ای نزده و می بایست این پرستا شاپ پایین حذف می شددر مورد محصولات پیشنهادی صفحه اصلی هم که من می خواستم بدونم ماژول دیگه ای هست که در صفحه اصلی قرار بگیره و ویژگی که گفتم رو داشته باشه یعنی تمامی محصولات در صفحه اصلی به صورت صفحات 1-2-3-... نمایش داده شود مثل سایت های دانلود مانند اسان دانلود و.....باز هم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 شما کامپایل رو مدتی روشن نگه دارید تا اصلاحات انجام بشه.ماژول درخواستی شما وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MEHDI2m ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 ممنون دانوش جان ولی باید فایل tm footer link رو اصلاح می کردم که خدا رو شکر درست شدولی در مورد سوال دوم یعنی هیچ ماژولی وجود نداره که تمام محصولات رو بتونه در صفحه اصلی به صورت صفحات 1-2-3 و... نشان بدهد چون وقتی بازیدکننده وارد سایت میشه فکر می کنه که همه محصولات همین تعدادی است که در قسمت پیکربندی این ماژول برایش مشخص میکنیمباز هم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 ممنون دانوش جان ولی باید فایل tm footer link رو اصلاح می کردم که خدا رو شکر درست شدولی در مورد سوال دوم یعنی هیچ ماژولی وجود نداره که تمام محصولات رو بتونه در صفحه اصلی به صورت صفحات 1-2-3 و... نشان بدهد چون وقتی بازیدکننده وارد سایت میشه فکر می کنه که همه محصولات همین تعدادی است که در قسمت پیکربندی این ماژول برایش مشخص میکنیمباز هم ممنون درود شما ماژول صفحه بندی نیاز دارید میتونید از بازارچه : http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us درخواست طراحی اختصاصی ماژول صفحه بندی در صفحه اصلی بدید تا واستون طراحی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .