esmojtaba ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 با سلاممیخواستم بدونم ماژولی هست که بتونه عکس محصولات در پرستاشاپ رو به طور اتوماتیک واتر مارکت کنه؟با یک لوگوی اختصاصی روشون مارک بزنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 سلامیه ماژول واترمارک به طور پیشفرض تو پرستاشاپ هست ولی نصب نیستباید نصبش کنیدالبته من تا حالا ازش استفاده نکردم و نمیدونم درست کار میکنه یا نهولی امتحانش ضرر نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 بله كاملا درسته و به صورت پيش فرض در پرستا موجوده (علامت گذاري تصوير) كار هم مي كنه فقط بايد بعد از نصب پيكربنديشو بزنيد و تنظيمات رو به دلخواه ايجاد كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در اسفند 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2012 با تشکر مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 با سلامببخشيد اسم انگليسي اين ماژول چيه؟توي سايت پرستاشاپي من اين ماژول نيست؟لينك دانلود داريد بي زحمت؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامImage watermarkبطور پیشفرض در بخش ماژولها وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 با تشکر مشکلم حل شدیک آموزش کوچیک می دادید . من توی نحوه تنظیم کردن مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در آبان 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2016 سرور پرستاشاپ من با این ماژول مشکل داره ایا ماژول جایگزینی وجود داره که کار واتر مارک انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2016 دوستان می شه یک عکس از تصاویری که با این افزونه ( ماژول ) برچسب خورده بزارین ببینم به چه صورت می شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smostafa.mirghaffari ارسال شده در فروردین 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2018 دوستان پرستاشاپ من این ماژول و نداره ممکنه اینجا بفرستید> ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2018 سلاماز لینک زیر می توانید دانلود کنید: http://ipresta.ir/forum/topic/10828-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam123 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 منم موافقم اگه اموزش میدادید خیلی خوب میشد چون منم نتونستم راه اندازیش کنم جراحی زیبایی بینی جراحی بینی پروتز چانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .