mhnaderi ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 سلام دوستان خسته نباشید.... در رابطه با بخش بازرایابی سوال داشتم .... میخواستم ببینم نجوه استفاده از اون چطوری هستش؟؟؟ تو قسمت آمار > مراجعه کنندگان .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 به مستندات فارسي پرستا كه محيا گرديده سر بزنيد فكر كنم اونجا توضيح فارسي جامعي باشه واکنش ها : tgf_int 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 خیر در مستندات نیست.بخش بازاریابی برای استفاده از سیستم معرفی هست و پاداشی که به مشتریان خواهید داد تا شما رو معرفی کنند. واکنش ها : tgf_int 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در اسفند 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 خوب نحوه استفادش به چه صورته ....تو بخش بازاریابی این گزینه هارو داره ... این هارو چطوری باید استفاده کرد.این هارو چطوری باد برای هر بازاریاب تعریف کرد؟؟ تمیدوارم متوجه منظورم شده باشید....با تشکر بازدیدکنندگان غیرمشابه0بازدیدکنندگان0بازدیدها0صفحات بازدیدشده0ثبت نام ها0سفارشات0دستمزد پایه0 توماندستمزد درصدی0 توماندستمزد کلیک0 تومانفروش ها0 تومانسبد خرید متوسط0 توماننرخ ثبت نام0.0000نرخ سفارش0.0000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در اسفند 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2012 دوستان کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟ یا سوالم بی مورد بود عایا؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2012 سلاماین بخش رو من قبلا تست کردم و مشکلاتی که دارهروش کار به این صورته که شما اسم سایتی رو که قراره به شما لینک بده قرار میدید. مثلا: www.prestashop.comو یه لینک از سایتتون در اختیار بازاریاب میذارید مثلا : www.presta-shop.ir\index.php?referr=544حالا در قسمت بعدی باید referr=544 رو قرار بدید . یک علامت % هم در ابتداش بگذاریداگه میخواین همه لینکهای این سایت رو قبول کنین : %presta-shop.ir% رو قرار بدیدواما مشکلاتی که داره:خیلی از مواقع عمل نمیکنه و آمار رو درست نشون نمیدهنام بازاریاب اضافه شده رو پاک نمیکنهو صفحه مربوط به بازاریاب در برخی مواقع با آمار بخش مدیریت تفاوت داره راستی این رو هم اضافه کنم که برای استفاده از این قابلیت باید ماژول trackingfront رو حتما نصب کنیدآدرس صفحه مربوط به بازاریاب ها هم در بخش مدیریت در قسمتی که براشون نام و پسورد ایجاد میکنید نوشته شده در پایان باید بگم که من این ماژول رو روی هاست رایگان تست کردم و ممکنه مشکل از هاست من بوده باشه. شما تست کنید شاید براتون کار کرد.قابلیت پورسانت کلیکی و پورسانت از سفارش و خرید رو دارهماژول های خارجی پیشرفته تری هم برای این منظور نوشته شده ولی رایگان نیستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2012 دوستان کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟ یا سوالم بی مورد بود عایا؟؟کاملا مشخصه همه چی ! من یه توضیح کوتاه میدم : تو اون صفحه روی افزودن جدید کلیک میکنید تو تصویر زیر دقت کنید ، توضیحات کافی داده ام : نکته مهم اینکه این قسمت بازاریابی پرستاشاپ به درد این نمیخوره که همه بیان خودشون ثبت نام کنن و .. بلکه خود شما برای هر کس میخواد اکانت میسازید و فقط بازاریاب میتونه تو سایت خودش و سایتی که آدرس اونو به شما داده تبلیغات کنه ، چون در سایت های دیگه اینکار وبکنه پورسانتی براش در نظر گرفته نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در اسفند 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 مرسی دوستان از توضیح جامع و خوبتون دوزاریم افتاد... ممنون .... تست میکنم اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم... خعلی گلید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin_khan ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 تو این سیستم بازریاب میتونه لینک هر محصول رو جداگانه تو سایتش بذاره یا تنها یک بنر اصلی رو میتونه تبلیغ کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2013 سلام ببخشید من تمام این کارهارو کردم ولی متاسفانه بازاریاب نمیتونه آمار مربوط به خودشو ببینه لینک معرفی شده تهت عنوان "آدرس دسترسی" در عکس پست شماره 7 درست کار نمیکنه اگه کسی میتونه مشکلو حل کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 کسی این ماژول trackingfront داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 کسی این ماژول trackingfront داره؟ باسلام منم به ابن ماژل نیاز دارم.در بین دوستان کسی این ماژل رو داره ؟برای نخسه 1.5.4.1با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 این ماژول دیفالت پرستاشاپه دوستان . برین به بخش ماژول ها در مدیریت و در بخش جستجو بنویسین tracking ، براتون پیدا میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 این ماژول پیش فرض هست دوست من با نام انگلیسی در بخش جستجو بزنید یا با نام فارسی پیگیری دنبالش بگردید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 با سلام به همه دوستان پرستایی ضمن تشکر از مدیران پرستا شاپ جهت راهنمایی هایی که انجام میدن دوستان من این سیستم بازار یاب رو راه انداختم و یه سایت رو هم به عنوان پیش فرض تعریف کردم و خودم یک بار سفارش دادم و سفارش برای بازار یاب ثبت نشد .یعنی فروشگاه سفارش رو دریافت کرد ولی درصدی که برای بازار یاب تایین کرده بودم رو برای بازار یاب لحاظ نکرد . ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در شهریور 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2014 با سلام به همه دوستان پرستایی ضمن تشکر از مدیران پرستا شاپ جهت راهنمایی هایی که انجام میدن دوستان من این سیستم بازار یاب رو راه انداختم و یه سایت رو هم به عنوان پیش فرض تعریف کردم و خودم یک بار سفارش دادم و سفارش برای بازار یاب ثبت نشد .یعنی فروشگاه سفارش رو دریافت کرد ولی درصدی که برای بازار یاب تایین کرده بودم رو برای بازار یاب لحاظ نکرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .منم همین مشکل را دارم هیچ چیزی وارد پنل بازاریاب نمیشه،حتی بازدید های انجام شده از سایت بازاریاب را هم نمایش نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2014 خوب مسلما باید تنظیمات درست انجام بدین ، یه عکس از تنظیمات اون صفحه بذارین اینجا تا بررسی کنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 خوب مسلما باید تنظیمات درست انجام بدین ، یه عکس از تنظیمات اون صفحه بذارین اینجا تا بررسی کنیم .الان بعد از عوض کردن قالب یک مشکل بزرگتر بوجود امده و اون هم این که دیگر صفحه بازاریاب نمیاد.http://ccli.ir/modules/trackingfront/stats.php ضمنا از قسمت ماژولها نمیتوانم ماژول trackingfront را پیدا کنم در حالیکه داخل پوشه مازول ها هستاین هم تصویر تنظیمات http://ccli.ir/others_ccli.ir/bazaryabi.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 تصویری که گذاشتید به نظر نسخه ۱.۴ نیست. تاپیک در مورد نسخه ۱.۴ هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 تصویری که گذاشتید به نظر نسخه ۱.۴ نیست. تاپیک در مورد نسخه ۱.۴ هست Sent from my Xperia using Tapatalk proبله پرستا شاپ من 1.5.4.1 هست ولی این ماژول بر روی پرستا بود،یعنی ماژول بازاریابی بر روی 1.5.4.1 نداریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 فکر میکنم تفاوت هایی در آدرس ها هست و آدرس هایی که این جا گفته شده درست عمل نخواهند کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 فکر میکنم تفاوت هایی در آدرس ها هست و آدرس هایی که این جا گفته شده درست عمل نخواهند کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proخوب یعینی کاری نمیشه کرد؟تفاوت در چه آدرسهایی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در آذر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 سلاممن هم با این بخش در پرستا ورژن 1.5.6 مشکل دارمفولدر ماژول در هاست نصب هست ولی تو قسمت ماژول ها از بخش مدیریت چیزی پیدا نمیشه! درضمن لینک دسترسی بازاریاب یا همون ارجاع دهنده کار نمیکنه. میگه این صفحه موجود نیست.واسه بازاریاب بخشی درست کردم با یوزر و پسوورد ولی وقتی ذخیره میکنی میاد بیرون تو فهرست درصد و بقیه رو صفر نشون میده. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjadtiger ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 با سلام به همه دوستان پرستایی ضمن تشکر از مدیران پرستا شاپ جهت راهنمایی هایی که انجام میدن دوستان من این سیستم بازار یاب رو راه انداختم و یه سایت رو هم به عنوان پیش فرض تعریف کردم و خودم یک بار سفارش دادم و سفارش برای بازار یاب ثبت نشد .یعنی فروشگاه سفارش رو دریافت کرد ولی درصدی که برای بازار یاب تایین کرده بودم رو برای بازار یاب لحاظ نکرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .سلام تا زمانی که سفارش را در قسمت سفارش ها به حالت "فرستاده شده" تغییر ندهید در قسمت بازاریابی درصد فروش ثبت نمی شهدوستان من با این قسمت پرستاشاپ کار کردم وتست هم کردم درست کار می کنه فقط برای نشان دادن درصد فروش در قسمت بازاریابی سفارش ثبت شده باید به حالت "فرستاده شده" قرار داده بشه تا در طرف بازاریابی فروش و درصد فروش نشان داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
softpeik ارسال شده در بهمن 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 حالت "فرستاده شده" نداره ولی گزینه ارسال شده داره که سفارش رو به این وضعیت هم تغییر میدیم ولی بازم در طرف بازاریابی فروش و درصد فروش نشان داده نمیشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .