laserayaneh ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 سلام از دوستان میخواستم بپرسم که آیا در این نسخه جدید (پرستا نسخه 1.5.2 آلفا) جایی است که مدیریت سایت تعیین کند که حداقل سن ثبت نام چقدر باید باشد ؟ من تاریخ تولد اکانت پیش فرض را میخواستم روی 1385 و پایین تر تنظیم کنم که نشد و صفحه را سفید نشان میده ! این مورد فکر کنم بیشتر مورد توجه مدیر محترم "دانوش" باشه... سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 سلام از دوستان محترم کسی چیزی در این مورد نمیدونه ؟! مدیریت سایت هم که اصلا جواب نمیدهند ! من همچنان منتظرم....البته همه مان منتظریم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 در نسخه جدید و نهایی مشکلی نیست.محدودیت سنی در پرستا نیست چون اصولا تاریخ تولد اختیاری است! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 ولی می تونید اجباریش کنید ایجاد محدودیت هم باید کد نویسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام اگر محدودیتی نیست پس چطور نمیشود سال تولد بیشتر از 1385 را انتخاب کرد ؟ اگر کمی راهنمایی کنید من محدودیتی تعیین میکنم چون فکر میکنم لازم است. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام به این دلیل نمیشه که کاملاً غیر منطقی هستش که کسی که سال 1385 به دنیا اومده و الان 6 سالشه بیاد نت و تو سایت ثبت نام کنه. این کار نیاز به تغییراتی داخل کلاس های ثبت نام پرستا شاپ داره و مبحث فراتر از گفتن در اینجا هستش. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 از اشتباه نکنم در کلاس tools.php بتونید پیداش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 اگر این رو لازم دارید اول باید از کلاس customer.php این فیلد رو در یکی از required ها قرار بدید بعد اینکه باید تو تی پی ال هم تغییراتی ایجاد بشهو اینکه پیغام مناسبی هم باید دریافت کنه کاربری که مثلا سنش کمتره در کل اگر میتونید باید کمی برنامه نویسی بشه چیزی که میخواید اگر نه هم یکی براتون باید بنویسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 در php کفایت میکنه و میشه همونجا درستش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .