agahassan ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 سلام من میخوام تو صفه اصلی همون ایندکس ک متنی برا نمایش بذارم چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 با سلام اگه پرستای شما نسخه 1.4 هست در قسمت ماژول ها و در بخش کاربری ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی رو پیدا کنید و فعال کنید و در قسمت پیکربندی میتونید متن رو تغییر بدین. اگر هم که پرستای شما نسخه 1.5 هست اول باید نصب کنید و بعد اطلاعات رو ویرایش کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در فروردین 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلام آقا دست شما درد نکنه خیلی عالی بود فقط مشکل اینه که هیچ کادری نداره نمیشه براش کادر در نظر گرفت ؟ الآن خیلی زایست انگار رو بک گراند نوشته باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلام آقا دست شما درد نکنه خیلی عالی بود فقط مشکل اینه که هیچ کادری نداره نمیشه براش کادر در نظر گرفت ؟ الآن خیلی زایست انگار رو بک گراند نوشته باشیاین دیگه میره رو شخصی سازی و قالب - از قالب پیشفرض خوشتون نمیاد میتونید از قالب های دیگر که تو بازارچه هست استفاده کنید یا یه قالب به دلخواه خودتون سفارش بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 به راحتی با ویرایشگری که داره هر جدول و یا کادری دوست داشتید می تونید ایجاد کنید عکس بزارید و خیلی خیلی کارهای دیگه برای خوشگلاسیون کردنش و چیزی که هدفتونه و اگه کارهای حرفه ای تر و پیش فرض می خواید بحث طراحی قالب می اد که هم عین حرف بهمن جان بنده و هم دیگر مدیران در خدمتتون هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 من به html csscss3phpواردم و کدهای زیادی درست کردم منتها نمیدونم چرا از این اسکریپت سر در نمیارم . تو خود ویرایشگر کد بدم میکشه ؟ :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ جایگاه سربرگ رو اطمینان دارید و اگر از 1.4 استفاده می کنید نیاز به دانش هیچ یک از این چیزهایی که فرمودی نداره ویرایشگر خود پرستا وقتی لود میشه تمامی ابزارهای پیشرفته عین ورد براتون باز می کنه و همه کار می تونید باهاش بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 با سلام از 1.4 استفاده میکنم ولی ویرایشگر همه چی داره الی جدول . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 لطفا و خواهشا کمی بیشتر کنکاش کنید قبل ار ارسال مطلبیhttp://upload.tehran98.com/img1/c0gnb0ru0qugihmlf0q.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .