دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2014 توجه کنید که ماژول سالم هست و خطا رو هم خودش تولید نمیکنه. کد خطا از سمت بانک بر میگرده و احتمال این که بانک اشتباه کنه غیر ممکن هستبرخی هاست ها ممکنه حتی بی خبر آی پی شما رو تغییر بدن و یا دو رقم آخر آی پی رو تغییر بدنبا این حال مشکل شما ممکنه به علت حذف شدن آی پی در بانک باشه.موارد رو با هاست و بانک چک کنید چون ما کمکی نمیتونیم بکنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgcore.ir ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 با نصب ماژول 2.8 ملت مشکل رفع شد...دوبار آزمایشی خودم خرید کردم، پیام پرداخت با موفقیت نمایش داده میشه و به سایت بر میگرده اما 1 ریال هم به حسابم واریز نشده؟ آیا ایراد از بانکه؟ یا باید 24 ساعت بگذره تا واریز بشه؟ دوستانی که مراحل رو رد کردن آیا میدونن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinaevil ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 با نصب ماژول 2.8 ملت مشکل رفع شد...دوبار آزمایشی خودم خرید کردم، پیام پرداخت با موفقیت نمایش داده میشه و به سایت بر میگرده اما 1 ریال هم به حسابم واریز نشده؟ آیا ایراد از بانکه؟ یا باید 24 ساعت بگذره تا واریز بشه؟ دوستانی که مراحل رو رد کردن آیا میدونن؟24 ساعت بعد پول به حساب شما واریز میشه. پیشنهاد میکنم sms بانک رو فعال کنی که مطلع بشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgcore.ir ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 با نصب ماژول 2.8 ملت مشکل رفع شد...دوبار آزمایشی خودم خرید کردم، پیام پرداخت با موفقیت نمایش داده میشه و به سایت بر میگرده اما 1 ریال هم به حسابم واریز نشده؟ آیا ایراد از بانکه؟ یا باید 24 ساعت بگذره تا واریز بشه؟ دوستانی که مراحل رو رد کردن آیا میدونن؟24 ساعت بعد پول به حساب شما واریز میشه. پیشنهاد میکنم sms بانک رو فعال کنی که مطلع بشیبله واریز شده با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 با سلام خدمت مدیران من ماژول بانک ملت رو نصب کردم ورژن پرستا شاپم 1.5 هست حالا یه مشکل دارم اونم اینه که پول از کارت خریدار کم می شه ولی خطای عدم اتصال می دهضمن اینکه توضیحات آقا دانوش رو خوندم می خواستم بدونم آیا مربوط به هاست من می شه که از آمریکاست؟اطلاعات سیستم منپرستاشاپ ورژن 1.5هاست us ورژن ماژول بانک ملت 2.8آدرس سایت www.supershahr.comممنون می شم راهنمایی کنین چون فروشگاهه دوساله هست و مشتری متوسط داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2014 تصور نمیکنم مشکل از هاست باشه چون هاست من هم از آمریکاست و مشکلی ندارم . بانک ملت در حال تغییر سرور از درگاه به پرداخت به شاپرک هست و هر از گاهی سرورهایش به درستی کار نمی کند که البته خود بانک گفته موقتی هست و درست خواهد شد با اینحال اگر تا چند روز دیگر مشکلتان حل نشد با مدیریت انجمن صحبت کنید تا مشکل سایت تان را بررسی کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2014 ماژول مشکل کوچکی داره که به زودی نسخه اصلاح شده رو قرار میدم فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 سلام آقا دانوش ممنون از لطفتون برای ماژول بانک ملت و کارهای دیگه یی که انجام دادین من بعد دوسال و ... موفق به گرفتن درگاه بانک ملت شدم الان یه مشکل دارم با این درگاه و اون اینه که قیمت محصول تومان هست و موقع پرداخت قیمت ریال زده می شه و دوم اینکه هاست از آمریکاست اون پورت 1443 مربوط به ای پی استاتیک می شه اگه بخوام فعال کنم آی پی سایت عوض می شه به مشکل بر نمی خورم با شرکت به پرداخت؟دو تا عکس گذاشتم برای وجود ارز و تنظیماتی که کردم چون نسخه انگلیسی پرستا رو دارم فکر کنم با نسخه بومی سازی شما یه خورده متفاوت باشه جاهاش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2014 برای تومان باید ارز جدید تعریف کنید یا کد ایزو فعلی که irr هست رو تغییر بدید و با این کد ریال رو تعریف کنیدآی پی رو باید به بانک اعلام کنید. میشه بیشتر از یکی هم باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2014 سلام دانوش جان طبق دستور عمل کردم ( براي تومان بايد ارز جديد تعريف کنيد يا کد ايزو فعلي که irr هست رو تغيير بديد و با اين کد ريال رو تعريف کنيد) ولی باز هم نشد دو تا عکس گذاشتم خودتون ببینین شاید مشکل از چیز دیگه باشه، قیمت تومان رو ریال نشون می ده و کم می کنه از کارت مشتری فقط خواهشا کارم گیره ممنون اینم آدرس سایتم www.supershahr.com در رابطه با قالب کلاسیک هم یه ایمیل بهتون زدم چند تا سوال داشتم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2014 دوست من نقل قول از پست اول نزنید. در صورت تکرار مجبور میشم اخطار بدم بهتون.شما طبق راهی که گفتم عمل نکردیدIRR یعنی ریال و ماژول این کد رو ریال در نظر میگیره. برای تومان مهم نیست چه کدی میذارید.شما دقیقا برعکس عمل کردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2014 این ارور چی هستhttps://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdlFatal error: Class 'nusoap_client' not found in /home/dadrad/domains/piltanshop.com/public_html/modules/bankmellat/bankmellat.phpon line 211 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 دوست من نقل قول از پست اول نزنید. در صورت تکرار مجبور میشم اخطار بدم بهتون.شما طبق راهی که گفتم عمل نکردیدIRR یعنی ریال و ماژول این کد رو ریال در نظر میگیره. برای تومان مهم نیست چه کدی میذارید.شما دقیقا برعکس عمل کردید.سلام آقا دانوش طبق دستور عمل کردم بازهم قیمت ریال هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 قیمت موقع پرداخت باید ریال باشه چون بانک ها تومان رو نمیشناسن!فقط اگر ارزها رو درست تنظیم کرده باشید که نکردید ارز به درستی محاسبه میشه و تومان به ریال تبدیل میشه. محصولات شما دارای قیمت تومان هستند. پس ارزی که ابتدا بوده باید تومان بماند. ضریب هم باید یک باشد نه 10!ارز دوم هم باید ریال باشد و با ضریب 10به جای این همه سوال یک بار پست اول رو با دقت بخونید این همه وقت خودتون رو تلف نمیکنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 ممنون دانوش جان درست شد لطف کردین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesamrazi ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 درگاه سايتم درست بود ولي بعد از نصب 2.8؛ پس از بازگشت موفقيت آميز از سايت بانك و كسر پول ميگه پرداخت بانک ملت 1 خطا وجود دارداطلاعات پرداخت صحیح نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkur ارسال شده در تیر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2014 از آی پی که به بانک دادید مطمئن هستید؟یعنی آی پی سرور هاست را دادید یا آی پی سایت تان را ؟توصیه می کنم حتماً این مورد را بهش دقت کنید چون خیلی ها من دیدم که به جای آی پی سرور هاست آی پی سایت را می دهند و به مشکل بر می خورند من آی پی سایت فروشگاه رو دادم به به پرداخت.آی پی هم 31.170.166.84 هستش(turkurhost.ir). آی پی سرور سایت رو چه جور بدست بیارم آیا همون ns1 تا ns4 هست؟ یا آی youhosting.com که از اون هاست گرفتم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 همین تاپیک رو بخونید چندین بار توضیح داده شدهبهترین راه اینه که از پشتیبان سوال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 اگر دوستی امکان تست ماژول در نسخه 1.6 رو داره ممنون میشم تست کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
modj ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 اگر دوستی امکان تست ماژول در نسخه 1.6 رو داره ممنون میشم تست کنید.1.6.0.5 یا 1.6.0.6 ؟ اگر دومی، لینکش رو برام خصوصی بفرستین تست کنم امشب. تا آخر شب اگر فرصت کنم 1.6.0.5 رو می زنم خبر می دم.بخش مدیریت به هیچ عنوان در IE قابل دیدن نیست . تمام نوشته های فارسی محو هستن .خرید با موفقیت انجام شد و ماژول روی 1.6.0.5 برای من کار کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 ممنون از شما.به زودی یک نسخه با تغییرات خیلی اندک منتشر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 دوستان نسخه 2.8.2 منتشر شده که یک مشکل کوچیک برای اتصال به شاپرک رو رفع میکنهتوصیه میکنم نسخه جدید رو نصب کنید تا در صورت قطع کامل وب سرویس قدیمی مشکلی پیش نیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
امپراطور ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 داش خطایابی پی اچ پی هم فعاله ولی بازم همون خطا رو میده داش . میگه اطلاعات کاربری نویسنده اشتباه است . درصورتی که اطلاعات همون ایمیلی مه بهم داده بودن رو گزاشتم بدون دستکاری درست درست گزاشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoomijoon ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 سلام چند سوال داشتم: آیا این ماژول از نسخه 1.6 ساپورت می کنه؟ شاپرک رو چطور؟ نیاز به لودر خاصی روی هاست دارد؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2014 سلامدوستان من درگاه بانک ملت رو روی یه فروشگاهم نصب کردم با آدرس labkits.ir/shopکه جواب گرفتم و مبلغ به حسابم واریزشد.الان یه فروشگاه جدید با آدرس labkits.ir/shops راه اندازی کردم فقط قبلی نسخه پرستاشاپش 1.5.4 این جدیده 1.5.6 هستاما روی این جدیده که امتحان می کنم با اخطار تصویر پیوست مواجه میشمضمنا با به پرداخت که تماس گرفتم گفتن تراکنش فروشگاه اول شما ثبت شده ولی دومی رو ما اصلن تراکنشی order id در سیستم نمی بینیم پس مشکل از سمت خود شماست چون اصلن به ما نمیرسی و باید ماژول رو بررسی کنیآیا مشکل میتونه از نسخه پرستا باشه؟ من امروز دیباگ رو روشن کردم با این پیام مواجه شدم Fatal error: Call to undefined method BankMellat::execPayment() in /home/labkitsi/domains/labkits.ir/public_html/shops/modules/bankmellat/payment.phpon line 10 [align=center].::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::. (دست ورزی های علوم تجربی) LabKits.ir[/align] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده