online ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 با سلام،موقع زدن دکمه پرداخت آنلاین ملت، این پیغام نمایش داده میشه:1 خطا وجود دارد، IP نامعتبر است... ایراد از کجاستIP که به ملت اعلام کردید اشتباه هست ، IP سرور درست رو بررسی کنید و به بهپرداخت اعلام کنید از ارائه کننده هاستتون بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parstellshop ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 با سلامجدیدا برای من مشکلی پیش اومده که بعد از برگشت از سایت بانک ملت صفحه سفید می آید که این ادرس در آدرس بار نشان میدهد:http://parstellshop.com/module/bankmellat/validation کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 صفحه سفید یعنی باید دیباگ رو روشن کنینسوالات متداول انجمن را مطالعه کنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 خطا در زمان برگشت از بانک به سایت سلام.خطایی در سایت بعد از خرید هنگام برگشت به سایت به وجود میاد. اول وقتی از بانک به سایت برمیگشت صفحه سفید بود و با رفرش میگه خطا اتفاق افتاده.اطلاعات درست نیست.بد دیباگ ماژول بانک ملت رو فعال کردم.این خطا رو نشون میده:Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/amlaktab/public_html/interspire.ir/themes/electromarket/mails/fa/order_conf_product_list.txt" on line 2 "{$product[\'reference\']}" - Unexpected "\" <-- thrown in/home/amlaktab/public_html/interspire.ir/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.phpon line 2تیکت هم زدم و آقا بهمن گفت که مشکل از ترجمه ایمیل شاید باشه. ولی من هیچ ترجمه ای رو تغییر ندادم. یه سری دیتابیس بلا استفاده رو پاک کردم و فضای هاست رو خالی کردم که کش سایت بهتر عمل کنه. ولی متاسفانه خطای جدیدی نشون میده :TCPDF ERROR: [image] Unable to get image: /img/tmp/product_mini_215_0.jpgوافعا نمیدونم چیکار کنم دیگه . هر کاری هم میکنم این مشکل رفع نمیشه.کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 دوست عزیز احتمالا تو قسمت تنظیمات + سفارش ها تو اون محل قسمت تنظیمات PDF دو تا گزینه هست که فعالش کردین یکی گزینه فعال کردن عکس محصول در فاکتور و گزینه دوم هم فعال کردن عکس محصول در رسید-تحویل هر دو تا رو غیر فعال کنین تا مشکلتون بر طرف بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 دوست عزیز احتمالا تو قسمت تنظیمات + سفارش ها تو اون محل قسمت تنظیمات PDF دو تا گزینه هست که فعالش کردین یکی گزینه فعال کردن عکس محصول در فاکتور و گزینه دوم هم فعال کردن عکس محصول در رسید-تحویل هر دو تا رو غیر فعال کنین تا مشکلتون بر طرف بشهتشکر می کنم ازتون دوست عزیز. مشکل با راه حلی که دادید برطرف شد. ولی یه سوالمن این گزینه رو تغییر نداده بودم و از اول فعال بود و کار هم میکرد. چطور شد که این اتفاق افتاد؟این باگ هست یا علت دیگه ای داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 مشکل احتمالا هاست شماست و فعال بودن magic qutes Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 متاسفانه مدتیه درگاه بانک ملت من از کار افتاده و این خطا رو میده 1 خطا وجود دارداطلاعات کاربری پذیرنده نامعتبر است به به پرداخت تیکت زدم گفتن نام کاربری و یا رمز عبور رو اشتباه میدین ولی من اونا رو درست تایپ میکنم نمیدونم علت چی هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 به بزرگ و کوچک بودن حروف نام کاربری تان هم دقت کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 با هر دو حالت تستش کردم ولی متاسفانه درست نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arianeng ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلام من این درگاه روی سایتم نصب کردم(پرستا شاپ نسخه 1.6) و عملیات پرداخت به درستی انجام میشه اما مشکلی که هست پول به حساب من نمیاد!!! با اینکه از حساب خریدار کسر میشه!از بانک پرسیدم گفتن که عملیات ستل و verify رو باید انجام بدین!!! چطوری درستش کنم من هیچ اطلاعی ندارم!!!کسی میتونه کمک کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 سلام دوستان برای بنده موقعی که مراحل سفارش به صفحه پرداخت میرسه کدهای <head> به درون <body> میاد و باعث میشه بالای سایت فاصله بگیره ...چکار باید کرد ، کدهارو چک کردم مشکل خاصی نبود.http://uupload.ir/files/h7kq_untitled.jpg واکنش ها : nadis 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2015 ماژول مشکلی نداره دوستانمشکلات جدی اگه دارید مربوط به فروشگاه خودتون هست و نیاز به بررسی در فروشگاه داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 با سلامخواهشمند است من را راهنمایی فرمایید که اگر یک درگاه بانکی مانند بانک ملت را در فروشگاه خود داشته باشم و بخواهم درگاه بانک دیگری را مانند پارسیان به فروشگاه اضافه کنم امکان پذیر است یا خیر ؟ در صورت اضافه کردن درگاه بانک جدید ، درگاه بانک قدیمی مثلا در اینجا ملت حذف می شود و دچار اختلال می گردد یا خیر ، هر دو درگاه به صورت کاملا مستقل و دقیق به فعالیت خود ادامه می دهند ؟ممنون از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 سلام .هر دو درگاه مستقل بدون مشکل کار میکنه و هیچکدوم غیر فعال نمیشه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 با سلامممنون از ماژولی که به صورت رایگان در اختیار ما قرار دادید./به درگاه بانک ملت متصل میشوم ، مبلغ نیز پرداخت میشه (پیغام سبز) و پس از بازگشت به سایت FATAL ERROR دارم.نسخه 2.8.2 هم هست.مبلغی هم از حساب بنده برداشت نمیشود .متشکرم راهنمایی شما چیه /؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p30on ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام . من فروشگاهم نسخه 1.5 هست . در درگاه بانک قدیمی استفاده میکردم . اما آپی سرورم عوض شد و وب سرویس های درگاه بانک هم عوض شدن .حالا من نسخه قبلی ماژول رو حذف کردم و نسخه جدید رو نصب کردم . اطلاعات رو هم وارد کردم . آپی هم زنگ زدم به بانک و درست کرد و تغییرش داد اما در حال حاظر زمانی که پرداخت رو میخواهم انجام بدم میگه خطا وجود داردIP نامعتبر استالان دو روزه درگیر این موضوع هستم . از اینکه ip من درسته کاملا خیالم راحت هست . چندین بار خودم آپی رو گرفتم و حتی به سرور هم گفتم اونم دقیقا آی پی رو بهم داد . اما همچنان مشکل دارم . لطفا راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 این موضوع رو باید از همون بانک و سرور پیگیری کنید واکنش ها : p30on 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 با سلامممنون از ماژولی که به صورت رایگان در اختیار ما قرار دادید./به درگاه بانک ملت متصل میشوم ، مبلغ نیز پرداخت میشه (پیغام سبز) و پس از بازگشت به سایت FATAL ERROR دارم.نسخه 2.8.2 هم هست.مبلغی هم از حساب بنده برداشت نمیشود .متشکرم راهنمایی شما چیه /؟دوستان این سوال پاسخی نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 سلام . من فروشگاهم نسخه 1.5 هست . در درگاه بانک قدیمی استفاده میکردم . اما آپی سرورم عوض شد و وب سرویس های درگاه بانک هم عوض شدن .حالا من نسخه قبلی ماژول رو حذف کردم و نسخه جدید رو نصب کردم . اطلاعات رو هم وارد کردم . آپی هم زنگ زدم به بانک و درست کرد و تغییرش داد اما در حال حاظر زمانی که پرداخت رو میخواهم انجام بدم میگه خطا وجود داردIP نامعتبر استالان دو روزه درگیر این موضوع هستم . از اینکه ip من درسته کاملا خیالم راحت هست . چندین بار خودم آپی رو گرفتم و حتی به سرور هم گفتم اونم دقیقا آی پی رو بهم داد . اما همچنان مشکل دارم . لطفا راهنماییم کنید کد رو درست وارد کرده اید؟ منظورم رمز بانک و ایناست واکنش ها : p30on 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p30on ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلام . مشکلم حل شد . مشکل از بانک بود و اونا ip رو اشتباه وارد کرده بودندالان یک مشکل جدید و بد دارم . زمان خرید میره به درگاه بانک . پرداخت انجام میشه و زمانی که با سایت خودم بر میگرده این پیام رو میده :چ پرداخت بانک ملت1 خطا وجود داردخطایی در ثبت سفارش روی داد.مبلغ به حساب شما بازگشت داده شد.اطلاعات پرداخت در زیر آمده است. چنانچه مایلید می توانید به جهت پیگیری آن ها را یادداشت نمایید.شناسه پرداخت: 1045520010731101228کد مرجع پرداخت: 110210360458 جزئیات فرآیند پرداخت:» مبلغ از حساب شما کسر شد.» واریز به حساب فروشنده با مشکل مواجه شد.» مبلغ به حساب شما بازگشت داده شد.» خطایی روی داده است. برای اطمینان با خدمات مشتریان تماس بگیرید. لطفا راهنماییم کنید ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 شما حالت تست تابع برگشت را فعال کرده اید. در پیکربندی غیرفعالش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 با سلام من ماژول رو نصب کردم و اطلاعاتی که بانک برایم ایمیل کرده بود رو وارد کردم مثل شماره ترمینال و یوزر و پسورد اما در حین خرید وقتی رو درگاه کلیک می کنم خطا میدهد: پرداخت بانک ملت1 خطا وجود دارداشکال در تعریف اطلاعات مشتری« بازگشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 این مورد به بانک مربوط میشهبا پشتیبانی تماس بگیرید و همزمان پرداخت بزنید تا براتون مانیتور کنن Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ایران نشر ارسال شده در آذر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 با سلاممشکلی که با ماژول درگاه ملت داریم اینه که بعد از پرداخت مبلغ ، مشتری در بازگشت به سایت با خطای زیر مواجه میگردد ؛ در صورتیکه سفارش او ثبت و مبلغ نیز به حساب ما واریز گردیده استhttp://s3.picofile.com/file/8210938400/1.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده