padratoos ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 فرض کنید من 50 تا محصول تو فروشگاه قرار میدم. بعد برای یکیشون 30 تا ترکیب مختلف درست میکنم. حالا میخوام این ترکیبات رو برای بقیه محصولات هم بزارم. چی کار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 هیچکی نمیدونه باید چی کار کنم؟ بعد از تغییر هاست و ارتقا تمام محصولاتم بهم ریخته. لطفا راهنمایی کنید حداقل بگید راهی وجود نداره تا دوباره محصولاتمو تو سایت قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 مشخصا احتمال زیاد ارتقا درست انجام ندادید وگرنه مشکلی نباید ایجاد میشددر این مورد هدف سوالتون هم کمک جدی نمیشه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 شما به نسخه 1.5 ارتقا دادید؟بکاپ دارین از فایل ها و دیتابیس قبلیتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 بله به نسخه 1.5 ارتقا دادم و هنوز سایتمو روی هاست قبلی دارم ولی وقتی از دیتابیسش بک آپ میگیرم و توی هاست جدید ایپورت میکنم دیگه سایت بالا نمیاد. در مورد جواب new_sra هم من دقیق متوجه نشدم یعنی نمیشه با CSV کار رو سریعتر انجام داد تا اینکه بخوام برای هر محصول دوباره اون 30 تا ترکیب رو ایجاد کنم. اگه میشه برای فایل CSV که میخوام Export کنم چه چیزهایی لازمه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 دانوش جان توصیه کرده بودن که فعلا ارتقا ندین!خب معلومه که بالا نمیاد دوست عزیزم! شما داری دیتابیس 1.4 رو میریزی رو نسخه 1.5! اول باید فایل های 1.4 رو بریزی سپس دیتابیست رو ایمپورت کنی بعد هم داخل فایل config/settings.inc.php مجدد اطلاعات دیتابیست رو وارد کنی تا سایتت بالا بیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 فکر میکنم اگه یه محصول رو کپی کنید ، ترکیباتش حفظ میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 خوب ظاهراً باید تمام محصولاتم رو دوباره به روزرسانی کنم. جالبه اینه که توی سایتی که روی هاست قبلی هم قرار داره بعضی از محصولات ترکیباتشون پاک شده. فکر به خاطر بک آپ گرفتن از دیتابیس بوده. الان که دارم به روزسانی میکنم یک مشکل جدید پیش اومده: با اینکه شاخه محصول رو انتخاب میکنم ولی توی قسمت دسته بندی ها در شاخه انتخاب شده هیچ محصولی وجود نداره!! ماژول "حساب من" هم وقتی یوزرنیم پسورد رو میزنی به جای اینکه وارد حساب کاربر بشه به صفحه "ورود به حساب" میره!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در دی 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 سلاممن هم می خوام برای بالای 300 محصول ترکیب ایجاد کنمچطوری میشه یک حالت رو برای همه محصولات تعمیم داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 کسی نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 گزینه ای به نام کپی یا duplicate در مقابل نام هر محصول در صفحه لیست محصولات موجود هست که محصول رو کپی میکنه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 گزینه ای به نام کپی یا duplicate در مقابل نام هر محصول در صفحه لیست محصولات موجود هست که محصول رو کپی میکنه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proممنون اما برای محصولاتی که از قبل اضافه شده باشند و تعدادشون هم بالا باشه راهی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 راهی وجود ندارهشاید خروجی csv بتونه کمکتون کنه که بعید میدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .