siroosss ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 با سلام خدمت دوستاناول اینکه من به تازگی با پرستا شاپ آشنا شدم و با کمک یکی از دوستانم موفق به نصب این فروشگاه ساز شدماما سولاتی داشتم در مورد این فروشگاه ساز زیبا داشتم یکی تو انتقال از لوکال به هاست هستش چون تو بعضی از سایت ها ، پرستا شاپ رو با فروشگاه سازهای دیگه مقایسه کرده بودن که برتری اون رو به زیبایی اون و یکی از نقاط ضعف اون رو همین مورد انتقال از لوکال به هاست دونسته بودند و مورد دوم اینکه ظاهرا اطلاعات مشتریان گاهی اوقات در دیتابیس درج نمی شه و امکان دسترسی به این اطلاعات و جود ندارهدر ضمن ورژنی از این نرم افزار رو در سایتتون قرار داده بودید که دانلود کردم که اشاره کرده بودید تمام باگ هاش برطرف شدهخواستم از شما خواهش کنم که این اعتماد رو به من بدید که موراد اشاره شده وجود نداره تا من با خیال راحت کارم رو با این نرم افزار به صورت جدی شروع کنمیعنی مطمئن بشم که با یه فروشگاه ساز فول حرفه ای کا می کنم که آخرش پشیمون نشمبا تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام دوست عزیز 1. پرستا هیچگونه مشکلی از لوکال به هاست نداره و خیلی راحت میشه اون رو به هاست انتقال داد.2. هم چیزی رو من تاحالا بهش بر نخودم و فکر هم نمیکنم وجود داشته باشه.3. هیچ سیستم فروشگاهی کامل نیست اما در حال حاظر من ایرادی تو نسخه های ارائه شده در فرم ندیدم که بخواد کار رو به صورت جدی مختل کنه.4. که مهم ترین چیزی هست که الان میخوام بهتون بگم یه CMS از اسم مشخصه که چی هست و این مهمه که فروشگاه فوق حرفه ای از دید شما چیه و چه امکاناتی باید داشته باشه شما باید کمی دید خودتون رو نصبت به CMS ها عوض کنید. در آخر باید بگم که من از سیستم فروشگاهی پرستا شاپ خیلی راضی هستم و به نظر من خیلی خلاقانه و سنجیده طراحی شده که میتونه حتی قابلیت های یه فروشگاه حرفه ای رو داشته باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلامضمن تائید گفته های موسی جان، باید اضافه کنم که شما از یک CMS رایگان ، نمیتونی انتظارات خیلی بالایی داشته باشیولی مطمئن باشید که با در نظر گرفتن این انجمن پشتیبانی، پرستاشاپ بدون شک بهترین و پیشرفته ترین فروشگاه ساز رایگان در ایرانه و روز به روز در حال پیشرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 و فقط در تائید جملات دو دوست عزیز بگ که پرستا CMS نیست و E-Commerce هست هیچ گونه مشکلاتی که می فرمائید وجود ندارید بهترین فروشگاه ساز جهان سه سال پشت سر هم روبروتونه پس شک نکنید در انتخاب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 البته پرستا هم نوعی cms میتونه باشه که در دسته t-cms قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 برای اطلاعات بیشتر هم می تونید به اینجا مراجعه کنید و این دسته بندی های غیر متعارفه وگرنه هدف اصلی در اون دسته قرار میگیره http://en.wikipedia.org/wiki/PrestaShop در کل شک نکنید به قدرت ، سرعت ، کیفیت و امنیتش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .