saeidghodrati ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 سلام ماژل جستجوی لایه ای در نسخه 1.5 مشکل داره و درست راستچین نشده و امکان انتخاب فیلترهای انتخاب وجود ندارهلطفا مشکل رو بر طرف کنید با تشکرعکس از صفحه مشکل پیوست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 در نسخه 1.4.9 هم همین مشکل هست و بهترین راه کار فعلی اینه که زبانتون رو انگلیسی تنظیم کنید و سپس به پیکربندیش برید و بعد دوباره به زبان فارسی بیاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 ممنون از گزارشتوندر اصلاحیه و نسخه بعدی حل خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 می تونید متن اون را انتخاب کنید و کپی کنید و در برامه نت پد پیست کنید تا ببیینید فیلد ها رو و از روی اونها ویرایش کنید بنده بعد ازایجاد الگو در تمامی شاخه ها ذخیره کردم و ماژولش را هم تعیین کردم در ستون راست اما نمایش نمیده، چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مرداد 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 می تونید متن اون را انتخاب کنید و کپی کنید و در برامه نت پد پیست کنید تا ببیینید فیلد ها رو و از روی اونها ویرایش کنید بنده بعد ازایجاد الگو در تمامی شاخه ها ذخیره کردم و ماژولش را هم تعیین کردم در ستون راست اما نمایش نمیده، چرا؟فکر میکنم باید از نسخه انگلیسی استفاده کنید تا کار کنه و ذخیرش کنید و دوباره زبان سایت رو به زبان فارسی برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .