h.afkhami ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 سلام بنده یک فروشگاه با پرستا والبته قالب دارچینا راه اندازی کردم ، که متاسفانه سرعت خیلی پایین داره ، البته فکر کنم به قالب مربوط نمیشه چون سرعت در حالت فعال بودن قالب پیش فرض نیز پایین بود کش را فعال کردم ولی سرعت چندان تغییری نکرده ، میخواستم بدونم برای افزایش سرعت چیکار کنم ، این مورد خیلی برای من مهمه در حدی که اگر درست نشه مجبور میشم اسکریپت عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 آدرس سایت ؟؟؟؟ آدرس سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی مطرح میکنید آدرس بدین اگه زحمتی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 1 - هاست پر قدرت و مهم تر سازگار با افزونه های مورد نیاز پرستا مخصوصا gzip2 : استفاده از نسخه های برتر هر نسخه اصلی : مثلا 1.4.9 سرعتش خیلی بیشتر از 1.4.6.2 ست3 : استفاده از قالب استاندارد و بهینه شده که چون فرمودی دارچینا هست و کار بهمن جان که کارش درسته4 : تنظیمات / کارایی روشن بودن حافظه موقت و غیر فعال کردن کامپایل5 : سرعت پایین نت شما شاید و برای تست سرعت استاندارد لود بارگذاری به این سایت بسپارید ببینید بهتون می گه در چند ثانیه بار گذاری میشه و شاید سرعت اینترنت شما پایینه http://gtmetrix.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 سلامدر تکمیل فرمایشات new_sra عزیز؛احتمال اینکه مشکل از سرور شما باشه خیلی بالاست و سرورهای ضعیف باعث کاهش سرعت لود سایت میشن و هر اسکریپتی که نصب کنید همین هست و خیلی ربطی به پرستاشاپ نداره.تنظیمات کامپایل و کش رو هم انجام بدید. از قالب های بهتر و حرفه ای تر استفاده کنید حتی همین قالب فکر کنم نسخه تجاری هم داره که حرفه ای تره.برای تست سرعت سایتتون هم از وب سایت زیر استفاده کنید. ممکنه سرعت نت شما خیلی پایین باشه و فکر کنید سرعت لود سایتتون پایینه.http://host-tracker.comاگر رقمی بالای 4 تا 5 ثانیه بطور متوسط به شما داد یعنی یه مشکلی در کار هست و باید آدرس وب سایتتون رو بدید تا توسط اساتید پرستایی بررسی بشه.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 آدرس سایت ؟؟؟؟ آدرس سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی مطرح میکنید آدرس بدین اگه زحمتی نیست .عذر میخوام خدمت شما http://www.takhfifmarket.com/1 - هاست پر قدرت و مهم تر سازگار با افزونه های مورد نیاز پرستا مخصوصا gzip2 : استفاده از نسخه های برتر هر نسخه اصلی : مثلا 1.4.9 سرعتش خیلی بیشتر از 1.4.6.2 ست3 : استفاده از قالب استاندارد و بهینه شده که چون فرمودی دارچینا هست و کار بهمن جان که کارش درسته4 : تنظیمات / کارایی روشن بودن حافظه موقت و غیر فعال کردن کامپایل5 : سرعت پایین نت شما شاید و برای تست سرعت استاندارد لود بارگذاری به این سایت بسپارید ببینید بهتون می گه در چند ثانیه بار گذاری میشه و شاید سرعت اینترنت شما پایینه http://gtmetrix.com/1- هاست از irpowerweb هست و برای سایت های دیگه ای که روی این هاست دارم مشکلی نداره و gzip هم فعاله2- نسخه 1.4.9 نصب کردم4 - این تنظیم هم انجام دادم5- با gtmetrix بیست و پنج ثانیه زمان بارگذاری سایته خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتینسلامدر تکمیل فرمایشات new_sra عزیز؛احتمال اینکه مشکل از سرور شما باشه خیلی بالاست و سرورهای ضعیف باعث کاهش سرعت لود سایت میشن و هر اسکریپتی که نصب کنید همین هست و خیلی ربطی به پرستاشاپ نداره.تنظیمات کامپایل و کش رو هم انجام بدید. از قالب های بهتر و حرفه ای تر استفاده کنید حتی همین قالب فکر کنم نسخه تجاری هم داره که حرفه ای تره.برای تست سرعت سایتتون هم از وب سایت زیر استفاده کنید. ممکنه سرعت نت شما خیلی پایین باشه و فکر کنید سرعت لود سایتتون پایینه.http://host-tracker.comاگر رقمی بالای 4 تا 5 ثانیه بطور متوسط به شما داد یعنی یه مشکلی در کار هست و باید آدرس وب سایتتون رو بدید تا توسط اساتید پرستایی بررسی بشه.موفق باشید.سرور فکر نکنم مشکلی داشته باشه برای سایت های دیگم این مشکل وجود نداره ، در مورد قالب هم فکر نکنم تفاوت نسخه تجاری با رایگان در این حد باشه این قالب برای تست قرار دادم و هنوز بصورت رسمی کاره فروشگاه شروع نشده در آینده نزدیک قالب اختصاصی قرار خواهم داد در مورد این سایت هم اتفاقا قبلا توسط خودتون باهاش اشنا شده بودم و تست کرده بودم و با توجه به فرمایش شما فکر کنم باید اساتید پرستایی نظر بدن مشکل از کجاست خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سایتتون باز نمیشه و خطا میده هر موقع درست شد اطلاع بدین بررسی کنیم . در هر صورت به پرستاشاپ مربوط نمیشه این مشکل . اینجا رو ببینید و سرعت رو مقایسه کنید با سایت خودتون : اینجا کلیک کنید در هر صورت مشکل از یه جای دیگس که باید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 بله آقای افخمی. ارادت دارم خدمتتون.با توجه به اینکه آدرس سایت خودم، بهروز و باقی دوستان پرستایی در امضاهاشون در این انجمن وجود داره + بازارچه پرستاشاپ پارسی که بهترین نمونه فروشگاه ساخته شده با پرستا هست، میتونید ببینید مشکل از همه پرستایی هاست یا فقط از سمت خودتونه. با توجه به اینکه بارها و بارها به عینه دیدم که مشکل سرعت پایین لود یک سایت از هاست اونه، و با توجه به اینکه قالبی که انتخاب کردین خیلی قالب خاصی هم نیست، من فکر نمیکنم واقعاً مشکل از سمت اسکریپت باشه.بنا به آشنایی که با اپن کارت و توماتو دارم و همزمان با پرستا دارم از هر دوی این اسکریپت ها استفاده میکنم، به تجربه خدمتتون عرض کنم توماتوکارت بیشترین کشش رو از سرور داره بعد پرستاشاپی که تنظیم نشده باشه و بعد اپن کارت.پرستاشاپ تعداد خیلی زیادی ماژول بدون استفاده داره که بعد از نصب اسکریپت، باید از روی سرور بطور کامل حذف کنید چون روی تعدای فروشگاه دیدم با پیغام خطای کمبود حافظه رم مواجه شدن و بعد از حذف کامل ماژولها (نه حذف نصب! حذف کامل از روی سرور!)، پیغام خطا رفع شد و کشش از امکانات سرور کمتر شد. روی سرعت لود سایت هم که بی نهایت تأثیر میذاره. اگر تنظیمات پرستا رو درست انجام بدید و ماژول اضافه ای نداشته باشید، سایتتون بسیار سریع لود میشه. از مطالب مطرح شده در این تاپیک استفاده کنید و اگر پرسشی بود مطرح کنید تا توسط مدیران و سایر دوستان پاسخ گویی و راهنمایی انجام بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 خیلی ممنون دوستان مشکل برطرف شد و سرعت سایت خیلی بهبود یافت gtmetrix از 25 ثانیه رسید به 1.16 ثانیه مشکل اصلی memory_limit بود که بنده فقط 7 ,8 ماژول اضافه را حذف کردم و مشکل برطرف شد ، در واقع مشکل اصلی نه پرستا بود و نه هاست .... مشکل اصلی عدم تنظیمات مناسب اسکریپت بود فکر کنم یک تایپک جامع در مورد تنظیمات اولیه پرستا برای کابران تازه وارد در انجمن خالی باشه ، حداقل من که پیدا نکردم از جناب معظمی و آقا بهمن بابت راهنمائیشون تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 خوشحالم که مشکلتون برطرف شد ولی آقای افخمی وقتی شما با ارور memory_limit مواجه بودید، یعنی شما مثلاً 192مگ رم نیاز داشتید که هاستتون بهتون 64مگ داده یا 128 مگ داده و کمتر از نیاز پرستا بوده.خب این هم میشه مشکلات سرور.اکثر سرورهای اشتراکی برای اینکه حداکثر تعداد یوزر رو روی سرور داشته باشن، حداقل امکانات لازم رو به یوزرهاشون اختصاص میدن و نتیجش میشه این که یه پرستاشاپ ساده بعد از نصب که هیچ ماژول اضافه ای هم روش نصب نشده و محصولات فراوانی هم اضافه نشده و بازدیدی هم نداره با کمبود فضای رم مواجه میشه! چون هر قالبی با خودش تعداد زیادی ماژول به همراه داره، پیشنهاد میکنم تمام ماژولهایی که برای ما پارسی زبانها هیچ استفاده ای ندارن بطور کامل از سرور حذف کنید و ماژولهایی هم که شاید درآینده بهشون نیاز پیدا کنید حذف نصب بزنید. تمام ماژولهای مربوط به بخش آمار بجز چند مورد خاص مثلاً گوگل آنالیتیک و ارورهای 404 و... حذف نصب کنید و از همون آمارگیر گوگل که بسیار هم کاملتر و معتبر تره استفاده کنید تا بازم استفاده از منابع سرور کمتر و سرعت بارگزاری سایتتون بالاتر بره.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 بنده طبق گفته یکی از دوستان (در یکی از تایپک های مربوط به هاست در انجمن) به هاست تیکت زدم و اونها هم بلافاصله مقدار memory_limit به 64 مگابایت افزایش دادند البته بازم این مشکل سرور نیست یک جور تنظیمات هست نه مشکل ( مثلا میشه گفت حداقل نیاز پرستا برای رم 64 هست ) طبق تایپکی که آدرس داده بودین این کار انجام دادم ، حتی توی یکی از تایپک ها آقا بهمن لیست تعدادی از ماژول ها بدون استفاده را گذاشته بودن که اون ماژول ها رو هم از سرور پاک کردم ، خیلی ممنون از لطفی که دارید و راهنمائیتون باز هم تاکید میکنم جای یک تایپک بخالیه که کلیه تنظیمات اولیه پرستا را برای کاربران تازه وارد شرح بده ، توی یکی از پاسخ هاتون گفته بودید پرستا تنظیم نشده که خودش باعث میشه این چنین تایپکی بیشتر نیاز باشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 باز هم تاکید میکنم جای یک تایپک بخالیه که کلیه تنظیمات اولیه پرستا را برای کاربران تازه وارد شرح بده ، توی یکی از پاسخ هاتون گفته بودید پرستا تنظیم نشده که خودش باعث میشه این چنین تایپکی بیشتر نیاز باشه عزیز معظمی جان فرموردن این ربطی به پرستا نداره و مربوط به محدودیتی بود که هاستتون اعمال کرده بود!!!پرستا خودکار بعد از نصب بهینه اولیه هست و نیازی به تغییرات ان چنانی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 من سایتم رو اینجا تست کردم http://host-tracker.com Response time رو زده 0.50 sec ثانیه یعنی همه چی اوکی هست ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 به نظر من خوب بوده. یعنی بطور میانگین سایتت با تست از 20کشور مختلف توی 0.50 ثانیه باز میشه که البته این برای ما ایرانیا به این معنی نیست که با این سرعت توی ایران باز میشه (بخاطر اینترنتمون)، ولی به نظر من هر سایتی که زیر نیم ثانیه رتبه بگیره جزو رده های خوب و عالی هست.توی جی تی متریکس هم تست کن و تا جای ممکن از راهنمایی های اون سایت هم استفاده کن تا باز هم سرعت لود سایتت کاهش پیدا کنه.GTmetrix.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 منظور شما از نیم ثانیه احتمالا اولین پاسخ از سایت یا پینگ هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 منم مشکل سرعت لود سایت دارم باتوجه به سرور مجازی که تهیه کردم همچنان مشکل لود صفحات رو دارمwww.piltanshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 منظور شما از نیم ثانیه احتمالا اولین پاسخ از سایت یا پینگ هست؟ نه دانوش جان ببین اعلام میکنه Average یعنی میانگین وگرنه روی بعضی از کشور ها تا 3 ثانیه هم زمان اعلام میشه الان هم این رو اعلام کرد Received responses: 30 Ok Average:0.28 sec نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 منظور شما از نیم ثانیه احتمالا اولین پاسخ از سایت یا پینگ هست؟سلام. سوالتون از بنده بود؟ نه. هاست ترکر از 20کشور سایت رو لود میکنه و میانگین باز شدن سایت رو درج میکنه وگرنه همونطور که توضیح داده شد توی بعضی از کشورها چندثانیه هم ثبت میشه.اگر ایران توی لیست کشورهاش بود میانگین رو می برد بالای 10ثانیه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 فکر نمیکنم اینطوری باشه. نیم ثانیه زمان لود کامل سایت نیست. ربطه به سرور هم نداره و این برای سایتی با چندین عکس و css ممکن نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 با درود خسته نباشید در مورد نحوه تنظیمات seo و URL و نیز بخش پارامترهای پیشرفته در بخش کارایی و نحوه تنظیمات صحیح این دو مورد لطفا راهنمایی بفرمائید که چگونه باید باشد که در موردی همچون کند شدن سایت / عدم اجرای سبد خرید و نحوه کامپایل کردن قالب توضیح بدین ممنون میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrCribo ارسال شده در مهر 31، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2019 سلام من هم همین مشکل سرعت لود فروشگاه رو دارم اما برای من وضع فوق العاده وخیمه سرعت لود سایت 1 دقیقه است و حجم کل سایت 3.5 مگابایته . هاست رو از سون هاست تهیه کردم و نسخه پرستاشاپ هم 1.6 هست قالبی هم که استفاده میکنم ارونا هستش . من هر کاری که برای بهبود سرعت سایت بوده رو انجام دادم مثل تنظیمات ccc همچنین فعال بودن لایت اسپید و .... ولی باز انگار سرعت لودش افتضاحه . ادرس فروشگاه هم این هست و اها تا یادم نرفته باید بگم من از گواهینامه اس اس ال DV استفاده میکنم و فکر کنم تمام صفحات سایت و تصاویرش از پروتکل https استفاده میکنن . https://novin-shops.ir سایت رو چندبار با جی متریکس امتحان کردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2019 سلام چیزی که توی جی تی متریکس نشون میده اینه که عکسای شما بهینه نیست توصیه شده از CDN استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MrCribo ارسال شده در آبان 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2019 راه دیگه ای هم به جز استفاده از CDN برای بهبود سرعت هست چون نمیخوام درگیر کلود فلیر و مشکلات بعد از اون بشم . ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 3، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2019 بنظر میرسه قالبتون مشکل داره از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .