دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 یکی از موانع راه اندازی فروشگاه اینترنتی داشتن درگاه پرداخت از بانک هاست. اما برای دریافت این درگاه ها باید مراحل اداری را طی کرده و مدارک زیادی به بانک ها تحویل بدهید. از طرفی این مراحل زمان به نسبت زیادی رو از شما خواهند گرفت. یکی از سایت هایی که این مشکلات را رفع کرده سایت خوب Payline.ir هست که در مدت کمی که شروع به فعالیت کرده کاربران زیادی را جذب خود کرده. با عضویت در این سایت و طی کردن مراحل تأیید هویت واقعی شما و امضا کردن فرم قرارداد می توانید در کمتر از یک روز یک درگاه پرداخت آنلاین داشته باشید. اطلاعات بیشتر در مورد Payline را می توانید در سایت آن مطالعه کرده و در صورت تمایل عضو آن شوید. در ادامه انتشار ماژول های بانکی و پرداخت اینترنتی برای پرستاشاپ و به درخواست سایت پیلاین امروز نسخه جدید این ماژول که با نسخه های 1.5 و 1.4 سازگار است، منتشر می شود. این ماژل توسط تیم توسعه پیلاین برای نسخه 1.4 نوشته شده بود که توسط بنده رفع اشکال شده و قابلیت هایی به آن اضافه شده و از این پس نیز در انجمن دارای پشتیبانی است و علاوه بر آن در آینده توسعه بیشتری خواهد یافت. امکانات ماژولجدید: سازگار با نسخه های 1.4 و 1.5جدید: نمایش شماره تراکنش در بخش مدیریت (در جزئیات سفارش)جدید: تبدیل درست واحد پول به واحد پول مورد استفاده در پیلاین.جدید: امکان تست ماژول با فعالسازی حالت تست برای بررسی روند خرید و سازگاری ماژول با فروشگاه شما قبل از عضویت در Paylineجدید: بررسی مبلغ پرداخت شده و مبلغ سبد خرید برای جلوگیری از پرداخت تقلبیجدید: امکان پرداخت در حالت خرید مهماننمایش پیام های درست به مشتریرایگان و بدون محدودیت! نکات مهم:برای استفاده از این ماژول باید آن را روی واحد ریال و تومان محدود کنید.وجود ارز ریال ضروری است اما می تواند غیرفعال باشد. نرخ تبدیل ارزها را در بخش آموزش های انجمن ببینید.این ماژول نیاز به حساب تجاری در سایت Payline و دریافت کد API داردتابع curl باید روی سرور شما فعال باشد.پس از نصب نسخه 1.8 به بعد باید در بخش پرداخت ماژول را برای هر دو واحد ریال و تومان علامت بزنیدآخرین تغییرات:03/11/92 - نسخه 1.9: حل مشکل در فروشگاه های چندزبانه 21/11/91 - نسخه 1.7: حل مشکل سازگاری ماژول با تمام نسخه های 1.422/11/91 - نسخه 1.8: حل سازگاری ماژول با هر دو واحد ریال و تومان در پرستاشاپ 1.5[align=right] [-download-]دانلود نسخه 2.0 سازگار با پرستاشاپ 1.6 PaylinePayment_V1.9_PS-14-15.zipPaylinePayment_V1.8_PS-14-15.zipPaylinePayment_V1.7_PS-14-15.zip[/-download-][/align]با آرزوی موفقیتدانوش میرعلاییhttp://Presta-shop.irhttp://Payline.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 نسخه 1.8 برای حل کامل مشکلات تبدیل ارز به روز شد.بعد از نصب ماژول رو برای هردو ارز ریال و تومان تیک بزنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 بحث پاکسازی شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vespa ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 با سلام من با پی لاین سایتم مشکل دارم وقتی که یک مبلغی فرضا 200 تومان باشه هنگام پرداخت با پی لاین تبدیل به یک عدد دیگه و مبلغ بسیار زیادی میشه من 1.8 رو نصب کردم و ورژن پرستای من 1.4 هست ممنون میشم نام درگاه من cmall.ir/shop لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 در انجمن جستجو کنید به جواب میرسید ولی احتمال زیاد شما ارز پیشفرض رو درست مقدار ندادید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vespa ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 من چندان وارد نیستم میشه راهنمایی کنید ارز روی تومان هست و تنظیم پی لاین روی ریال و تومانمشکل از نرخ تبدیل بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 به قسمت واحد های پول برین . ضریب تومان روی 1 باشه و ضریب ریال رو 10 تنظیم شده کنید مشکلتون احتمالا حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 آقا بسیاری از دوستان از نسخه 1.3 استفاده میکنند...لطف کنید برای نسخه 1.3 هم این پلاگین رو آماده کنید...مشکلش در 1.3 تنها تنظیم ریال و تومان بود.تشکرآقا بسیاری از دوستان از نسخه 1.3 استفاده میکنند...لطف کنید برای نسخه 1.3 هم این پلاگین رو آماده کنید...مشکلش در 1.3 تنها تنظیم ریال و تومان بود.تشکرالان تست کردم انگار مشکل حل شده! درسته؟ مشکلی نیست دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Master Game ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 آخرین تغییرات:21/11/91 - نسخه 1.7: حل مشکل سازگاری ماژول با تمام نسخه های 1.422/11/91 - نسخه 1.8: حل سازگاری ماژول با هر دو واحد ریال و تومان در پرستاشاپ 1.5 سلام ببخشید این دوسنخه ای که گذاشتین هر جفتش که 1.7 هست وقتی این ماژول ها رو نصب میکنم میزنه 1.7 هست ؟ 1.8 نداره ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 مهم چیزی هست که در این جا ذکر شده چون در ماژول ارتقای نسخه انجام نشده و فراموش شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webdeveloper ارسال شده در تیر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2013 درودقصد اسپم کردن ندارم!فقط دیدم دکمه تشکر خیلی کم هست برای این تلاش شما.بر روی 1.5 نصب و به خوبی کار کرد.ممنون از لطف شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daghighbin ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 سلاممن ماژول رو نصب کردم تنظیماتشم انجام دادم اما وقتی می زنند روی پی لاین که وصل بشه میزنه قیمت پایین تر از 100 تومان می باشد در صورتی که بیشتر هست خرید علت چیست؟ سریعاً کمک کنید لطفاًshop.robo-iran.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 شما هم احتمالن مشکل تبدیل نرخ ارز رو دارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 از دوستانی که از این درگاه استفاده کرده اند سوالی دارم مبنی بر اینکه هزینه ای که بابت کارمزد کسر می کنه دقیقا چقدر است؟من سایتش رو هم نگاه کردم اما به طور واضح توضیح نداده.عکس توضیحاتش رو ضمیمه کردم ولی من منظور از اینکه پرداخت بدون حساب کاربری یا با حساب کاربری باشه رو نمی فهمم.یعنی برای هر تراکنش که 200000 تومان باشه 2000 تومان کم می کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 با شماره های شرکتشون تماس بگیرید. جواب سوالتون رو میدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 سلام :من خودم تازه راه انداختمش تو فروشگاهم.http://www.ztcmobile.ir اما جواب شما:بستگی داره که شما بخوای مشتریات از فروشگاهت مستقیم به درگاه بانک مثلا ملت هدایت بشن میشه درگاه مستقیم(خودت تعیین میکنی به چه بانکی وصل شه)اگه بخوای مسستقیم به درگاه بانک هدایت بشه اما فرقی برات نداره چه بانکی باشه میشه درگاه مستقیم هوشمند(سایت برات تصمیم میگیره که ملت باشه ملی باشه و..)اما اگه بخوای ابتدا به سایت پیلاین هدایت بشه و مشخصات کالا و قیمت و... جزیئات خریدشو تو سایت پیلاین ببینه بعد هدایت بشه به درگاه مثلا یه بانکی این میشه پرداخت با درگاه واسط.اگه باز درگاه واسط رو بخوای از نوعی که مشتری باید حتما تو پی لاین عضویت داشته باشه میشه درگاه واسط با حساب کاربری که واسه مشتری هات سخت میشه اما کارمزدش کم میشه کارمزد رو هم میتونی تعیین کنی که مشتریهات متقبل بشن یا خودت. هرچقدر که کار مشتری سخت تر میشه کارمزد شما هم کمتر میشهاگه راحتی کار میخای مثله من درگاه مستقیم رو بگیر که مشتریهات الاف نشن.حداکثر کارمزدی که میدی 6 تومنه.تو بیشترین حالت2.5 درصد مبلغ قابل پرداخت......... امیدوارم راهنمایی خوبی بوده باشهیا حق :cool: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rabinhood ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 سلامکسی با این خطا آشنایی داره : "سبد را نمی توان بارگذاری کرد و یا هم اکنون سفارشی توسط این سبد صورت گرفته است" این خطا وقتی میاد که کاربر از طریق درگاه پرداخت پی لاین وجه رو پرداخت میکنه و دوباره وقتی میاد تو سایت فروشگاه خرید ثبت نمیشه و این پیغام میاد !خواهشا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 سایت شما رو با یک کالای 8000تومانی امتحان کردم مشکلی یافت نشد و به درگاه وصل شد قیمت نهایی نیز با پست و خدمات 162000 ریال در بالای منوی پی لاین ثبت شد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 خرید ثبت بشه این پیام میاد و معناش این هست که برای یک سبد دوبار درخواست پرداخت انجام شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arash_a2k ارسال شده در شهریور 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2013 سلام من دو تا مشکل با اين ماژول دارم:1- وقتی پرداخت انجام می شود شماره ی سفارش ( برای پيگيری ) به مشتری اعلام نمی شود و فقط order id اعلام می شود.2- با اينکه من تنظيمات ترجمه را درست کردم اما وقتی validation ميآد بالا . يعنی پرداخت با موفقيت انجام ميشه ، به انگليسی پيغام ميده. ( البته از قالب default استفاده نميکنم )در کل ماژول خيلی خوبی هست، دستتان درد نکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 ببخشید منم یک مشکل دارم که نتونستم هنوز حلش کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشممشکل اینجاست ارز بومی تومان تنظیم کردم نرخ تبدیل ریال و تومان هم همون 10 و 1 تنظیم کردم ولی هنگام پرداخت با payline مبلغ کی از حساب مشتری کم میکنه به ریال کم میکنه مثال: کالایی 1000 تومان است 1000 ریال محاسبه میکنه و فقط نماد ریال و تومانو تغیر میده نه مبلغوحالا پیدا کنین پرتغال فروش بدبختو کمکم کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در آذر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2013 سلاميهو خودبخود پرداخت آنلابن پيلاين و زرين پال سايتم با هم خطا ميدند .داستان چيه ؟Www.pajoohesh.inممنون مبشم کمک کنيدديباگ هم چيژي نمياره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2013 سلاممشکلی مشاهده نکردمهر دو به درگاه وصل شدند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moh-23 ارسال شده در آذر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2013 سلام.آدرس سایت من که تازه راه افتاده www.alokala.com هستش .حالا برای دریافت API باید چه ادرسی رو به Payline بدم ؟؟؟همین دامنه اصلی کافیه ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2013 برای درگاه ها آی پی مهمه و آدرس رو فقط برای بازبینی میخوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده