control ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 سلامبا توجه به اینکه محصولات فروشگاه من فقط محصولات دانلودی هست آیا میشه کاری کرد که فیلد های مورد نیاز برای ثبت محصول رو کم کرد:چون فقط مواردی مثل:نام محصول ،قیمت و توضیحات نیاز هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 به طور عادی نه یعنی تنظیماتی برای این کار نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
control ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 به طور عادی نه یعنی تنظیماتی برای این کار نیستآیا میشه فعلا کارمو به همین صورت معمولی شروع کنم و در آینده یکی که پرستا شاپ کار کرده برداره برام فیلد های اونو تغییر بده بدون اینکه برای محصولات قبلی که ارسال کردم مشکلی پیش بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 اره مشکلی نیست من خودم پرستاشاپ کار میکنم ولی در حالت عادی احتمالا شما دارید با پرستاشاپ 1.4 کار میکنید درسته؟ چون این مشکل در پرستاشاپ 1.5 به طور زیبایی رفع شده می تونید فعلا این کار رو بکنید مشکلی هم نداره فقط فیلد های مورد نیاز رو پرکنید باقی فیلدها رو خالی بذارید مشکلی پیش نمیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
control ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 اره مشکلی نیست من خودم پرستاشاپ کار میکنم ولی در حالت عادی احتمالا شما دارید با پرستاشاپ 1.4 کار میکنید درسته؟ چون این مشکل در پرستاشاپ 1.5 به طور زیبایی رفع شده می تونید فعلا این کار رو بکنید مشکلی هم نداره فقط فیلد های مورد نیاز رو پرکنید باقی فیلدها رو خالی بذارید مشکلی پیش نمیاد موفق باشیدخیلی ممنون که جواب دادیدسلام من فروش فایل هام رو قبلا با ورد پرس انجام میدادم و الان میخام مهاجرت کنم به پرستا شاپو الان پرستا شاپ 1.5 رو روی لوکال نصب کردم و دارم چک میکنم اون چیزایی که من میخام رو داره یا حداقل میشه به اون در آینده اضافه کرد یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 سلام دوست گرامی سعی کنید هدف خودتون رو واضح تر بیان کنید در نسخه پرستا شاپ 1.5 تا حدود زیادی میتونید از داخل خود تنظیمات فیلد ها رو کم کنیدبرای اینکار میتونید از قسمت تنظیمات -> مشتریان تغییراتی مورد نیاز رو در عضویت کاربران اعمال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
control ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 سلام دوست گرامی سعی کنید هدف خودتون رو واضح تر بیان کنید در نسخه پرستا شاپ 1.5 تا حدود زیادی میتونید از داخل خود تنظیمات فیلد ها رو کم کنیدبرای اینکار میتونید از قسمت تنظیمات -> مشتریان تغییراتی مورد نیاز رو در عضویت کاربران اعمال کنید موفق باشیدمن که توی تنظیمات چیزی پیدا نکرممنظورم اینه که وقتی میخای یه محصول اضافه کنی اونجا سه گزینه هست:محصول،بسته،محصول مجازی ولی من میخام فقط گزینه محصول مجازی باشهو یا فیلد هایی مثل وضعیت نمایش،وضعیت،تنظیمات،مرجع،EAN13 یا JAN:،بارکد از قسمت اطلاعات نشون داده نشهو یا قسمت قیمت فقط یک فیلد باشه اونم قیمت(خرده فروشی ، مالیات و ...نباشه)یا قسمت های خمل،ترکیبات،مقادیر و ... نمایش داده نشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 دوست عزیز این احتیاج به شخصی سازی براتون داره تا حدودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 سلام این کاری که شما فرمودین برمیگرده به تغییر دادن ادمین سایت و این تغییرات واقعاً غیر ضروری هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 اگر واقعن مایل هستید از طریق بازارچه تماس بگیرید تا با هزینه انجام بشه براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .