morteza021 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 با سلام خدمت تمامی اساتید ...سایت فروشگاه آنلاین پیشرو ورژن 1.4.6 هست و از سرور اختصاصیی که از آنلاین هاست دریافت کردیم استفاده میکنیم ( مشخصات سرور در لاین زیر هست ) ... سایت خیلی کند و غیر طبیعی لود میشه ... باید چه کار کنم که لود صفحات بهتری داشته باشیم ؟؟ آیا اشکال از سایت هست یا سرور ... لطفا کمک کنید ...آدرس و عنوان سایت : لپ تاپ تبلتمشخصات سرور ::1 xQuad Xeon X34302 x2GB2 x500GB SATA200گیگابایتhttp://www.onlinehost.ir/wp-content/themes/onlinehost/images/ir.pngالطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه ...با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 با سلام خدمت تمامی اساتید ... سایت من ورژن 1.4.6 هست و از سرور اختصاصیی که از آنلاین هاست دریافت کردیم استفاده میکنیم ( مشخصات سرور در لاین زیر هست ) ... سایت خیلی کند و غیر طبیعی لود میشه ... باید چه کار کنم که لود صفحات بهتری داشته باشیم ؟؟ آیا اشکال از سایت هست یا سرور ... لطفا کمک کنید ... آدرس و عنوان سایت : لپ تاپ تبلت مشخصات سرور :: 1 xQuad Xeon X34302 x2GB2 x500GB SATA200گیگابایتhttp://www.onlinehost.ir/wp-content/themes/onlinehost/images/ir.pngالطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه ... با تشکرمن هر چندوقت یکبار به این مشکل بر خورد میکنمبهتره نسخه پرستا رو به نسخه بالاتر ارتقا بدی1.4.9 یا 1.5.3 ماژلهای اضافی رو از داخل هاست کلا پاک کنی اخرین تغیرات تو ماژلهاتو چک کنی که کدوم مشکل ایجاد کرده . این مشکل به تنظیمات سرور هم مربوط میشه. ماژول جستجو لایه ای هم اگر استفاده میکنی درست تنظیمش کن و در شاخه هایی که نیاز نداری هم این ماژول رو استفاده نکن. به لود یکی از جداول هم میتونه مربوط باشهبه قالب هم مربوط میشه و تغییراتی که توش میدیمن کلا هر سری با یکی از این دلائل سایتم کند میشد الان از نسخه 1.5 استفاده میکنم و خدا رو شکر مشکلی ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 کسی نظر دیگه ای نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 بنده پیشنهاد میکنم از حجم تصاویر قالب کم کنید + اینکه سرور هاستینگ خوب انتخاب کنید + اینکه از گوگل پلاس وان استفاده نکنید سرعت خوبی خواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 من یک تست با GTmetrix انجام دادم . از زمان ارسال درخواست تا دریافت اولین بایت از سرور حدود 2.45 ثانیه طول کشید که زمان نرمالی نیست که شامل زمان دسترسی به پایگاه داده + پردازش میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 چرا به 1.4.9 ارتقا نمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 اگر من به 1.4.9 ارتقا بدم ، قالبم به هم نمیریزه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 معمولا هسته عوض نشه یعنی به 1.5 نره قالبی که مخصوص 1.4 طراحی شده باشه 90 درصد به 1.4.xمی خوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سایت gtmetrix میتونه راهنمای خوبی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .