laserayaneh ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 سلام به دوستان محترم من میخواستم لینکی را در قسمت پایین شاخه ها ایجاد کنم مثلا با نام تمام کالاها/محصولات که با کلیک روی این لینک تمام کالاهای فروشگاه بصورت مرتب و به تعدادی که در قسمت مدیریت مشخص شده است نماش داده شوند.البته بتوان کالاهای نمایش داده شده را بر حسب قیمت - نام و ... بصورت صعودی / نزولی مرتب کرد. مثل لینک زیر در یک سایت فروشگاهی http://www.nyazco.com/index.php?main_page=products_all از دوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارمعلیرضا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 میتونید از نسخه حرفه ای ماژول لیست قیمت موجود در بازاچه استفاده کنید البته بدون امکان مرتب سازی بر حسب قیمت و ... بلکه تنها مرتب سازی بر حسب شاخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 دوست عزیز ورژن فروشگاهتون رو اول بگید و اینکه اینطور خاصیتی وجود نداره باید به صورت ماژول نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 میتونید از نسخه حرفه ای ماژول لیست قیمت موجود در بازاچه استفاده کنید البته بدون امکان مرتب سازی بر حسب قیمت و ... بلکه تنها مرتب سازی بر حسب شاخهسلام من پیدا نکردم ! آیا این نسخه برای پرستا 1.5.2 مناسب است ؟ اگر کسی در مورد نوشتن این ماژول ساده راهنمایی کنه، بعد از نوشتن در اختیار همه قرار میدم. موفق باشیددوست عزیز ورژن فروشگاهتون رو اول بگید و اینکه اینطور خاصیتی وجود نداره باید به صورت ماژول نوشته بشهسلام من از نسخه 1.5.2 استفاده میکنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 سلام دوست گرامی میتونید از فرم تماس با ما بازارچه اقدام کنید تا براتون بنویسن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 سلامنمیدونم ماژول لیست قیمت نیاز شما رو برطرف میکنه یا نهولی این ماژول برای 1.5 موجود است و تنها باید کدنویسی آن بهینه شوداین ماژول امکان انتخاب شاخه را دارد ولی قابلیت مرتب سازی ندارد فعلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلامنمیدونم ماژول لیست قیمت نیاز شما رو برطرف میکنه یا نهولی این ماژول برای 1.5 موجود است و تنها باید کدنویسی آن بهینه شوداین ماژول امکان انتخاب شاخه را دارد ولی قابلیت مرتب سازی ندارد فعلاسلام دوست محترم من روی نسخه 1.5.2 استفاده میخواهم بکنم. اما موقع پیکربندی اشکال زیر را میگیرد !Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 واسه 1.5 هنوز ارائه نشده کهشما چی رو نصب کردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 همانطور که گفتم نسخه حرفه ای که پولی هست و در بازاچه قرار داشت حالا نمی دونم اگه مدیر بازم برنداشته باشه! نسخه حرفه ای که پولی هست باید استفاده کنید که قابلیت شما رو داره که بر اساس شاخه همه محصولات اون شاخه رو براتون لیست می کنه و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلامنمیدونم ماژول لیست قیمت نیاز شما رو برطرف میکنه یا نهولی این ماژول برای 1.5 موجود است و تنها باید کدنویسی آن بهینه شوداین ماژول امکان انتخاب شاخه را دارد ولی قابلیت مرتب سازی ندارد فعلاسلام شما در این پست نوشتن برای 1.5 موجود است ! کجا موجود است ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 منظورم این بود که نوشته شده ولی ارائه نشدهباید کدهاش رو بهینه کنم و پس از تائید مدیران در بازارچه ارائه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلام من از ماژول homefeatured استفاده کردم و یک ماژول با نام allproducts درست کردم. حالا فعلا اشکال این است که تمام کالاها را در وسط صفحه اصلی نشان میدهد ! من میخواهم تمام کالاها را نشان ندهد و فقط وقتی در وسط صفحه اصلی نشان دهد که کاربر بر روی لینک تمام کالاها در قسمتی از سایت (مثلا در زیر شاخه ها) کلیک کند. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 دوست من فکر کنم اگه شما یک صفحه در فولدر ماژولتان درست کنید و قسمت هایی که می خواهید در آن نمایش داده شوند مثل هدر و فوتر را include_once کنید و در وسط صفحه هم برای ماژول خودتون یک هوک جدا تعریف کنید و ماژولتون را به این هوک وصل کنید درست میشه،همین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 سلام این موارد که گفتین خیلی خوبه ! اما من با این دستورات خیلی ناآشنا هستم. آیا جایی است که آموزش کوچکی برای نوشتن ماژول های ساده برای پرستا داشته باشه ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 خب شما کم کم باید آشنا بشیتقریبا این طوری<?phpglobal $smarty;include('../../config/config.inc.php');include('../../header.php'); $smarty->display(dirname(__FILE__).'/mymodule_page.tpl'); include('../../footer.php');?> سایت خود پرستا شاپ آموزش خوبی داره:http://doc.prestashop.com/display/PS15/Creating+a+PrestaShop+module موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 سلام از تمام دوستانی که راهنمایی کردن سپاسگزارم خوشبختانه توانستم این امکان را بفروشگاهی که دارم آماده میکنم اضافه کنم. البته باید بگم که برای اینکار نباید از ماژول استفاده میکردم و نکردم. حالا انشالله اگر فرصت بشود یک امکان لیست قیمت هم برای فروشگاهم مینویسم چون تونستم با برنامه نویسی برای پرستاشاپ تا حدود زیادی آشنا شوم (طلسم شکسته شد !) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .