saeedsobhkhiz ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 حدود 2 هفته است که مشکل فروشگاه من برطرف نشده .ماژول رایگان پرستا نداره که نقشه سایت بسازه ؟ همه کارهایی که مدیران زحمت کشیدن و راهنمایی کردن را انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 نقشه سایتی که با گوگل ساختم به سایت robot.txt گیره داده و میگه باید یک سری از صفحات را از حالت غیر دسترسی خارج کنم . اون صفحات هم اینها هستند . Url blocked by robots.txt.Value: http://www.asarayan.com/authentication?back=history.phpValue: http://www.asarayan.com/authentication?back=discount.phpValue: http://www.asarayan.com/authentication?back=addresses.phpاین هم متن کاملGoogle detected a significant increase in the number of URLs we could not access. It is likely that your server had an internal error or was busy when attempting to process these requests. به نظر شما چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 مهم نیست دوست من. گوگل نیازی نداره و نباید به اون صفحات دسترسی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 سلاممشکل نقشه سایت من هنوز رفع نشده و ارور We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.میده . به نظر شما با بروز رسانی پرستا به نسخه 1.5 این مشکل بررطف میشه یا خیر ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 ممکنه مشکل از سرور شما باشهکسی نمیتونه بگه مشکل شما با ارتقا حل میشه یا نه. میشه آزمایش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 سلام ماژولی هست که اینقدر دردسر نداشته باشه برای ساخت نقشه سایت پرستا ؟ هر چند وقت یکبار که رنک میاد پایین یه ارور میده الان که حجم نقشه سایت بیشتر از 10 مگابایت شده ارور Error 200 OK OK Guru Meditation: XID: 45710171 Varnish cache serverمیده .در صورت امکان مدیران سایت راهنمایی کنند .با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 ماژول نقشه سایت دیگری برای ساخت نقشه سایت پرستا وجود نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 در سایت اصلی جستجو کنید احتمال میدم ماژول خارجی وجود داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 سلاممن سایت پرستا و سایتهای دیگه رو بررسی کردم ولی ماژولی پیدا نکردم که واسه پرستا نقشه سایت بسازه و همشون پولی بودن اروری که برای شما نوشتم مربوط میشه به سرور هاست ایران و اونا میگن نقشه سایت شما باید بهینه بشه . با سایتهای دیگه که نقشه سایت میسازم حجمش میشه مثلا 199 کیلیوبایت ولی الان حجم نقشه سایت من که پرستا ساخته 10 مگابایت هست .راهی برای برطرف کردن این مشکل هست یا خیر ؟ یک مشکل دیگه هم که وجود داره اینه که وقتی روی سطل آشغال سبد خرید که برای حذف یک محصول هست مشتری کلیک میکنه ارور میده و نمیزاره اونو پاک کنه راهی برای برطرف کردن این مشکل هم وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 وقتی سوالی می پرسین اگه کسی بلد باشه میاد و جواب میده ، وقتی راهکاری نداره یا کسی بلد نیست طبیعتا جوابی ارسال نمیشه . راهکاری پیدا شد همینجا گذاشته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2013 http://www.presta-shop-modules.com/free-prestashop-modules/21-customizable-google-sitemap-prestashop-14.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 سلامامکانش هست ماژول نقشه سایت کمی بهینه بشه ؟ الان نقشه سایت من 22 هزار لینک را ثبت کرده که حجمش بیشتر از 10 مگابایت شده و سرور ارور میده ؟ راهی وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 یکی از بزرگترین مشکلات این پرستا نقشه سایت هست . حداقل شما عزیزانی که با برنامه نویسی پرستا آشنایی دارید یه ماژول نقشه سایت واسه پرستا بنویسید که بهینه تر از خودش باشه و این همه لینک نسازه بعد هم هزینشو بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 این طور ماژول ها رو میتونید نسخه خارجی خریداری کنید چون صرف اقتصادی نداره که نوشته بشه و علاوه بر اون زمان گیر هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 چندباری تا به امروز مزاحم دوستان شده بودم و در مورد نقشه سایت سوال کردم ولی به نتیجه نرسیدم.ببینید فایل اصلی ماژول نقشه سایت که خودتون میدونید چی هست را براتون ضمیمه میکنم . زمانیکه یک لینک به نقشه سایت در پرستا اضافه میشه به این شکل هست http://www.asarayan.com/ram/1497-corsair-8gb-4-x-2gb-240-pin-ddr3-1600.html0.52013-05-06weeklyhttp://www.asarayan.com/1497-3260/corsair-8gb-4-x-2gb-240-pin-ddr3-1600.jpgدر صورتیکه وقتی با گوگل نقشه سایت میسازید فقط http://www.asarayan.com/ram/1497-corsair-8gb-4-x-2gb-240-pin-ddr3-600.html0.52013-05-06این هست ، خیلی بهینه تر هست نسبت به پرستا چون پرستا برای تصاویر هم لینک میسازه و این موضوع باعث میشه حجم نقشه سایت تقریبا 10 برابر بشه حالا تو فایل اصلی نقشه سایت باید بگیم که عکساسو را لینک نکن شما ببینید این فایلو بررسی کنید چون اطلاعات شما بیشتر هست و ببینید کدوم قسمت وظیفه ساخت لینک از تصاویر را داره .الان حجم فایل سایت من شده 10 مگابایت و همش ارور میده رنک سایت از 50 هزار رسیده به 70 هزارgsitemap.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در شهریور 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2013 دوست گرامی اگر یه مدت کوتاهی صبر کنید ماژول آماده خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 ممنونم صبر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلامموقع ساخت نقشه ساخت این خطا ایجاد می شود This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. لطفا بگید علت اون چیه؟نسخه 152 ماژول گوگل مپ211(اشتباها توی مشکلات 1.4 ایجاد شد مربوط به 1.5 است) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلاماحتمالا تایم اوت سرور شما روی 30 ثانیه تنظیم شده و این فرایند بیشتر از 30 ثانیه طول کشیدهبا مدیر هاستتون در تماس باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 سلامآیا احتیاج هست بعد از ایجاد محصول در فروشگاه نقشه سایت را بروز کنم ؟ من از نسخه 1.4 به 1.5 ارتقا دادم . 2 ماهی هست که رنک سایتم از 40 هزار رسیده به 90 هزار و هر روز هم داره میره بالاتر ارورهایی که تو وب مستر میده را برطرف کردم شاخه ها خوب تو جستجو نمیاد در صورتیکه قبلا فوق العاده بود تو 1.4 اگر کسی تخصصی داره که میتونه کمک کنه خوشحال میشمسایتهای زیادی را بررسی کردم ولی به نتیجه نرسیدم نقشه سایت را وقتی بروز نمی کنم محصولات جدید ایندکس نمیشه منتظر پاسخ شما ستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2013 بله باید بروز کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 بله باید بروز کنیدبا سلام خدمت آقا دانوش و دوستاننقشه سایت .xml رو دسترسی 777 دادم و توی گوگل وبمستر هم ثبت کردمبه سایت مپ .دسترسی 777 دادمتوی آنالیز سایت می زنه نقشه سایت نداریچی کارش کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 مهم نیست دوست من. شما باید دستی این سایت مپ های پرستا رو ثبت کنید در موتورهای جستجوبا این حال بهتره از طریق هاست فایل سایت مپ پیش فرض رو به سایت مپی که پرستا میسازه ریدایرکت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 مهم نیست دوست من. شما باید دستی این سایت مپ های پرستا رو ثبت کنید در موتورهای جستجوبا این حال بهتره از طریق هاست فایل سایت مپ پیش فرض رو به سایت مپی که پرستا میسازه ریدایرکت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از راهنماییتون راحت ترین و بهترین کار همینه چون بعضی سایتها خیلی روی نقشه سایت گیر می دن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2014 مهم نیست دوست من. شما باید دستی این سایت مپ های پرستا رو ثبت کنید در موتورهای جستجوبا این حال بهتره از طریق هاست فایل سایت مپ پیش فرض رو به سایت مپی که پرستا میسازه ریدایرکت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از راهنماییتون راحت ترین و بهترین کار همینه چون بعضی سایتها خیلی روی نقشه سایت گیر می دن سلام خدمت دوستاننقشه سایت با پسوند .xml رو دایرکت دایم کردم روی نقشه سایت /sitemapاما موقع باز کردن این آدرس نسخه 1.6این ارور رو می ده This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.مشکل چیه؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .